3Commas Review: Овладейте ръководството за ботове за крипто търговия

3commas преглед

3Commas е интелигентна платформа за крипто търговия, използваща автоматизирани ботове за генериране на сделки. Можете да създадете своя собствена стратегия за търговия или да копирате търговската дейност на други потребители на множество борси.

Тъй като нарастващият пазар на криптовалути и инвестиционният свят се развиват, от анализа на диаграмата за търговия до използването на най-добрата система за ботове за търговия с биткойни, нищо не е гарантирано, че ще работи и има реални рискове. Нека да прегледаме терминала 3commas SmartTrading, за да видим дали функциите на автоматизирания бот за търговия всъщност могат да се реализират в печалби чрез изпълнение на девиза „купувай ниско и продавай високо“ чрез автоматично отваряне и затваряне на сделки.

Какво е 3Commas?

какво е 3commas бот за търговия

3Commas, намерен онлайн на 3Commas.io, е платформа за крипто търговия, която улеснява създаването и прилагането на автоматизирани стратегии за търговия.

С 3Commas можете да копирате търговската дейност на други търговци. Или можете да създадете своите стратегии за търговия въз основа на няколко показателя.

3Commas не начислява комисионна. Въпреки това, търговците плащат $ 22 до $ 75 на месец, за да получат достъп до 3Commas. 3Commas също наскоро представи безплатна версия на своята платформа: ако създадете акаунт в Binance в 3Commas, можете да търгувате безплатно. 3Commas предлага и безплатна 3-дневна пробна версия.

Като цяло 3Commas е платформа за управление на търговия с криптовалути. Можете да използвате платформата както искате. Някои хора просто ще копират търговската дейност на най-успешния търговец на платформата. Други ще персонализират различни стратегии въз основа на излагането им на риск и желаните доходи.

Към ноември 2019 г. 3Commas има над 120 000 регистрирани потребители, 60 милиона долара дневен обем на търговия и 23 поддържани борси.

3commas преглед на ботове за търговия с биткойни

3commas преглед на ботове за търговия с биткойни

3commas изглед на обобщени салда и история

3commas изглед на обобщени салда и история

3Commas Характеристики


3commas търговски предимства

3Commas предлага всички от следните основни функции:

Портфолио на потребителското табло на 3commas

Портфолио на потребителското табло на 3commas

Автоматизирана търговия 24/7: Основната характеристика на 3Commas е, че можете автоматично да правите сделки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

23 Поддържани борси: 3Commas поддържа 23 основни борси за криптовалути, включително Binance, Bittrex, Coinbase Pro, BitMEX, Bitfinex, Poloniex, Bitstamp, Bybit, Cex, Kraken, KuCoin, OKex, Huobi, Exmo, Gate.io, HitBTC и YoBit (също Binance DEX, Binance Джърси, Binance US).

Едновременна печалба и стоп загуба: Персонализирайте сделките с команди за вземане на печалба или стоп загуба, което ви помага да заключите печалби или да минимизирате загубите.

Последваща печалба и стоп загуба: Персонализирайте командите за стоп загуби и тейк печалби още повече с последваща тейк печалба и стоп загуба, така че лимитите автоматично да се увеличават, ако монетата поскъпне.

Продажба по множество цели: Продавайте вашите монети от множество цели. Продайте например половината си монети за $ 10 000, след това продайте 25% за $ 11 000, а останалите за $ 11 500. 3Commas ви позволява да настроите тези опции автоматично.

Сигнали и диаграми TradingView: 3Commas ви позволява да преглеждате едновременни диаграми на валутните курсове и сигнали TradingView в един прозорец.

3commas-smarttrade-guide

Търговия с хартия: 3Commas има функция за търговия с хартия, която ви позволява да изпробвате напълно търговските характеристики на платформата, преди да я купите. Когато активирате търговията на хартия с безплатния 3-дневен абонамент, получавате пълен достъп до платформата за целия си пробен период.

Интелигентно покритие: Натрупайте допълнителна печалба с неочаквани пазарни движения с помощта на функцията 3Commas Smart Cover, която ви позволява да продавате и изкупувате обратно монети.

Прости и композитни ботове: 3Commas предлага прости ботове (позволяващи ви да управлявате една двойка за търговия) и композитни ботове (позволяващи ви да управлявате множество двойки за търговия)

Дълги алгоритми: 3Commas може да използва дълги или къси алгоритми. С дълги алгоритми ботът купува монета с настройки, които изграждате, след което изброява поръчки за продажба на по-висока цена. Например ботът може да купи на $ 10 и да продаде на $ 11.

Кратки алгоритми: 3Commas ви позволява да внедрите кратки алгоритми. Ботът ще продаде монета, след като създадете настройки, след което задайте поръчка за покупка на по-ниска цена. Ботът ще се продава за $ 10 и ще купува за $ 9, например.

Сигнали за затваряне на сделката: С функцията за затваряне на сигнали за затваряне на 3Commas ботовете търгуват според сигналите на TradingView, включително RSI-7, ULT-7-14-29, TA представя, CQS скалпиране и персонализирани сигнали на TradingView.

Анализирайте и копирайте ботове: Ботовете на 3Commas могат да анализират производителността, след това да преглеждат и копират други настройки на бота чрез 3Commas.

Създаване и персонализиране на портфейли: 3Commas ви позволява да създавате портфейли с всякакво количество монети. Можете например да създадете портфолио, което само търгува с 0.1 BTC, докато основният ви 1 BTC акаунт е настроен да копира най-успешния търговец. Можете да балансирате портфолиото си с определени съотношения на монети, да видите доходите на портфолиото си с течение на времето и да копирате и редактирате съотношенията на монети във вашето портфолио.

3commas-user-settings-strategy

Известия: 3Commas ще ви изпрати известия за сделки във вашия браузър, чрез мобилно приложение, чрез Telegram или по имейл.

Пазар на сигнали: 3Commas ви позволява да купувате премиум сигнали за търговия от Cartelsignals и Crypto Quality Signals Premium сред други доставчици от своя пазар

Мобилни приложения: 3Commas има мобилни приложения за iOS и Android. Приложенията ви позволяват да търгувате и да следвате сделки през вашия смартфон или таблет.

Реферална програма: 3Commas дава награди на потребители, които насочват други потребители към платформата. Ще имате депозиран крипто директно в акаунта си въз основа на сумата пари, която всички хора, които се отнасят, депозират в 3Commas. Това е система за препоръчване на три нива, която може да плаща до 50% (25% на първо ниво, 15% на второ ниво и 10% на трето ниво).

Английски и руски: 3Commas се предлага на английски и руски език.

Денонощна поддръжка на клиенти: 3Commas има денонощен екип за поддръжка на клиенти, готов да се справи с всякакви проблеми. Можете да се свържете с екипа чрез Помощния център на 3Commas или чрез Twitter, групата Telegram и Facebook.

Достъп до API: Настройте и използвайте функционалността на API, за да помогнете на 3Commas да се интегрира със съществуващата ви настройка.

3commas-bot-trading-features

Как работи 3Commas?

поглед към настройките на 3commas за крипто търговия и проследяване на ефективността

поглед към настройките на 3commas за крипто търговия и проследяване на ефективността

3Commas е проектиран да бъде лесен за използване от начинаещи и напреднали търговци. Начинаещите потребители на криптовалута могат да създадат акаунт, да свържат борса и просто да се включат в търговия с копия, например. По-напредналите потребители могат да персонализират своите автоматизирани стратегии за търговия по множество начини.

Когато настройвате акаунта си за първи път, ще персонализирате настройките въз основа на отклонението на цената за сделките за безопасност, желаната от вас печалба (точката, в която ботът ще се продаде) и условията, които стартират сделка. Можете да избирате между прости ботове (с една двойка за търговия като BTC / USD) или композитни ботове (с множество двойки за търговия).

Как работи 3Commas

След като е настроен бот, потребителите могат да започнат да извършват дълги и къси сделки. За къси сделки повишаването на цената в избраната валута ще доведе до изпълнението на продажбата на основната криптовалута, след като 3Commas открие желаното ниво на печалба. Ако настъпи обръщане на цената, могат да се направят заповеди за безопасност, за да се гарантира, че ботът също така прави покупки при даден процент увеличение.

За дълги сделки ботът ще отвори нова сделка според едно от условията, които сте избрали. След като тези условия бъдат открити, ботът незабавно пуска монета за продажба. Ако цената се повиши и поръчката бъде изпълнена, целта за печалба е постигната. Ако цената падне, ботът прави поръчки за безопасност под покупната цена въз основа на желания процент за търговия с безопасност.

3commas настройки

3Commas е известен със своята интелигентна търговия, която използва команди за спиране на загуби и вземане на печалба, за да ограничи загубите и да създаде предпазна мрежа за вашето портфолио. Можете да персонализирате тези функции за интелигентна търговия с команди за покупка или продажба на определена ценова точка.

Да предположим, че използвате функцията за последваща печалба, за да реализирате най-много печалби. Купувате кратни на BTC на $ 10 000, след което задавате стандартна поръчка за печалба на $ 11 000. Печелите от $ 1000 на ETH. Ако обаче цената на ETH продължи да се покачва над $ 11 000, функцията за последваща тейк печалба ви позволява да продавате в най-високата част от тенденцията, като продавате на процент от най-високата стойност. Ако например зададете последваща поръчка на печалба от 10% и BTC достигне $ 12 000 преди да падне, тогава поръчката за продажба се активира, когато цената падне с 10% или под $ 10 800.

Trailing stop loss работи по подобен начин, но за да ограничи загубите ви. Също така се основава на процента и автоматично се приспособява към колебанията на цените. Можете да настроите поръчки за стоп-лоус, за да ограничите загубите си до 5% или 15%, например, в този случай ботът автоматично ще продаде вашата криптовалута, когато загубите спаднат под тази сума. С последващата стоп-загуба, разбира се, ботът гледа на коригираните цени, което го прави различен от стандартната поръчка за стоп-лос.

3commas бот за търговия с биткойни

Друга приятна характеристика на 3Commas е, че можете да персонализирате портфолиото си въз основа на съотношенията на монетите. Ако искате портфолиото ви да държи равномерно най-добрите 9 криптовалути например по пазарна капитализация, тогава можете да го направите. Ако искате портфолиото ви да държи топ 100 на криптовалутите по пазарна капитализация, можете да направите и това.

опитайте 3commas крипто бот

Като цяло интерфейсът 3Commas е ясен за начинаещи и напреднали потребители, което е една от причините 3Commas да е толкова популярен.

как работи 3commas бота

3Commas Ценообразуване

3Commas ви позволява да изпробвате платформата безплатно за три дни. Компанията също си партнира с Binance, за да създаде безплатна опция за абонамент. Общо има четири нива на ценообразуване 3Commas, включително:

Търговец на Binance ($ 0)

 • Създайте акаунт в Binance в 3Commas, след което търгувайте безплатно
 • Достъп до търговския терминал
 • Едновременна печалба и стоп загуба
 • TradingView персонализирани сигнали
 • Обикновени ботове
 • Кратки и дълги алгоритми
 • Преглеждайте и копирайте ботове
 • Композитни ботове
 • Платете 0,1% такса за попълнена поръчка за покупка или продажба (без допълнителна такса към Binance; 0,1% е всичко, което плащате)

Стартер ($ 22 на месец, плащани годишно)

 • $ 24 на месец (плаща се на всеки 6 месеца) или $ 29 на месец (плаща се ежемесечно)
 • Достъп до търговския терминал
 • Едновременна печалба и стоп загуба

Разширени ($ 37 на месец, платени годишно)

 • $ 41 на месец (плаща се на всеки 6 месеца) или $ 49 на месец (плаща се ежемесечно)
 • Достъп до търговския терминал
 • Едновременна печалба и стоп загуба
 • TradingView персонализирани сигнали
 • Обикновени ботове
 • Кратки и дълги алгоритми
 • Преглеждайте и копирайте ботове

Професионалист ($ 75 на месец, платени годишно)

 • $ 84 на месец (плаща се на всеки 6 месеца) или $ 99 на месец (плаща се ежемесечно)
 • Достъп до търговския терминал
 • Едновременна печалба и стоп загуба
 • TradingView персонализирани сигнали
 • Обикновени ботове
 • Кратки и дълги алгоритми
 • Преглеждайте и копирайте ботове
 • Композитни ботове
 • BitMEX и ByBit ботове

3commas-ценообразуване-разходи

Ако се регистрирате за безплатната 3-дневна пробна версия, получавате достъп до абонамент за Pro (най-високото ниво, $ 74 на месец).

Как да използваме 3Commas

Създаването на акаунт в 3Commas е лесно. Ето основния процес за регистрация и настройка на вашата търговска сметка за първи път:

Стъпка 1) Създайте акаунт

Посетете 3Commas.io и въведете вашия имейл адрес и парола, след което щракнете върху Регистрация.

Такси за 3commas сметка

Щракнете върху връзката, която сте получили в имейла си, за да получите достъп до таблото за управление 3Commas.

започнете 3commas

Стъпка 2) Свържете Exchange

Ако използвате 3Commas безплатно, тогава можете да се свържете само с Binance. Платените абонати обаче могат да свържат една от 23-те поддържани борси.

3-обменни борси

Уверете се, че акаунтът ви е свързан чрез достъп до API (ще трябва да влезете в акаунта си за обмен, за да настроите достъп до API). Ако използвате Binance, тогава ще трябва да се уверите, че акаунтът ви има BNB и дали функцията за плащане на такса BNB е включена.

Криптообмен 3commas

Стъпка 3) Изберете вашия тип бот

3Commas предлага четири типа ботове, включително къси, прости, композитни и композитни къси ботове. Простите ботове използват само една двойка за търговия, докато съставните ботове използват множество двойки за търговия. Чрез таблото за управление на 3Commas има десетки ботове. Това са само четири от най-популярните ботове по време на писането:

Видове ботове с 3 commas

Стъпка 4) Изберете вашата търговска двойка и задайте основния размер на търговията

Изберете двойката за търговия, с която искате да търгува ботът ви, от падащото меню. След това задайте основния размер на търговията и кажете на платформата колко от предпочитаната валута искате да използвате по време на първоначалната си сделка.

3commas двойки за крипто търговия

Стъпка 5) Настройване на сделки за безопасност

Може да искате да внедрите функцията за търговия с безопасност 3Commas, която ви позволява да правите покупки след потапяне по контролиран начин. Ако търгувате например BTC / USD и цената на BTC спада след закупуване на BTC, тогава сделките за безопасност ви позволяват да купите повече BTC със сумата USD, зададена в размера на търговията за безопасност.

Стъпка 6) Задайте целева печалба

3Commas ви позволява да зададете целевата печалба, която искате да спечелите. Това казва на бота кога да продаде. Базира се на процент: ако целевата Ви печалба е зададена за 3%, тогава ботът за търговия автоматично ще продаде парите Ви, когато тази сума бъде достигната.

Стъпка 7) Изберете Тип печалба

3Commas има две опции за тейк печалба, включително процент от основната търговия или процент от общия обем.

Стъпка 8) Задайте максимални сделки за безопасност

Кажете на търговския бот колко сделки за безопасност може да направи, преди да спре. Това е максималният брой сделки за безопасност, които ботът може да извърши по всяко време.

Стъпка 9) Задайте отклонение на цената за сделки за безопасност

Задаването на отклонение на цената казва на бота кога може да започне да изпълнява сделки за безопасност. Задава се като процент. Ако например е зададено на 3, тогава ботът ще започне да купува, когато цената падне под 3% от първоначалната търговска цена.

Стъпка 10) Настройване на условията за стартиране на търговията

Кажете на бота кога да извърши първоначалната сделка, като зададете условия за започване на търговия. Можете да избирате от TradingView Signal Buy или Strong Buy, например, TradingView Signal Strong Buy (ръчно) или Open New Trade ASAP. Въз основа на вашите опции за персонализиране, ботът за търговия ще бъде конфигуриран да стартира нова сделка.

Настройки на 3commas bot

За 3Commas

Разработването на 3Commas започна през 2017 г. Екипът беше мотивиран да стартира 3Commas, защото повечето други платформи за търговия бяха ръчни – не автоматизирани. Те искаха да създадат система, която потенциално би могла да създава печалба цял ден за потребителите.

Седалището на 3Commas е във Ванкувър, Канада. Компанията има и офис в Талин, Естония. Основните членове на екипа включват Юрий Сорокин (главен изпълнителен директор), Майк Горюнов (CMO) и Егор Разумовски (CTO).

Заключителна дума

Повечето търговски ботове са трудни за използване. 3Commas обаче създаде бот за търговия, който е лесен за настройка, лесен за персонализиране и лесен за използване. Той също така се представя надеждно в сравнение с конкурентите си с по-ниско качество и е един от най-популярните ботове за крипто търговия като CryptoHopper.

3Commas се счита за най-реномирания бот за търговия, който се предлага днес, въпреки че има няколко базирани на биткойн бот системи, иновации в космоса. Компанията е напълно прозрачна относно своите операции и местоположение, например, и ние знаем точно кой ръководи компанията. Ние също оценяваме обслужването на клиенти на 3Commas, което е достъпно 24/7 чрез множество методи за контакт.

Както споменахме по-горе, съществуват присъщи рискове при търговия с каквито и да било криптоактиви, но тъй като мнозина очакват цената на биткойните да се увеличи поради намаляването наполовина сред другите фактори за движение (вж. Прогнозите за BTC) през следващите няколко години, може би е умно да започнете с доказан система за търговия като 3commas, за да видите дали можете да спечелите повече биткойни и да видите как стойността се покачва в бъдеще.

Благодарение на функции като създаване и проследяване на портфолио, персонализиране на ботове, най-добрата съвместимост на борсата за криптовалута и други, 3Commas е една от най-добрите платформи за търговия с ботове, достъпни днес.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map