Най-добрите платформи за търговия с копия

Търговията с копия е един от най-лесните начини да започнете да търгувате с огромен брой активи с малко или никакъв опит, а също така е перфектна, ако имате ограничено време да посветите на търговията.

Тази форма на търговия, разбира се, ви позволява да копирате ходовете на други успешни търговци и в много случаи да правите това чрез автоматизация или с ограничено участие. Това създава огромно удобство, но означава, че трябва напълно да се доверите на платформата за търговия с копия.

Поради тази причина ние съставихме този списък с най-добрите платформи за търговия с копия, от които можете да избирате с най-високо оценените валутни брокери.

Най-добрите платформи за търговия с копия

XM е изключително уважаван форекс брокер с повече от десетилетие работа под техния колан, започнал през 2009 г. Те също така предоставят някои от най-надеждните платформи за търговия в бизнеса, ако искате да започнете да търгувате с копия.

И двете Metatrader 4 и Metatrader 5 са ​​опция с XM, ако искате да започнете търговия с копия. Въпреки че това може да не осигурява същото ниво на интерактивност като някои други специализирани платформи за търговия само с копия, това, в което можете да бъдете сигурни, е много функционална и популярна платформа за търговия, която да приложи вашите сделки за копиране на повече от 1200 предлагани активи.

Платформите Metatrader и особено MT4 осигуряват изключително персонализиран интерфейс за търговия, с който е лесно да се справите и където можете лесно да анализирате огромно количество данни чрез десетките инструменти и показатели, които вече са предоставени. Това е един от ключовите елементи, който поддържа платформата за търговия на върха на индустрията в продължение на много години.

Можете да импортирате стратегии от други източници на общността, като използвате функцията EAs на MT4 или просто да копирате директно стратегиите за търговия на други. И двата метода за търговия с копия се поддържат и са достъпни с минимален минимален депозит от $ 100 за стандартна сметка.

За повече информация можете да разгледате нашия XM преглед, който е пълен с подробности, или да посетите директно XM.

Най-добрите платформи за търговия с копия

AvaTrade е друг най-високо класиран валутен брокер в Европа и по света, на който можете да разчитате за нуждите си от търговия с копия. Те също съществуват повече от десетилетие, откакто стартираха през 2006 г. Копирането на търговия в AvaTrade се осигурява от една от най-добрите платформи за търговия с копия на трети страни в бизнеса, Duplitrade.

Това, което предлага тази платформа за търговия, е изключително лесна за ползване среда, в която можете да участвате в търговия с копия с пълната подкрепа на брокера. Duplitrade е много лесен за стартиране като уеб търговец от вашия браузър и поддържа множество функции, които ви помагат да анализирате и правите ходове за търговия с копия с директен достъп до разнообразие от различни търговски стратегии в зависимост от вашия рисков профил.

Цялата функция на търговията с копия и работата на платформата за търговия Duplitrade се съчетават безпроблемно с редовното ви използване на AvaTrade и можете да започнете с минимален депозит от $ 2000 и да се възползвате от един от брокерите, които предлагат търговия с фиксиран спред.

За да започнете търговия с копия с Avatrade и за повече информация за този топ брокер, можете да разгледате пълния ни преглед на Avatrade или да посетите AvaTrade.

Най-добрите платформи за търговия с копия

eToro е несъмнено един от най-големите играчи в бизнеса, що се отнася до търговията с копия. Този най-висок статус се подкрепя не само от дългогодишния им опит и надеждното регулиране в сектора, но и чрез техния отдаден фокус за толкова дълъг период върху социалната търговия и търговията с копия.

Основно за успеха на eToro е неговата собствена платформа за търговия с копия. Това отдавна се счита за пример за една от най-добрите налични платформи за търговия с копия, които могат да направят търговията изключително лесна. Самата платформа е уеб-базирана и изключително удобна за потребителя благодарение на много удобно оформление, визуални елементи и множество други функции.

Тези функции включват всички обичайни инструменти и индикатори за търговия, които бихте очаквали от най-добрата платформа за търговия, но включват редица други елементи, които осигуряват голяма интерактивност и улесняват търговията с копия за нови или опитни търговци. Това включва строго проверени класации на търговци и множество данни за всички търговци, които можете да копирате, като се уверите, че отговарят на вашия рисков профил и други.

Първите стъпки с eToro също са също толкова лесни. За подробни подробности можете да проверите нашия eToro преглед или да посетите eToro.

Моля, имайте предвид, че всяка търговия включва риск. 67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Това съдържание е само за образователни цели и не е инвестиционен съвет.

Най-добрите платформи за търговия с копия

FX ™ е друг брокер, който ви носи богат опит, когато става въпрос за търговия с копия. Те работят по света от 2011 г. и предлагат специализирана услуга за търговия с копия за голяма част от това време. Тази услуга е известна като FXTM Invest.

FXTM invest ви позволява да се включите в търговията с копия чрез доверената и изключително популярна платформа за търговия MT4, която сама по себе си носи огромен опит. Можете да участвате в търговия с копия на тази платформа с FX ™ само за $ 100 и с множество опции в зависимост от вашите нужди. Търговията с копия с програмата може да бъде настроена на автоматизирана, полуавтоматична или ръчна, в зависимост от това колко голямо участие бихте искали.

С повече от 250 търгуеми активи, които можете да избирате от голямо разнообразие от ръководства и функции, които да ви помогнат по пътя, FX ™ и тяхната програма и платформа за търговия с копия са популярен избор за нови и опитни търговци. На мобилни устройства можете да използвате платформата за мобилна търговия на търговеца FX ™, за да се включите в същото ниво на търговия с копия, както е улеснено чрез FX ™ Invest на платформи за настолни и уеб търговия.

За повече информация относно всичко, което можете да очаквате с брокера, можете да разгледате нашия преглед на FX ™ или да посетите FX ™.

Най-добрите платформи за търговия с копия

Pepperstone прави списъка на най-добрите брокери за търговия с копия, благодарение на повече от 10 години в бранша, като дава приоритет на търговците чрез своите прозрачни брокерски услуги с добра стойност. Добре регулиран от ASIC в Австралия, FCA в Обединеното кралство и други по света, брокерът се превърна в популярен избор за много видове търговци.

Чрез тяхната собствена и лесна за използване платформа за търговия, която е достъпна и на мобилни устройства, можете да участвате в търговия с CFD, залагания за разпространение и други за всички активи, които те могат да предложат. Като търговец на копия, въпреки че те се захранват от Zulutrade, което ви позволява да се възползвате напълно от копирането на други търговци.

Винаги можете винаги да разгледате нашия преглед на Pepperstone за задълбочена информация за всичко, което този топ форекс брокер може да предложи или да посети Pepperstone.

Внимание: CFD са сложни инструменти и са с висок риск от бърза загуба на пари поради ливъридж. Между 74-89% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Това съдържание е предназначено само за информационни и образователни цели и не трябва да се счита за инвестиционен съвет или инвестиционна препоръка.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner