Com obtenir recompenses de referència i comissions d’afiliació a OKEx

Una guia per obtenir recompenses i comissions amb els programes d’afiliació OKEx Referral i OKEx

Tot i la seva popularitat actual, els mercats de criptomonedes són relativament nous en l’espai financer. Per tal de donar suport al seu creixement, OKEx ofereix els programes OKEx Referral i OKEx Affiliate, que animen els usuaris a promoure l’espai criptogràfic i difondre la consciència a canvi de recompenses i comissions. Les noves inscripcions també són ben rebudes amb el programa OKEx Rewards, que permet als principiants reclamar fins a 80 dòlars completant diverses tasques i activitats..

Aquesta guia serà útil per als usuaris que vulguin guanyar recompenses i comissions per convidar els seus contactes a unir-se a OKEx i començar a negociar criptografia..

Programa de referència OKEx

Amb el programa de referència OKEx, podeu obtenir recompenses convidant els vostres amics a crear comptes a OKEx i començar a negociar. Com que una de les vostres referències realitza les tres tasques següents dins dels 180 dies posteriors al registre, obtindreu 10 recompenses per cada una:

  1. Compra criptografia: Rebrà 10 dòlars en BTC quan el seu àrbitre finalitzi la compra de criptografia per valor mínim de 100 dòlars en el seu primer ordre.
  2. Diposita la criptografia: Rebrà una targeta de bonificació de 10 USDT quan l’àrbitre superi el nivell 2 de verificació KYC i faci un primer dipòsit de criptografia com a mínim de 100 dòlars.
  3. Comerç: Rebrà 10 dòlars en BTC quan el seu àrbitre completi les fites comercials, que els guanyarà 50 dòlars en BTC.

Tingueu en compte que les recompenses de referència només s’abonaran al vostre compte principal l’endemà a les 18:00 (UTC +8).

Programa d’afiliats OKEx

El programa d’afiliats OKEx us ofereix l’oportunitat de guanyar Bitcoin de franc i una comissió mínima del 30% quan algun dels vostres usuaris referits cotitza a OKEx. Podeu fer-vos afiliats d’OKEx si 10 dels vostres amics convidats han completat la primera tasca a la pàgina principal de Rewards: guanyeu 10 dòlars en BTC.

Com a afiliat a OKEx, teniu dret a una sèrie de beneficis, a part de les comissions comercials. Per exemple, rebrà assistència d’OKEx pel que fa al contingut en profunditat i a les col·laboracions de la comunitat, com ara airdrops i sessions AMA.

A més, us convertireu en un soci habitual d’OKEx en diverses conferències i esdeveniments anuals, que també us ajudaran a expandir la vostra xarxa. Finalment, també rebrà obsequis especials per a festivals locals i internacionals celebrats per OKEx.

Tingueu en compte, però, que un cop us feu afiliat a OKEx, ja no podreu rebre recompenses a través del programa de referència OKEx..

Els passos següents us ajudaran a començar tant amb els programes d’afiliació d’OkEx Referral com amb els d’OkEx.

Pas 1: reviseu les recompenses disponibles a OKEx

Aneu a la pàgina inicial d’OKEx, aneu a "Més" al menú superior i feu clic a Recompenses sota "Altres" fitxa.

Els principiants d’OKEx poden obtenir recompenses de fins a 80 dòlars realitzant les tasques següents:

  1. Guanyeu 10 dòlars en BTC comprant criptografia en valor mínim de 100 dòlars en el primer ordre.
  2. Obteniu una targeta de bonificació de 20 USDT després de dipositar almenys 100 dòlars de criptografia en primer ordre.
  3. Guanyeu 50 dòlars en BTC per operar després de completar el nivell 2 de verificació KYC i acabar les tasques comercials.

Per ajudar els principiants a familiaritzar-se amb l’entorn de negociació, reben 5 BTC en un compte de demo trading quan fan clic Comenceu a negociar a la pàgina principal de Recompenses.

Pas 2: aneu a la secció Referència i convideu els amics

Després de revisar les recompenses disponibles a OKEx, feu clic a Més i tria Referència sota "Altres" des de la pàgina d’inici OKEx.

Desplaceu-vos cap avall per sota de "Missions diàries" i feu clic a Convida amics ara.

S’obrirà una pàgina nova, on podreu introduir les adreces de correu electrònic dels vostres amics per enviar-los invitacions. Com a alternativa, també podeu copiar l’enllaç de referència i compartir-lo directament amb els vostres amics.

Pas 3: convertiu-vos en afiliat a OKEx i obteniu comissions

Com a afiliat a OKEx, podeu obtenir comissions quan 10 usuaris s’han registrat mitjançant el vostre enllaç d’invitació. Podeu obtenir fins a un 40% de comissions per les activitats comercials dels vostres convidats de tres maneres:

  1. Comissió de negociació del 30% de nous usuaris.
  2. Comissió comercial del 30% per part d’usuaris recurrents.
  3. 10% de comissió de negociació de subafiliats. Això s’aplica quan els convidats es converteixen en afiliats d’OKEx.

Comissions de negociació per al programa afiliat OKEx

L’abast de les comissions comercials del programa d’afiliats OKEx inclou el comerç al comptat, el comerç de marges i el comerç d’opcions. Les comissions de negociació, denotades en USDT, s’abonaran al vostre compte de finançament el dia T + 1. Tingueu en compte que els subcomptes no són elegibles per al programa d’afiliació OKEx i que el règim de comissions de negociació no s’aplica als clients VIP.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner