Най-добри брокери за залагане на спредове през 2021 г.

Спред залаганията стават все по-популярен начин да се включите на валутния пазар, суровини и акции. Спред залаганията са друга деривативна стратегия, която ви позволява голяма гъвкавост като търговец. С този вид позиция вие прогнозирате бъдещата цена на даден актив в рамките на определен период от време и разпределяте определен размер на залога за всяка точка, в която активът се движи. Поради това можете да залагате на цената на даден актив, за да се покачва или намалява при залагане на спред.

Има много брокери с най-голям спред, от които можете да избирате, за да започнете да търгувате. Ето най-добрите 4, които открихме чрез нашите собствени задълбочени проучвания и прегледи на брокери.

Най-добри брокери за залагане на спредове през 2021 г.

Capital.com е чудесен избор като един от най-добре разпространените залагащи брокери в сектора, ако искате да комбинирате конкурентни ниски разходи с огромна наличност на активи за търговия. Те съществуват от 2016 г. насам и британският брокер е изчерпателно регулиран от двете FCA и CySEC.

Залагания за разпространение могат да се предлагат на техните търговци във Великобритания, Ирландия и някои други страни, както е разрешено от регулаторните органи. С Capital.com можете да очаквате да разпространите залаганията върху почти 2000 активи, които те предлагат. Това включва диапазон от над 1700 глобални акции, 68 валутни двойки валута, много криптоактиви, стоки и др..

Спредовете и други такси са много важно съображение, когато сте решени да участвате в залагания за разпространение. Това е нещо, което Capital.com разпознава и се конкурира много добре. Те предлагат променлив спред, който започва от само 0,6 пипса и поддържа търговската среда възможно най-безплатна.

Щракнете тук, за да прочетете, за да посетите Capital.com

Щракнете тук, за да прочетете подробния ни преглед на Capital.com

Внимание: CFD са сложни инструменти и са с висок риск от бърза загуба на пари поради ливъридж. 72,6% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си.

Сделките с инструменти, които не се доставят без рецепта, са рискована дейност и могат да донесат не само печалба, но и загуби. Размерът на потенциалната загуба е ограничен до размера на депозита. Миналите печалби не гарантират бъдещи печалби. Използвайте обучителните услуги на Capital.com, за да разберете рисковете, преди да започнете работа.

Най-добри брокери за залагане на спредове през 2021 г.

Avatrade е друг изключително универсален топ брокер, който предлага много опции за търговия на своите потребители. Една от тези опции е разпространението на залаганията върху над 200 от активите, които те предоставят. Това предложение включва валута, суровини, индекси, акции, ETF и други, за да отговарят на вашите нужди за търговия.

Спредът с Avatrade започва от 0 пипса за основните активи, така че това помага да запазите разходите си за залагане на спред възможно най-ниски. Наред с това, минималният размер на залога с Avatrade се поддържа на ниско ниво от $ 0,10 на точка при търговия на форекс и на повечето други големи пазари.

Като цяло, този уважаван и регулиран брокер е чудесно място да опитате силите си за залагане на разпространение чрез доверената платформа за търговия MT4 и е една от многото области, в които Avatrade превъзхожда приоритизирането на нуждите на търговеца.


Щракнете тук, за да посетите AvaTrade

Кликнете тук, за да прочетете подробния ни преглед на Avatrade.

Внимание: Търговия с Forex / CFD & Опциите върху маржа носят високо ниво на риск и може да не са подходящи за всички инвеститори. Високата степен на ливъридж може да работи срещу вас, както и за вас. Преди да решите да търгувате с такива продукти с ливъридж, трябва внимателно да прецените своите инвестиционни цели, ниво на опит и апетит за риск.

CityIndex

CityIndex е един от най-дълго обслужващите брокери в бранша от около 1983 г. Те са и един от най-популярните форекс брокери с повече от 4 милиона потребители. CityIndex продължи да развива предлагането си през годините и сега предоставя възможност за разпространение на залагания чрез платформата за търговия MT4 на определени търговци.

С минимален депозит от само $ 100 можете да започнете да залагате на огромен брой активи, които са на разположение. Този брой възлиза на хиляди и включва повече от 60 валутни двойки валута, както и залагания за спреди на стоки, индекси, криптоактиви, хиляди или глобални акции на компании и други. Тук трябва да има нещо, което да отговаря на всички търговски нужди.

Освен това можете да разчитате на отлична стойност при залагане на спред с CityIndex. Това идва от много разумен спред, който може да започне от 0,5 пипса в зависимост от избора ви на актив. Също така ще получите достъп до безплатен справочник за залагане, който ще ви помогне да започнете, след като се регистрирате.

За повече подробности относно това дългогодишно величие на индустрията можете да разгледате пълния ни преглед или посещение на CityIndex CityIndex.

Внимание: CFD са сложни инструменти и са с висок риск от бърза загуба на пари поради ливъридж. 73% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Капитал в риск.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map