Най-добрите платформи за социална търговия

Участието в социалната търговия е един от най-удобните и лесни за ползване начини за започване на търговия на валутния пазар или множество други активи, предоставени от най-добрите брокери за социална търговия.

На заден план едно от нещата, които помагат тези брокери да станат толкова популярни и лесни за използване, са техните мощни и интуитивни платформи за търговия. Тези платформи за социална търговия са в основата на вашия опит при търговия с всеки брокер, така че е от ключово значение да намерите най-добрата, която да отговаря на вашите нужди.

Тук ще разгледаме по-отблизо някои от най-добрите платформи за социална търговия, предлагани от тези брокери.

Най-добрите платформи за социална търговия

XM е едно от най-опитните имена в бранша, що се отнася до социалната търговия и богатството от други функции. Те съществуват от 2009 г. и са изградили много доверена репутация на много добре регулиран брокер, предлагащ страхотни платформи за търговия.

XM основно предлага търговия чрез изключително уважаваните платформи за търговия MT4 и MT5. Тук можете да се включите в социална търговия с някои от над 1200 активи, които са на разположение за търговия.

Въпреки че платформите за търговия Metatrader не предоставят директно никакви функции за социална търговия като стандарт, те все още са едни от най-добре оборудваните за социална търговия чрез други методи, които са косвено свързани. Най-добрият начин да се включите в социална търговия чрез MT4 е да използвате функцията EAs. Това ще ви позволи да следите други търговци във външни социални настройки като общността MQL5 и да импортирате стратегии за търговия, които искате да следвате.

Използването на този вид социален стил на търговия не само се приема от XM, но също така е много добре подготвено и сравнително лесно за изпълнение чрез удобните за потребителя платформи за търговия MT4 и MT5, където можете да започнете с много нисък минимален депозит.

За повече информация винаги можете да разгледате пълния ни преглед на XM или да посетите директно XM.

Най-добрите платформи за социална търговия

AvaTrade е друг от най-опитните брокери в бранша, който предоставя страхотна инфраструктура за социална търговия, с която можете да се включите. Те имат повече от десетилетие в сектора, като ирландският брокер стартира през 2006 г..

Що се отнася до социалната търговия, както правят за улесняване на търговията с копия, те се свързват със ZuluTrade, които самите те са една от най-големите платформи за търговия в социалната търговия. Това означава, че е едновременно бързо и удобно да свържете директно вашия акаунт в AvaTrade със ZuluTrade благодарение на тяхното партньорство.

Чрез ZuluTrade след това ще имате достъп до копиране на някои много опитни и успешни търговци или да предоставите свои собствени търговски сигнали. Платформата е домакин на разнообразни функции, за да направи вашето изживяване в социалната търговия възможно най-интерактивно и удобно за потребителите, докато търгувате с повече от 200 активи, предоставени от брокера. Това включва възможността за коментиране и комуникация с други търговци, използващи платформата. Можете също така да свържете вашия акаунт в AvaTrade MT4 със ZuluTrader, за да разрешите директно търговия с копия чрез тази платформа за търговия.

Имаме пълен преглед на Avatrade, за да го разгледате Ако искате повече информация или винаги е възможно да посетите AvaTrade.

Най-добрите платформи за социална търговия

eToro е лидер в индустрията, когато става въпрос за копиране и социална търговия. Това е ядрото, върху което е изграден бизнесът при първото му стартиране и което продължава да се развива в цялостна социална платформа за търговия, която е една от най-лесните за използване в сектора.

Патентованата платформа за социална търговия, която eToro оперира, е не само визуално привлекателна и много лесна за използване, но също така е подкрепена от поредица от специални функции и адаптивни опции, които я правят най-популярната около.

Областта „емисии“ на платформата eToro е мястото, където можете да се ангажирате изцяло с други търговци по начин, който прилича на всяка най-добра платформа за социални медии в момента. Тук можете бързо и лесно да споделяте новини, мнения, видеоклипове и други, докато се ангажирате през цялото време с други търговци.

Комбинирането на тези функции на платформата за социална търговия с широкия набор от функции за търговия с най-добри копия, предоставени от eToro, създава завладяващо търговско и социално изживяване, с което можете да научите и да се свържете, докато търгувате с повече от 1000 активи, всички на много конкурентни цени по отношение на таксите и както CFD търговия, така и реални възможности за търговия с акции.

За най-новите неща за започване на работа с този топ гигант за социална търговия, ние сме подготвили задълбочен преглед на eToro или можете да посетите директно eToro.

Моля, имайте предвид, че всяка търговия включва риск. 67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Това съдържание е само за образователни цели и не е инвестиционен съвет.

Най-добрите платформи за социална търговия

FX ™ е един от най-доверените и уважавани валутни брокери в бранша с предлагана търговия с над 250 активи. Що се отнася до социалната търговия, брокерът се справя отлично с комбинирането на техните страхотни платформи за търговия в MT4 и собствения им собствен продукт FX ™ Invest, за да покрие всички ваши нужди.

Чрез FXTM Invest можете да се включите в напълно интерактивно копие и социална среда за търговия, чрез която можете да споделяте, както и да вземате полезна информация за търговия и други. След това това може да се използва директно във вашата платформа за търговия на Metatrader, която разбира се има всички функции и използваемост, за които е станала известна през годините.

Освен инструментите и функциите, предлагани от FXTM Invest, можете също да импортирате стратегии от по-широката общност, за да използвате функцията MT4 EAs, която може да бъде безценна при свързването на тези ресурси, които можете да донесете от по-широката социална общност.

Като цяло, платформата за социална търговия в MT4, съчетаваща свои собствени персонализирани инструменти и индикатори с това, което се предлага от FX ™ invest, прави това идеално място за участие в социална търговия и зона с нарастваща популярност за търговците на FX ™.

За да научите повече за този страхотен брокер и какво предлагат, вижте нашия FXTM преглед или посетете FX ™.

Най-добрите платформи за социална търговия

Pepperstone прави списъка на най-добрите брокери за търговия с копия, благодарение на повече от 10 години в бранша, като дава приоритет на търговците чрез своите прозрачни брокерски услуги с добра стойност. Добре регулиран от ASIC в Австралия, FCA в Обединеното кралство и други по света, брокерът се превърна в популярен избор за много видове търговци.

Чрез тяхната собствена и лесна за използване платформа за търговия, която е достъпна и на мобилни устройства, можете да участвате в търговия с CFD, залагания за разпространение и други за всички активи, които те могат да предложат. Като социален търговец, те се захранват от Zulutrade, което ви позволява да се възползвате напълно от копирането на други търговци.

Винаги можете винаги да разгледате нашия преглед на Pepperstone за задълбочена информация за всичко, което този най-добър избор на форекс брокер може да предложи или посети Pepperstone.

Внимание: CFD са сложни инструменти и са с висок риск от бърза загуба на пари поради ливъридж. Между 74-89% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Това съдържание е предназначено само за информационни и образователни цели и не трябва да се счита за инвестиционен съвет или инвестиционна препоръка.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me