Com crear i utilitzar subcomptes per al comerç criptogràfic a OKEx

Un tutorial pas a pas per negociar criptomonedes a OKEx mitjançant subcomptes

L’interès institucional pels mercats de criptomonedes ha anat augmentant en els darrers anys i OKEx ofereix diverses funcions per satisfer les demandes dels seus usuaris minoristes institucionals i avançats. Una d’aquestes funcions és la funcionalitat del subcompte, que permet als usuaris crear comptes segregats sota el seu compte principal o principal.

Atès que les institucions solen requerir accés a la gestió d’actius i al comerç per a persones designades, l’ús de comptes secundaris els permet aconseguir-ho sense haver de comprometre la seguretat del seu compte principal..

Cada sub compte té un nom d’usuari i una contrasenya independents i se li poden assignar permisos personalitzats. Per protegir encara més els actius del compte principal, no es permet als usuaris de comptes secundaris retirar actius directament. Les retirades només són possibles després que els comptes secundaris traslladin els actius als seus comptes mestres respectius.

En aquest tutorial, repassarem més detalls i els passos necessaris per crear i utilitzar un compte secundari de negociació de criptomonedes a OKEx.

Nombre màxim de subcomptes permesos a OKEx

A OKEx hi ha dos segments de clients basats en els volums de negociació denominats BTC: usuaris normals i usuaris VIP. El nombre màxim de subcomptes permesos per compte varia per als usuaris normals i VIP. Tot i que els usuaris normals poden crear un màxim de 5 comptes secundaris, els usuaris VIP poden crear de 10 a 50 comptes secundaris, en funció del seu nivell.

Els detalls es poden trobar a la taula següent:

Nombre de subcomptes amb dret a usuaris normals i VIP

Avantatges d’utilitzar subcomptes a OKEx

Amb l’ús de comptes secundaris, els usuaris institucionals gaudeixen dels avantatges següents:

  • Optimització de carteres de negociació
  • Segregació d’oficis per millorar la transparència
  • Comissions de negociació més baixes
  • Accés a serveis d’interfície de programació d’aplicacions per al comerç algorítmic

Optimització de les carteres comercials i transparència millorada

Els comerciants institucionals poden beneficiar-se de millores organitzatives i una major transparència quan s’utilitzen comptes secundaris a OKEx. Per exemple, es poden crear subcomptes per negociar diverses categories o segments de monedes i fitxes, com ara finances descentralitzades, fitxes d’intercanvi, etc..

La segregació d’activitats comercials també pot ser útil per a auditories i comptabilitat, així com per complir els requisits de compliment.

Comissions de negociació més baixes

Les comissions en mercats spot, futurs, swap perpetus i opcions varien per als usuaris normals i VIP. Els usuaris de nivells superiors gaudeixen de tarifes comercials més baixes i els comptes secundaris poden aprofitar el nivell de tarifes designat per al compte principal.

Comissions de negociació spot segons tipus i nivells d’usuari

Per exemple, si un compte mestre té un nivell VIP 3 mentre el seu compte secundari és un usuari normal de nivell 1, les operacions realitzades mitjançant el compte secundari encara incorreran en les tarifes més baixes permeses per al compte de nivell VIP 3.

Accés a serveis d’API per al comerç d’algunes coses

L’accés a l’API és essencial per al comerç algorítmic, i cada subcompte té la seva pròpia API de transferència d’estats de representació (API REST). El límit de velocitat d’aquesta API REST és de 100 sol·licituds per 2 segons.

A més, els usuaris de comptes secundaris poden connectar-se a l’API de connexió web OKEx i rebre notificacions de senyals comercials i altra informació rellevant.

Seguiu els passos següents per crear i utilitzar subcomptes per negociar a OKEx.

Pas 1: aneu a la secció del subcompte

Inicieu la sessió des de la pàgina d’inici OKEx i feu clic a Subcompte des del menú desplegable que apareix passant el ratolí per sobre del icona de perfil a l’extrem superior dret.

Pas 2: creeu un compte secundari

Feu clic a + Crea un compte secundari a la part dreta de la pàgina d’inici per crear el vostre compte secundari. Com a usuari de nivell 1, podeu crear fins a cinc comptes secundaris.

Pas 3: introduïu els detalls del subcompte

Introduïu el nom i la contrasenya d’inici de sessió per registrar el vostre compte secundari i verificar la decisió mitjançant un codi SMS enviat al vostre número de mòbil registrat. Feu clic a Confirmeu procedir.

Pas 4: reviseu els detalls del subcompte

Torneu al Subcompte a la pàgina del perfil per revisar els detalls del compte. Podeu veure l’estat i gestionar el vostre compte secundari. Per exemple, podeu transferir fons, restablir la contrasenya, bloquejar el compte secundari i revisar els saldos d’actius.

Pas 5: transferiu fons al subcompte

Cal finançar el vostre compte secundari abans d’utilitzar-lo per negociar criptomonedes.

Feu clic a Transferència a la pàgina del subcompte. Trieu el subcompte actual, el testimoni que voleu transferir i el compte de finançament. Introduïu l’import que voleu transferir i feu clic Confirmeu procedir.

Pas 6: inicieu la sessió amb el vostre compte secundari

Per operar amb el vostre compte secundari, primer heu de tancar la sessió del compte principal. Després d’això, podeu iniciar la sessió al vostre compte secundari i començar a operar.

Pas 7: comercieu amb el vostre compte secundari

Podeu utilitzar el vostre compte secundari per canviar qualsevol de les criptomonedes a OKEx. El procediment de negociació és el mateix que per al vostre compte mestre. Per exemple, en vendre BTC per USDT, seleccioneu el tipus de comanda i introduïu la quantitat de BTC per negociar. Quan estigui configurat, feu clic a Vendre BTC procedir.

Pas 8: reviseu la comanda

Un cop executada l’ordre, podeu revisar-la al fitxer "historial de comandes" fitxa.

Poseu-vos en contacte amb el vostre gestor de comptes per obtenir més informació

Els usuaris VIP poden contactar amb els seus administradors de comptes per obtenir més preguntes sobre l’ús de subcomptes a OKEx.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar.

Seguiu OKEx a:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me