Com operar a OKEx DEX

Els intercanvis descentralitzats han guanyat força a la comunitat criptogràfica després del boom de les finances descentralitzades del 2020. Al juliol d’aquest any, els DEX conjunt un màxim rècord de 4.300 milions de dòlars en volum de negociació, un 174% més que el de juny.

Els intercanvis descentralitzats serveixen com a plataformes de comerç d’actius i tenen un paper fonamental a l’hora de proporcionar liquiditat a l’ecosistema DeFi. En els esforços continuats d’OKEx per afavorir el creixement de l’ecosistema DeFi, hem llançat el testnet d’OKEx DEX per oferir una experiència de comerç descentralitzada i fluida als nostres usuaris..

Si voleu aprendre a negociar criptomonedes en un intercanvi descentralitzat, aquesta guia us ajudarà a començar amb OKEx DEX.

Què és OKEx DEX?

OKEx DEX és un intercanvi descentralitzat impulsat per la nostra pròpia cadena de blocs, anomenada OKExChain. OKExChain és un conjunt de cadenes de blocs públiques de codi obert amb l’objectiu de promoure aplicacions comercials a gran escala. Com a primera aplicació a OKExChain, OKEx DEX ofereix una plataforma de comerç descentralitzada sense fronteres amb les funcions següents:

  • Seguretat: Algorisme de la corba el·líptica Secp256k1 s’adopta per proporcionar un entorn altament segur per a OKEx DEX.
  • No custòdia: Els usuaris tenen accés i control total sobre els seus actius i carteres.
  • Coincidència de comandes: OKEx DEX adopta un subhasta de trucades mecanisme, que garanteix que un parell comercial només tingui un preu negociat en un bloc.

Els usuaris gaudeixen d’una experiència de negociació més fluida i comissions de negociació més baixes quan cotitzen a OKEx DEX. En comparació amb cadenes de blocs públiques com Ethereum, OKExChain se centra a oferir una infraestructura dedicada millor per al comerç de DApps i DEXs. Això comporta directament menors costos per als desenvolupadors que desplegen els seus DApps comercials i, indirectament, redueixen les tarifes comercials per als usuaris.

Seguiu els passos següents per començar a negociar a OKEx DEX.

Pas 1: inicieu la sessió al vostre compte OKEx

Aneu a la pàgina d’inici OKEx i feu clic a iniciar Sessió a l’extrem superior dret per introduir els detalls del vostre compte.

Pas 2: obriu el testnet OKEx DEX

Aneu a Comerç al menú superior de la pàgina inicial d’OKEx i seleccioneu Comerç DEX sota "Taca" per obrir el testnet OKEx DEX.

Pas 3: creeu la vostra cartera OKExChain

Cal que creeu o importeu una cartera abans de començar a cotitzar a OKEx DEX. Desplaceu-vos cap avall fins a "Començament ràpid" a la secció OKEx DEX i feu clic a Crea cartera sota "1. Creeu una cartera OKExChain."

A continuació, heu de crear una contrasenya amb almenys 10 caràcters. La contrasenya ha d’incloure com a mínim una lletra majúscula, una minúscula i un número. Després de reconèixer que OKEx DEX no desarà cap contrasenya ni dades relacionades, feu clic a Pròxim procedir.

El següent pas us permetrà generar i descarregar / desar la vostra frase mnemotècnica. Feu clic a entenc procedir. Un cop hàgiu fet una còpia de seguretat de la frase mnemotècnica en una ubicació segura, feu clic a Ho he copiat. Verificar ara procedir.

Realitzeu la verificació de la frase mnemotècnica al següent pas i feu clic a Confirmeu.

Després de la verificació, podeu comprovar i desar la vostra clau privada. Tingueu en compte que els usuaris són totalment responsables de protegir i protegir les seves claus privades.

Pas 4: reclameu les vostres fitxes de prova DEX

Els usuaris poden reclamar fitxes de prova gratuïtes abans de provar OKEx DEX.

Podeu visitar la pàgina de reclamacions des de la pàgina OKEx DEX fent clic a Obteniu monedes de prova o fent clic en aquest enllaç.

Ara cal que introduïu l’adreça de la cartera OKExChain (que heu creat al pas anterior) i feu clic Confirmeu per rebre les vostres fitxes de prova.

Pas 5: reviseu el saldo dels vostres actius

Ara podeu obrir el tauler de comerç DEX des de la pàgina principal fent clic a Comenceu a negociar o visitant aquest enllaç.

En aquesta pantalla, podeu passar el cursor per sobre del fitxer Cartera a l’extrem superior dret i feu clic a Saldo d’actius per veure les vostres fitxes de prova.

Tots els usuaris reben 1 testnet Bitcoin (TBTC), 1.000 testnet OKB (TOKB), 1.000 testnet OK token (TOKT), 100 testnet USDK (TUSDK) – com es mostra a continuació.

Pas 6: inicieu una transacció

Per començar a negociar amb aquestes fitxes de prova, aneu al tauler de negociació d’OKEx DEX i seleccioneu el parell de negociació a la barra superior per iniciar una transacció. Per a aquest tutorial, hem seleccionat "TOKB / TUSDK."

Pas 7: introduïu els detalls de la transacció i continueu

En aquest cas, fem servir TUSDK per comprar TOKB. Podeu introduir els detalls de la transacció a l’extrem inferior dret de la pàgina de negociació i fer clic Comprar TOKB procedir.

Com es mostra a continuació, comprem 10 TOKB en aquest exemple establint una comanda límit en 4.177, el que significa que el cost per comprar 1 TOKB és de 4.177 TUSDK. El cost total de la nostra comanda és de 41,77 TUSDK.

Finalment, cal que introduïu la contrasenya de la vostra cartera (que heu creat anteriorment) per confirmar la transacció.

Pas 8: reviseu la transacció

Anar a Saldo d’actius des del "Cartera" llista desplegable al menú superior i seleccioneu Registre de transaccions per revisar les transaccions completades.

Construeix el teu propi DEX

A part de negociar a OKEx DEX, podeu crear el vostre propi intercanvi descentralitzat mitjançant OpenDEX. Impulsat per OKExChain, OpenDEX permet la concordança completa en cadena i la gestió del llibre de comandes en cadena per fer la informació de coincidència més transparent.

Per obtenir més informació sobre OpenDEX, consulteu Aquest article.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner