Най-добрите брокери за социална търговия

Социалната търговия е изключително популярен и удобен начин за нови или опитни търговци да се включат в търговията на валутния пазар, криптовалути, CFD на огромна гама от активи и много други. Освен че просто търгувате с тези активи, социалната търговия предлага ново ниво на ангажираност между вас и други търговци с брокер. Това социално взаимодействие е ключова основа на социалната търговия и тази, която можете да използвате, за да продължите да изучавате индустрията, докато търгувате и станете част от общността.

Тук представяме пет от най-добрите брокери за социална търговия, които сме намерили. Те осигуряват достъп до търговия чрез най-добрите платформи за търговия и с широка гама от инструменти и функции, които могат да улеснят социалната търговия за вас.

Най-добрите брокери за социална търговия

XM е име на домакинство в бранша, съществуващо от 2009 г. Те развиха предлагането си, за да бъдат едно от най-изчерпателните. Това обхваща както функциите за търговия, видовете сметки, така и активите, които могат да се търгуват с над 1200 за избор.

В XM няма да намерите директно вградени възможности за социална търговия, но брокерът все още приветства социалната търговия в редица други форми. Най-популярният от тях е да се вземат стратегии и сигнали от по-широката търговска общност и да се приложат чрез платформата за търговия MT4 и нейната EA функция. Това е приветствано от брокера.

Освен инфраструктурата, XM предоставя и страхотна среда за стартиране в социалната търговия. Можете да започнете с минимален депозит от само $ 5 и да очаквате с нетърпение да търгувате с брокер, който е добре регулиран по целия свят от CySEC и ASIC.

За повече подробности можете да разгледате пълния ни XM преглед, за да видите всичко, което този топ форекс брокер може да предложи или посети XM.

Най-добрите брокери за социална търговия

AvaTrade е друг топ брокер, който съществува повече от десетилетие от създаването му през 2006 г. Те предлагат уважавана и регулирана търговска среда с повече от 200 активи за избор в редица категории и са едни от малкото брокери, които направи търговията с фиксиран спред достъпна за всички.

Тази търговия с фиксиран спред също има отлична стойност, като спредовете започват от 1,3 пипса на основните пазари. Това включва, ако извършвате социална търговия с Avatrade. Функциите за социална търговия с брокера са възможни чрез известната и надеждна платформа Zulutrade, която можете лесно да свържете с вашия акаунт в Avatrade.

С Avatrade ще можете също така да включите функцията EAs на платформата за търговия MT4, за да приложите стратегии и сигнали от други в бранша като форма на търговия с копия, ако желаете.

Ако имате нужда от по-задълбочена информация за всичко, което този опитен и доверен брокер може да предложи, можете да прочетете всички подробности в нашия пълен преглед на Avatrade или посетете AvaTrade.

Най-добрите брокери за социална търговия

eToro отдавна се смята за един от най-добрите в бранша, когато става въпрос за брокери за социална търговия. Те съществуват от много години и сега са крайъгълен камък на сектора както в социалната търговия, така и извън нея.


Можете да очаквате много изчерпателно предлагане на активи и изобилие от други функции при социална търговия с eToro. Те включват широка гама от социални медии като функции, които ви позволяват да общувате и да взаимодействате с други търговци на платформата. Тази патентована платформа за търговия е известна и като една от най-лесните и интуитивни в бизнеса.

Чрез тази гама от функции можете да изберете любимите си търговци, които да следват и копират на платформата, като започват с минимален депозит от само $ 200 и в среда с много ниски такси. Има много добри причини, поради които милиони търговци избират eToro и по-специално за социална търговия. Те са с голям опит и осигуряват перфектната инфраструктура както за нови, така и за опитни търговци.

За пълната информация за начина на започване сме съставили подробен преглед на eToro, за да го разгледате и да получите повече информация или да посетите eToro.

Моля, имайте предвид, че всяка търговия включва риск. 67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Това съдържание е само за образователни цели и не е инвестиционен съвет.

Най-добрите брокери за социална търговия

FX ™ отдавна се счита за един от най-добрите валутни брокери, които можете да изберете. Те се утвърдиха като топ брокер, откакто излязоха на сцената преди почти десетилетие. Сега те могат да се похвалят с това, че са регулирани по целия свят от много регулаторни органи от най-високо ниво и разполагат с богат набор от търгуеми активи в много категории.

Със социалната търговия на FX ™ отново ще имате възможност да включите функцията EAs на вашата платформа за търговия MT4. Това ви позволява гъвкавостта да използвате стратегии за търговия от други търговци в общността MQL5 и в цялата индустрия. FX ™ напълно подкрепя тази форма на социална търговия и също така предоставя специална платформа за търговия с копия чрез FXTM invest.

Както при търговията с копия, можете да избирате измежду наличните над 250 активи, когато става въпрос за социална търговия и също на голяма стойност. Спредът тук е изключително конкурентен, започвайки от само 0,1 пипса и минимален депозит, който също е много нисък за индустрията от само $ 100.

Ако се интересувате да научите повече за този най-високо оценен брокер, не забравяйте да проверите нашия пълен преглед на FX ™ или посетете FX ™.

Най-добрите брокери за социална търговия

Pepperstone прави списъка на най-добрите брокери за търговия с копия, благодарение на повече от 10 години в бранша, като дава приоритет на търговците чрез своите прозрачни брокерски услуги с добра стойност. Добре регулиран от ASIC в Австралия, FCA в Обединеното кралство и други по света, брокерът се превърна в популярен избор за много видове търговци.

Чрез тяхната собствена и лесна за използване платформа за търговия, която е достъпна и на мобилни устройства, можете да участвате в търговия с CFD, залагания за разпространение и други за всички активи, които те могат да предложат. Като социален търговец, те се захранват от Zulutrade, което ви позволява да се възползвате напълно от копирането на други търговци.

Винаги можете винаги да разгледате нашия преглед на Pepperstone за задълбочена информация за всичко, което този най-добър избор на форекс брокер може да предложи или посети Pepperstone.

Внимание: CFD са сложни инструменти и са с висок риск от бърза загуба на пари поради ливъридж. Между 74-89% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Това съдържание е предназначено само за информационни и образователни цели и не трябва да се счита за инвестиционен съвет или инвестиционна препоръка.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map