Платформи за най-добро разпространение на залагания

Има много начини да се включите в търговията. Една деривативна стратегия, която е много популярна сред търговците, търсещи повишена гъвкавост при търговията от двете страни на пазара, е залагането с разпространение. Това е метод, който може да види усилване на възвръщаемостта дори при малки пазарни движения.

Спред залагания на валутния пазар и много други обикновено се предлагат от много от най-добрите форекс брокери в зависимост от вашето местоположение. Това обикновено идва заедно със специална платформа за залагане на разпространение. Тук ще разгледаме отблизо някои от най-добрите платформи за разпространение на залози, от които трябва да избирате, и брокерите, които предлагат тези платформи.

Платформи за най-добро разпространение на залагания

Capital.com е най-добрият избор като брокер за залагане на спред, който предлага и една от най-лесните за използване и интуитивни платформи за залагане на спред в бранша. Брокерът работи от 2016 г. и през този период предлага залагания за разпространение чрез своята уникална собствена платформа за търговия.

Тук можете да участвате в залагания за разпространение на повече от 2000 активи, предлагани от брокера, в напълно доверена среда, регулирана както от CySEC, така и от FCA. Платформата за разпространение на залагания Capital.com се предлага както като уеб базирана платформа, така и като мобилна, така че никога да не пропускате пазарен ход.

Брокерът няма комисионна за залагане на спред и спредът остава много нисък, започвайки от само 0,6 пипса. По отношение на платформата за търговия можете да очаквате най-съвременните функции с интегрирани функции за интелект и много интелигентни инструменти за управление на риска, които да ви помогнат да разпространявате залаганията безопасно с британския брокер. Спред залаганията са достъпни тук както за търговци, базирани във Великобритания, така и в Ирландия.

За повече подробности относно всичко, което този брокер може да предложи при залагане на разпространение и много повече, можете да разгледате пълния ни преглед на Capital.com, който е задълбочен за всеки аспект от предлагането или посещението на брокера Capital.com

Внимание: CFD са сложни инструменти и са с висок риск от бърза загуба на пари поради ливъридж. 72,6% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си.

Сделките с инструменти, които не се доставят без рецепта, са рискована дейност и могат да донесат не само печалба, но и загуби. Размерът на потенциалната загуба е ограничен до размера на депозита. Миналите печалби не гарантират бъдещи печалби. Използвайте обучителните услуги на Capital.com, за да разберете рисковете, преди да започнете работа.

Платформи за най-добро разпространение на залагания

Avatrade е друг топ форекс брокер, който предлага залагания за разпространение на базираните във Великобритания и Ирландия търговци. С този ирландски брокер можете да разчитате на най-сигурната търговска среда, надеждно регулиране по целия свят и подкрепата на една от най-уважаваните платформи за търговия в индустрията, с която да залагате.

Платформата за разпространение на залагания, предлагана от Avatrade, е известната платформа за търговия MT4. Това предлага изключително приспособимо търговско изживяване, заедно с лекота на използване и ниво на стабилна производителност, която е ненадмината в целия сектор. Платформата все още е една от най-популярните сред търговците, които са нови и имат опит в търговията от около 20 години.

Тук можете лесно да участвате в залагания за разпространение на повече от 200 пазара и на много ниска цена за влизане. Avatrade улеснява залагането на разпространение от само 0,10 долара на точка за някои активи. Това го прави един от най-популярните брокери и платформи за търговия за новите, които разпространяват залаганията. Като опитен търговец MT4 предлага и десетки инструменти за графики, индикатори и други функции, които да ви помогнат да придобиете важна пазарна представа.

Ако искате повече подробности за тази най-разпространена платформа за залагания и брокер, имаме пълен преглед на Avatrade, с който можете да се консултирате за повече информация или да посетите Avatrade.


Внимание: Търговия с Forex / CFD & Опциите върху маржа носят високо ниво на риск и може да не са подходящи за всички инвеститори. Високата степен на ливъридж може да работи срещу вас, както и за вас. Преди да решите да търгувате с такива продукти с ливъридж, трябва внимателно да прецените своите инвестиционни цели, ниво на опит и апетит за риск.

CityIndex

CityIndex е основана през 1983 г. Това го прави един от най-дълго обслужващите брокери в целия сектор. С толкова много опит, колкото бихте очаквали, CityIndex предоставя всеобхватни възможности за залагане на разпространение на много търговци. Това се предлага чрез също толкова уважаваната платформа за търговия MT4.

Като платформа за разпространение на залагания можете да очаквате същата страхотна производителност и услуга от платформата, както те предоставят за търговия с CFD. Самата платформа е изключително достъпна и позволява почти цялостно персонализиране на диаграми и инструменти, които са напълно интегрирани с много други, които могат да бъдат добавени. Това осигурява опит в търговията, който може да бъде толкова опростен или подробен, колкото ви е необходимо. Това е и една от най-лесните платформи за търговия, която може да работи на почти всяко устройство.

Платформата MT4 за залагане на разпространение се предлага и на мобилни устройства с CityIndex, така че никога няма да пропуснете ход на нито един от стотиците налични активи. Минималният депозит, за да започнете със залагания за разпространение в CityIndex, също е много нисък – само $ 100.

За повече подробности относно този топ брокер с много дълга история в бранша можете да разгледате пълния ни преглед на CityIndex или да посетите CityIndex.

Внимание: CFD са сложни инструменти и са с висок риск от бърза загуба на пари поради ливъридж. 73% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Капитал в риск.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map