Com guanyar criptomoneda amb OKEx Pool

Llançat a l’octubre de 2018, OKEx Pool és la plataforma d’actius digitals blockchain líder al món que proporciona serveis de mineria i participació als usuaris d’OKEx, que poden guanyar criptomonedes com a recompensa per a la mineria i / o participació a OKEx Pool.

OKEx mineria de piscines

OKEx Pool permet als miners de criptomonedes obtenir recompenses de criptomoneda mitjançant el fet de minar. El grup d’OKEx integra serveis de mineria i de comerç transferint les recompenses de mineria directament als comptes de mineria dels usuaris. El grup també admet tres mètodes de liquidació per obtenir recompenses mineres:

 1. Pagament complet per acció (FPPS)
 2. Pagament per acció + pagament per última acció (PPS +)
 3. Pagament per acció (PPS)

OKEx Pool ofereix 12 criptomonedes de prova de treball per als usuaris:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Bitcoin Cash (BCH)
 3. Bitcoin SV (BSV)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Èter (ETH)
 6. Ethereum Classic (ETC)
 7. Dash (DASH)
 8. Decred (DCR)
 9. Zcash (ZEC)
 10. Monero (XMR)
 11. Bytom (BTM)
 12. Bitcoin Gold (BTG)

Tot i que no es requereix el pagament inicial per a totes les criptomonedes de prova de treball, el mètode de liquidació i les taxes de les taxes de mineria varien entre elles. La taula següent és un resum de les criptomonedes disponibles de prova de treball que podeu extreure a OKEx:

Criptomonedes de prova de treball disponibles a la piscina d’OkEx (a partir del 6 d’agost de 2020).

A continuació es mostra una guia pas a pas sobre com iniciar la mineria de criptomonedes i com obtenir recompenses de criptomoneda a OKEx Pool.

Pas 1: inicieu la sessió al vostre compte OKEx

Aneu a la pàgina d’inici OKEx i feu clic a iniciar Sessió a l’extrem superior dret per introduir les dades d’inici de sessió.

Pas 2: aneu a OKEx Pool

Aneu a Més al menú superior de la pàgina inicial d’OKEx. Fer clic a Piscina sota "Productes" per anar a la pàgina d’inici de OKEx Pool.

Pas 3: configureu el vostre àlies

A la pàgina inicial de les piscines OKEx, feu clic a Entra per configurar l’àlies del vostre miner.

L’àlies ha de ser una combinació de 4-20 dígits i / o lletres. Fem servir "patelokex123" com un exemple.

Pas 4: gestioneu el tauler de mineria

Després de triar l’àlies, se us dirigirà al tauler de mineria.

Al tauler, podeu comprovar les dades de mineria i registrar el rendiment, així com gestionar el vostre compte de mineria.

OKEx: dades mineres

Pas 5: confirmeu la configuració de mineria

Al tauler de mineria, aneu a "Mineria" a la barra esquerra i feu clic a PoW, que és l’abreviatura de "prova de treball." Seleccioneu Configuració de mineria per confirmar la configuració del rendiment i els recordatoris d’arribada de fons.

Sota "Configuració del rendiment," podeu seleccionar les vostres fitxes de pagament SHA256 i Ethash preferides.

Pas 6: trieu una criptomoneda que vulgueu

Torneu a la pàgina d’inici de OKEx Pool, accessible a sota "Més" al menú superior. A partir d’aquí, podeu veure tots els algoritmes de mineria i fitxes de mineria disponibles a OKEx.

Feu clic a la fila del vostre testimoni preferit per veure més detalls. El menú desplegable mostra la informació següent per a cada testimoni de mineria:

 • Gràfic de taxa de hash
 • Rendiment diari estimat
 • Tarifes mineres
 • Mètode i temps de liquidació
 • Pagament inicial
 • Adreces mineres

Podeu triar la moneda digital que vulgueu basant-vos en la informació anterior.

Pas 7: connecteu la màquina minera a la piscina OKEx

Utilitzarem la mineria BTC com a exemple.

La mineria de BTC requereix màquines de mineria ASIC. En aquest cas, utilitzem màquines de mineria Antminer per connectar-nos a OKEx Pool.

En primer lloc, heu d’iniciar sessió a la vostra màquina Antminer mitjançant el lloc web d’Antminer. Després d’iniciar la sessió, aneu a Configuració general sota "Configuració de miners."

Sota "Configuració general de mineria, introduïu els detalls al fitxer "URL" i "Treballador" camps. L’URL fa referència a l’adreça de mineria de la criptomoneda que heu triat. El treballador es refereix al nom del treballador, que consisteix en l’àlies de la piscina minera i l’identificador del miner. Podeu ignorar el fitxer "Contrasenya" camp.

Quan tot estigui a punt, feu clic a Desa & Aplicar.

Enhorabona! La vostra màquina minera està connectada a OKEx Pool.

Ara podeu obtenir criptografia minant a OKEx Pool!

Estaca OKEx Pool

La participació és una manera popular d’obtenir ingressos passius a l’espai de criptomonedes. Mitjançant la participació de les vostres criptomonedes, els usuaris poden participar en la validació de blocs (similar al que fan els miners per a Bitcoin) en una cadena de blocs de prova d’aposta i obtenir un percentatge definit com a recompensa.

OKEx Pool admet serveis de participació per a vuit criptomonedes de prova de participació:

 1. Dai (DAI)
 2. V.systems (VSYS)
 3. Ontologia (ONT)
 4. EOS (EOS)
 5. PERDUT (PERDUT)
 6. Cosmos (ATOM)
 7. Tezos (XTZ)
 8. TrueChain (TRUE)

Hi ha quatre períodes d’apostes disponibles perquè pugueu apostar per la vostra criptografia:

 1. Flexible
 2. 30 dies
 3. 60 dies
 4. 90 dies

Diferents criptomonedes ofereixen rendiments diferents en funció de diversos períodes de temps. A continuació es mostra un resum de totes les monedes i fitxes disponibles per jugar a OKEx Pool:

Piscina OKExRendiments de monedes i fitxes disponibles a OKEx Pool. (Dades de rendiment precises a partir del 6 d’agost de 2020)

A continuació es mostra una guia pas a pas sobre com apostar les vostres criptomonedes a OKEx Pool al vostre telèfon mòbil. (Tingueu en compte que la participació també està disponible a l’escriptori.)

Pas 1: inicieu sessió al vostre compte a l’aplicació mòbil OKEx

Aneu a l’aplicació mòbil OKEx i feu clic a iniciar Sessió a l’extrem superior dret per introduir les dades d’inici de sessió.

Pas 2: transfereix la criptografia a un compte de participació

Abans de participar en la participació a OKEx Pool, heu de transferir criptomonedes al vostre compte de participació. Per fer-ho, toqueu Transferència al menú superior de l’aplicació mòbil.

En aquest cas, apostarem per EOS. Transfereixi la quantitat d’EOS que vulgueu apostar al compte d’aposta i, a continuació, toqueu Confirmeu.

Pas 3: aneu a OKEx Pool

Seleccioneu Piscina al menú superior. A continuació, toqueu Més sota "Estaca" per veure les fitxes disponibles per apostar a OKEx Pool.

Pas 4: seleccioneu una criptografia per apostar

Podeu veure la informació disponible per a la participació, com ara la quantitat mínima de dipòsit i el rendiment màxim anual estimat. A continuació, toqueu la moneda digital que vulgueu participar. En aquest cas, tocarem EOS.

Pas 5: introduïu i confirmeu els detalls de participació

Introduïu la quantitat d’EOS per a la participació i seleccioneu el període de participació. Marqueu la casella per reconèixer les diferències entre el rendiment estimat i el rendiment real.

Aixeta Confirmeu la participació quan tot estigui a punt. A continuació, toqueu Confirmeu torneu a jugar el vostre EOS.

Pas 6: reviseu la vostra comanda d’aposta

Després de la confirmació, heu participat amb èxit al vostre EOS. Aixeta Mostra les comandes de participació per revisar la vostra comanda.

Assistència professional al servei d’atenció al client

OKEx Pool proporciona servei professional al client per donar suport a les vostres activitats de mineria o participació. No dubteu a posar-vos en contacte amb els canals següents si teniu cap pregunta.

WeChat: okpool777

Grup QQ: 733803308

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Si voleu sol·licitar com a client VIP, sol·liciteu aquí.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner