Com prestar i prestar criptomoneda amb préstecs C2C a OKEx

Una guia per demanar préstecs C2C basats en criptografia a OKEx

A part de l’agricultura de rendiments, popularitzada pels protocols de finançament descentralitzats, OKEx continua oferint als seus usuaris multitud d’oportunitats d’ingressos passius a la secció Guanya OKEx. Un d’aquests productes és un mercat obert per als préstecs C2C (també coneguts com préstecs peer-to-peer), on els usuaris d’OKEx poden demanar prestat i prestar actius criptogràfics entre si en termes flexibles..

En comparació amb un dipòsit a termini, un préstec C2C ofereix als usuaris més opcions quant a quantitats d’inversió, dates d’amortització, durada del préstec, etc. dispositius mòbils i d’escriptori.

Tingueu en compte que la funció de préstec C2C només admet USDT, per ara, però el suport per a altres actius digitals s’introduirà en un futur proper.

Préstec USDT amb préstec C2C a l’escriptori

Pas 1: aneu a la secció de préstec

Aneu a la pàgina d’inici OKEx i aneu a "Finances" al menú superior i feu clic a Préstec per accedir a la secció de préstec OKEx.

Pas 2: especifiqueu la quantitat de USDT a demanar en préstec

A la pàgina de préstec OKEx, especifiqueu l’import de USDT que voleu demanar a la secció "Préstec" fitxa.

Pas 3: inicieu el procés de préstec

Per veure els períodes d’endeutament disponibles i l’interval de rendiments percentuals anualitzats estimats, feu clic a Préstec.

Pas 4: introduïu i confirmeu els detalls d’un préstec C2C


Ara podeu introduir l’import que voleu demanar en préstec i triar la proporció inicial préstec-valor (10% -65%), que determina la quantitat de garantia que haurà de dipositar. Les garanties es poden dipositar en qualsevol de les cinc criptomonedes admeses: BTC, ETH, OKB, LTC, BCH, EOS i BSV.

Per al termini del préstec, podeu triar entre tres dies, set dies, 15 dies, 30 dies, 60 dies i 90 dies. Mentrestant, per a la quantitat mínima d’inversió en USDT, les opcions disponibles són 20, 40, 100 i 200. La quantitat mínima d’inversió és rellevant per als prestadors que vulguin complir la vostra sol·licitud de préstec. Per al tipus d’interès diari, podeu triar entre el 0,01%, el 0,02% i el 0,03%.

Un cop fet, llegiu el contracte de préstec i marqueu la casella de la part inferior abans de fer clic Confirmeu procedir.

Haureu de fer clic Confirmeu una vegada més per publicar la sol·licitud de préstec al mercat.

Pas 5: reviseu la comanda

Un cop confirmeu els detalls del préstec, veureu el missatge "sol·licitud publicada," i podeu fer clic Els meus préstecs per revisar la vostra sol·licitud de préstec.

Quan s’iniciï la transacció de préstec, l’estat canviarà a "Endeutament."

Si voleu ajustar la quantitat de garantia o amortitzar el préstec, podeu fer clic al menú desplegable que hi ha a sota "Accions" procedir.

Per obtenir més informació sobre el préstec, podeu fer clic a Detalls al menú desplegable de sota "Accions." Aquesta secció mostra informació útil, com ara la vostra planificació de pagaments.

Préstec USDT amb préstec C2C en un dispositiu mòbil

Pas 1: aneu a OKEx Loan

Desplaceu-vos cap avall i toqueu Préstec al menú de productes de l’aplicació mòbil OKEx.

Pas 2: aneu a la secció de préstec de préstecs

Les funcions bàsiques com "Compte," "Transferència," "Els meus préstecs" i "Inversió" es mostren a la barra superior de la secció de préstec. La secció de préstecs també mostra els préstecs disponibles al mercat de préstecs per defecte. Per demanar prestat USDT, toqueu el botó Préstec botó a l’extrem inferior dret de la pantalla per continuar.

Pas 3: trieu la unitat de garantia i les condicions del préstec

Trieu la unitat de garantia entre les cinc criptomonedes admeses (BTC, ETH, OKB, LTC, BCH, EOS i BSV) i, a continuació, trieu el termini del préstec entre les opcions disponibles. Feu clic a Pròxim procedir.

Pas 4: introduïu i confirmeu els detalls del préstec

Introduïu els detalls del préstec, com ara l’import del préstec, la LTV inicial i l’import mínim de la inversió per als prestadors.

Llegiu el contracte de préstec i marqueu la casella de la part inferior. Ara feu clic a Confirmeu procedir.

Pas 5: reviseu la transacció

Un cop hàgiu iniciat la transacció de préstec, podeu revisar-la prement Els meus préstecs a la barra superior de la secció de préstec.

Préstec USDT amb préstec C2C a l’escriptori

Pas 1: subscriviu-vos al préstec C2C a OKEx Earn

El préstec USDT mitjançant la funció de préstec C2C està disponible a la secció Guanya OKEx. Passeu el cursor per sobre "Finances" al menú superior i feu clic a Guanya per accedir-hi.

Trieu USDT com a criptomoneda a "Guanya" secció i aneu a "Préstecs C2C" per fer clic a Llista completa i veure tots els períodes disponibles amb les seves respectives taxes de rendiment. Feu clic a Subscriu-te procedir.

Pas 2: trieu una oferta de préstec per invertir-hi

Podeu veure totes les ofertes de préstec disponibles amb diferents tipus de rendibilitat, períodes de préstec, inversions mínimes i màximes, etc. En el nostre exemple, seleccionarem l’oferta de préstec per 50 USDT, amb una taxa de retorn del 8,03% APY durant un període de 90 dies. Feu clic a Invertir procedir.

Pas 3: introduïu l’import de la subscripció

Per al préstec USDT C2C del nostre exemple, l’import mínim per a la subscripció és de 50 USDT i l’import màxim és de 500 USDT. Sota la "Import de la subscripció" a la pestanya, podeu introduir l’import de la subscripció en múltiples de 50 (per exemple, 100 USDT, 150 USDT, etc.).

Pas 4: llegiu la secció de control de riscos

Abans de continuar, es recomana llegir els detalls a la secció Control de riscos fitxa. Hi ha tres informacions importants en aquesta secció, a saber, els actius pignorats, la ràtio de préstec a valor i els tipus d’interès tardans.

"Actius pignorats" es refereix a la garantia que té un prestador a canvi de préstecs de fons. "Valor col·lateral" fa referència al valor dels actius acumulats per garantir el préstec. Quan el valor de la garantia caigui per sota del nivell d’alerta, el prestatari rebrà un recordatori per augmentar l’import de la garantia. Si el valor de la garantia cau per sota del nivell de liquidació i el prestatari no restaura l’import de la garantia, la posició del préstec es tancarà per amortitzar el capital, els interessos i els interessos de penalització vençuts a l’inversor. Com a tal, els inversors podran cobrar el seu capital fins i tot en cas de liquidació.

"Préstec a valor" és la proporció d’un préstec amb el valor d’un actiu comprat: una alta proporció LTV significa que el préstec és més arriscat. Si el LTV arriba al nivell de liquidació, la posició del préstec es tancarà.

"Tipus d’interès tardà" fa referència a la taxa de penalització pels pagaments d’interessos tardans.

Un cop hàgiu reconegut els riscos dels préstecs C2C, feu clic a Continua procedir.

Confirmeu de nou els detalls del préstec C2C i feu clic a Subscriu-te.

Pas 5: reviseu el saldo del préstec

Per revisar el saldo del vostre préstec, aneu a Els meus actius mitjançant el menú desplegable "Actius" a la barra de navegació superior. Ara, seleccioneu el fitxer Actius fitxa i aneu a Préstecs per revisar el saldo del vostre préstec en USDT.

Podeu veure que l’import del préstec en USDT es mostra a "Inversió" columna.

Préstec USDT amb préstec C2C en dispositius mòbils

Pas 1: aneu a OKEx Loan

Desplaceu-vos cap avall i toqueu Préstec al menú de productes de l’aplicació mòbil OKEx.

Pas 2: trieu un préstec on invertir

A la secció de préstec es mostren totes les sol·licituds de préstec actives. Una manera més fàcil d’invertir en préstecs és aprofitar Filtre al costat dret i trieu el termini de préstec desitjat.

A continuació, toqueu Invertir del préstec en el qual voleu invertir. En aquest exemple, triarem un préstec de 90 dies amb un rendiment anualitzat del 4,01%.

Pas 3: llegiu els detalls del préstec

Llegiu el perfil d’inversió del préstec, inclòs el percentatge de fons recaptats, l’import mínim de la inversió, el calendari del préstec, el rendiment anualitzat i molt més.

Llegiu el contracte de préstec i marqueu la casella que hi ha a la part inferior abans de continuar Confirmació de la inversió procedir.

Pas 4: confirmeu la inversió del préstec

Introduïu l’import de la inversió per al préstec, confirmeu els detalls i toqueu Confirmeu procedir.

Pas 5: reviseu la transacció

Un cop hàgiu iniciat la inversió del préstec, podeu revisar-la tocant Els meus préstecs a la barra superior de la secció de préstec.

Més informació sobre els préstecs OKEx C2C

Per obtenir més informació sobre els càlculs de tipus d’interès i els límits d’inversió de préstecs C2C, consulteu les nostres PMF sobre préstecs C2C.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar.

Seguiu OKEx a:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map