Онтология за посещение на TOKEN 2049 по време на Азиатската крипто седмица

Asia Crypto Week е седмица на различни самостоятелно организирани образователни и насочени към разработчици събития, които имат за цел да подхранват масовото осиновяване чрез предоставяне на информация от първа ръка за индустрията. Ентусиастите на блокчейн и ветераните от индустрията ще дойдат в Хонконг, за да споделят своите знания и истории по време на Азиатската крипто седмица, предоставяйки изключителна представа за все по-голямата растяща екосистема.

изображение1

image2 1

Asia Crypto Week е най-добрите криптовалутни събития, които се случват през първата половина на 2019 г.

TOKEN2049, , което ще се проведе в Хонконг на 13-14 март 2019 г., е водещото събитие на Азиатска крипто седмица.  TOKEN2049 ще разследва досегашното пътуване на блокчейн индустрията, преодолявайки основните пречки от мащабируемост до регулиране и настоящото състояние на нещата по пътя към масовото приемане, като същевременно обучава предприемачи, иноватори и инвеститори какво да очакват в следващите години. Със своето разпродадено събитие през 2018 г. с участието на Чарлз Хоскинсън от Cardano, биткойн Oracle Vinny Lingham и специален външен вид от AI робот, София, предстоящата конференция ще се удвои по размер с дискусия на звезди, включваща Чарли Лий, създател на Litecoin; Александър Ткаченко, главен изпълнителен директор и основател на VNX Exchange; Уилям Пийтс, главен инвестиционен директор на Passport Digital Holdings; Кристиан Гил, съосновател на GSR; и Крис Лий, финансов директор на Huobi Group.

изображение3

Основателят на онтологията Ли Юн също ще участва в панела „Децентрализираното бъдеще: оперативна съвместимост и мащабируемост“, където ще представи плановете на онтологията за 2019 г. Ли Юн каза: „Мащабируемостта и оперативната съвместимост са ключови акценти за онтологията през 2019 г. В момента се разработва онтологично шардинг. Това е еталон за блокчейн, като първото внедряване на шорддинг, което включва не само разчленяване на транзакции, но и рязане на мрежи и интелигентно контрактиране. За оперативна съвместимост работим по няколко инициативи, включително децентрализиран продукт за съхранение, който ще позволи базирани на блокчейн P2P изтегляния в системи. “.

Чарли Лий, създател на Litecoin, каза: „Предвид огромната подкрепа, която получихме от Азия, очакваме с нетърпение да организираме ангажиращо събиране на общността, за да благодарим на нашите поддръжници и да дадем на участниците представа от първа ръка за бъдещите планове на Litecoin. Нашата цел да се превърнем във видната монета за плащания не би била възможна без силната подкрепа на общността, която продължаваме да получаваме. Ето защо срещите като тези са от решаващо значение, тъй като ние продължаваме да развиваме нови начини за ангажиране на общността, като стартирането на нашата глобална доброволческа мрежа, която обявяваме. “

Макс Кордек, президент на фондация Lisk, каза: „TOKEN2049 обещава да бъде изключително вълнуващо събитие, в което съм горд да бъда част. Броят на талантливите и страстни хора, които присъстват, със споделеното желание за изграждане на глобални мостове през блокчейн сектора, е наистина вдъхновяващ. TOKEN2049 е празник за това докъде е стигнало пространството за толкова кратко време и несъмнено ще сигнализира накъде се насочва глобалната блокчейн общност в бъдеще. “

Александър Ткаченко, главен изпълнителен директор и основател на VNX Exchange, каза: „Да хостваме заедно с един от водещите проекти в екосистемата е нещо, което много очакваме с нетърпение. Не само участниците ще имат възможност да изслушат проницателен панел, обсъждащ редица теми от масовото приемане на криптовалути и блокчейн до демократизиране на финансовите пазари, но ще има и възможност да чуят развитието на индустрията от първа ръка от един от истинските пионери в индустрията за крипто разплащания. “

Относно онтологията:

Онтологията е нов високопроизводителен публичен блокчейн проект & платформа за разпределено доверие за сътрудничество.

Ontology предоставя нови високопроизводителни публични блокчейн, които включват поредица от пълни разпределени дневници и системи за интелигентни договори.

Ontology blockchain framework поддържа публични blockchain системи и е в състояние да персонализира различни публични blockchains за различни приложения. Онтологията поддържа сътрудничество между верижните мрежи с различни групи протоколи.

Онтологията непрекъснато ще предоставя общи модули за основната инфраструктура за различни видове разпределени сценарии, като тези за разпределената рамка за дигитална идентичност, протокол за обмен на разпределени данни и т.н. Въз основа на специфични изисквания за сценарии, Ontology ще продължи да разработва нови общи модули.


За допълнителна информация, моля, посетете: https://ont.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map