Къде да закупите златни криптовалути

Нека си признаем, че идеята за цифрова златна валута със сигурност не е нова концепция. Всъщност през 1995 г. се ражда първата криптовалута със злато, E-Gold. Докато милиони започнаха да възприемат тази идея, платформата бързо беше изключена. За да избегнете повторение в историята, може да се чудите откъде могат да бъдат закупени тези монети с надеждата да останете на дълги разстояния.

Към момента криптовалутите, обезпечени със злато, обикновено могат да бъдат закупени от създателя на токени директно или от борса за криптовалута.

Борси за закупуване на златни криптовалути

Има стотици борси за криптовалута, понякога със стотици монети, предлагани на всяка. Следователно най-добрият начин да намерите борса, която продава валутата, която търсите, е да разгледате уебсайта на създателя на токени. Ако нямате предвид монета, ето някои от платформите, които предлагат поне една криптовалута със злато.

GoldExchange

Една от най-известните крипто борси за специализирана търговия с криптовалути, обезпечени с благородни метали, е платформата, GoldExchange. На GoldExchange потребителите могат да закупят GoldCoins с дебитна или кредитна карта.

CryptoExchange

Златна монета наскоро сподели, че техните токени също ще бъдат достъпни на платформата CryptoExchange. Платформата CryptoExchange е специализирана в ескроу услуги за крипто транзакции и има репутацията на специален екип за поддръжка на разположение 24 часа в денонощието.

BlockBen

Платформата BlockBen е домакин на блокчейн, виртуален портфейл, разнообразие от интелигентни договори и свързани портфейли и вътрешна блокчейн за криптовалутата BlockNote. Използвайки BlockBenPay Wallet, търговците могат да закупят BlockNote жетони със 100% златна подложка и Blockstock токени с 10% златна подложка.

Blockchain.com

Друга известна борса за криптовалута е Blockchain.com. Този доверен сайт направи златните криптовалути, DGLD, достъпни в две двойки, DGLD / BTC и DGLD / USD.

EtherDelta

На борсата EtherDelta, насочена към стабилните монети на Ethereum, търговците могат да намерят базираната в Москва стабилна монета GoldMint (MNTP), достъпна за покупка.

Криптовалути със златно обезпечение за закупуване от създателя


Както бе споменато по-горе, криптовалутите със златно обезпечение могат да бъдат закупени директно от уебсайта на създателя. Ето някои от най-популярните златни криптовалути и свързаните с тях уебсайтове.

GoldCoin.com

GoldCoin е стабилна монета ERC-20 със стабилна монета, изградена в мрежата на Ethereum. След повече от 20 години платформата продължава да предлага лесно влизане и висока сигурност. GoldCoin е достъпен за закупуване директно на техния уебсайт, goldcoin.com.

Anthemgold.com

Anthem Gold е криптовалута, разработена от Anthem Vault Incorporated. Всеки AGLD токен е обезпечен с един грам физическо злато и е напълно застрахован. Златото на химна може да бъде закупено директно на anthemgold.com.

DGLD.CH

Всеки токен DGLD е еквивалент на 1/10 фина тройунция злато и е създаден от консорциум между CoinShares, Blockchain и MKS в Швейцария. Токени могат да бъдат закупени на уебсайта на създателя, DGLD.CH.

Tethergold.com

Tether някога е бил известен със своите стабилни монети, поддържани от щатски долари. Съвсем наскоро те пуснаха жетони, представляващи една тройунция злато, държана в швейцарски трезор. Токените Tether Gold (TAUt) се намират в блокчейн Ethereum и могат да бъдат закупени от уебсайта на Tether, Tethergold.com.

Meld.gold

MeldCoin (MELD) е създадена от австралийски технологичен стартъп, който се стреми да революционизира покупката и продажбата на злато чрез интегриране на днешната верига за доставки на злато. Има два различни токена, един със златна подложка в съотношение 1: 1 с 1 грам злато и токен за сигурност, който печели злато чрез всяка транзакция. Покупките на тези символи могат да бъдат направени чрез техния уебсайт, meld.gold.

GoldMint.io

Токените GoldMint (MNTP) предлагат заеми в заложна къща, обезпечени със злато в блокчейна Proof of Stake. Самата платформа е изградена на частна блокчейн, а токените са достъпни на уебсайта goldmint.io.

Aurus.io

AurusGold (AWG) е компания, базирана в Обединеното кралство, която предлага изцяло обезпечени токени, при които всеки жетон може да бъде изкупен по всяко време за 1 грам злато. AurusGold е достъпен на уебсайта си aurus.io.

Купете днес златни криптовалути

Този списък далеч не е изчерпателен, тъй като новите стабилни монети със злато продължават да се пускат всеки ден. Препоръчваме ви да използвате този списък като отправна точка за местоположенията, за да обмислите кои символи имат най-голям смисъл с вашето всеобхватно инвестиционна стратегия, а не изчерпателен списък на всички налични стабилни монети със златно обезпечение.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map