Infinito Wallet стартира Multi-Blockchain API за разработчици, осигурявайки лесно и ефективно разработване на DApp

Портфейл Infinito, водещият универсален портфейл за големи блокови вериги за интелигентни договори като Ethereum (ETH), NEO, EOS и Cardano, пусна API на Infinito Multi-Blockchain като решение за първа стъпка за разработчиците на услуги, използващи dApps и технологията blockchain.

За да се разработят услуги, използващи dApps и blockchains, е от съществено значение да се изградят възли, които поддържат blockchain мрежа, както и много софтуер, необходим за достъп и анализ на blockchain данни. Разработката на услуги също е сложна, тъй като разработването и настройката за всяка блокчейн инфраструктура, изградена върху различни философии на дизайна, трябва да са отделни.

API на Infinito Multi-Blockchain ще предостави на разработчиците безпроблемен достъп до различни блок-вериги и ще осигури голяма мащабируемост, заедно със стабилна сигурност, създавайки за тях среда за разработване на услуги с много блокове. Този API задвижва водещото универсално приложение за портфейли, което бързо се разраства в световен мащаб, Портфейл Infinito.

Infinito Wallet – най-добрият мобилен портфейл за криптовалута, който свързва световни монети, притежатели на токени и издатели на токени.

KV УНИВЕРСАЛЕН ПОРТФЕЙЛ За член 01 на API

Още от дебюта си на световния пазар, Infinito Wallet се превърна в универсален портфейл от първо ниво, който води до глобалното разширяване на криптовалутите и потребителските общности. Понастоящем приложението за портфейл е достъпно както за iOS, така и за Android с над 300 000 изтегляния.

Infinito Wallet поддържа топ монети и токени, включително BTC, BCH и Dash, заедно с интелигентни платформи за договори, които поддържат развитието и разширяването на използването на блокчейн технологията. Това е единствената услуга за мобилен портфейл с толкова широка поддръжка за монети и жетони. В допълнение, портфейлът има многобройни съюзи и внедряване на блокчейн платформи за интелигентни договори.

Първо в края на 2017 г. Infinito Wallet беше официално пуснат с поддръжка за Ethereum и е Токени ERC20. След това, в началото на 2018 г., портфейлът добави China’s NEO криптовалута, пазарно класиране номер 15 (* 1), заедно с неговия тип маркер NEP-5. Universal Wallet беше и първият в света, който поддържа поддържащата валута на блокчейн инфраструктурата NEO, ГАЗ.

Наскоро, Infinito Wallet започна да поддържа първото официално издание на EOS (Версия MainNet), класиране на пето място (* 1) по отношение на пазарната капитализация. По-късно Universal Wallet активира поддръжка за всички EOS токени в друга индустрия първо за мобилно решение както за блокчейн EOS, така и за нейните активи. Този важен момент привлече много внимание от страна на индустрията към Universal Wallet.

На 25 септември 2018г, Infinito Wallet стана първият мобилен портфейл, който интегрира поддръжка за ADA валута на Кардано блокчейн, класиране на пазарната капитализация номер 9 (* 1). Това стана възможно чрез официално сътрудничество за разработка с екипа за разработки зад блокчейна на Cardano, IOHK, и позволи безопасно и удобно управление, както и достъп до валута ADA, заедно с услугите, изградени на блокчейн Cardano.

Освен това Infinito Wallet разширява партньорството си с блокчейн общността. Universal Wallet обяви партньорство с блокчейн проекта и криптовалутата ONTology, класиране номер 25 (* 1).

Тези усилия за разпространение на крипто приемането на Infinito Wallet са широко обхванати и оценени от експерти в бранша, както и от криптоинформационни сайтове (Търсачка, Списък с монети, AbitGreedy, Blockonomi, Coinpedia, и т.н.). Портфейлът също е широко възхваляван като най-универсалния и безопасен портфейл за криптовалута в света.

С цел да се превърне в най-добрата инфраструктура за насърчаване на социалното внедряване и използване на блокчейн в световен мащаб, Infinito Wallet планира да включи поддръжка за по-интелигентни блокови вериги, включително ОНТОЛОГИЯ, НЕМ, СТЕЛАР, и други блокчейни за популярни криптовалути на пазара.

Понастоящем Infinito Wallet поддържа по азбучен ред ADA, BCH, BTC, DASH, DOGECOIN, EOS, EOS Mainet Tokens, ERC 20 Tokens, ETC, ETH, GAS, LITECOIN, NEO и NEP – 5 Tokens.

(* 1) Вижте: Coinmarketcap на https://coinmarketcap.com/ към 10 октомври 2018г.

Infinito Wallet представя нови технологични решения за разработчици на dApp – Намаляване на усилията и разходите за развитие, като същевременно насърчава разширяването на услугата

Infinito Wallet значително разшири своите технически възможности, както и партньорска мрежа, затвърждавайки позициите си в индустрията като най-универсалния и сигурен универсален портфейл за крипто общности. В процеса на сътрудничество с глобалните общности за развитие бяха разкрити различни препятствия и проблеми при разработването на блокчейн услуги.

Например, всяка блокчейн платформа използва различни различни технологии, върху които трябва да се работи отделно, за да бъдат внедрени в услуги. Това значително увеличава времето и работната сила, необходими за развитието на услугите, което, заедно със сложността при разработването и предоставянето на услуги, действа като масивна пречка за разпространението и приемането на базирани на блокчейн технологии и услуги..

Имайки това предвид, Infinito започна да решава основния проблем при разработването на услуги, използвайки блокчейн с висока трудност, както и борбите за разпространение на приемането на блокчейн услуги. В допълнение към разширяването на услугата за портфейл за криптовалута на Infinito Wallet, Infinito също започна да предлага Infinito Blockchain платформа за разработчици на услуги за блокчейн dApps.

API на Infinito Multi-Blockchain, което е първото решение за разработчици, пуснато по това време, действа като интегриран шлюз за достъп и взаимодействие с различни блокчейни. Освен това, до края на тази година, Infinito ще пусне Infinito SDK, цялостен инструментариум за разработка, който намалява препятствието при разработване на услуги, използващи dApps и блокчейн, подобрява ефективността и позволява комуникация на данни в кръстосана верига. Последователно, Infinito Universal API Suite, разширена услуга на API, и Infinito Blockchain платформа, пазар за решения за разработчици, също ще бъде представен.

Внедряване на функционалност от много монети в dApps с решение за API на Infinito Multi-Blockchain

API на Infinito Multi-Blockchain е интегриран шлюз, който улеснява достъпа и оперативната съвместимост с множество блокчейни, позволявайки крипто транзакции, извличане на баланс и история и комуникация на данни между интелигентни договори. Технически погледнато, това ще позволи на разработчиците да взаимодействат с множество блокчейни чрез API на Javascript (Java и C # са планирани), да създават и взаимодействат със Smart Contracts, както и да получават известия за всякакви актуализации на адресите на blockchain чрез webhook и state machine. Партньорите за развитие, които се интересуват от Infinito Multi-Blockchain API, могат да се регистрират на официалния уебсайт на Infinito, откъдето могат да получат API ключове да започне незабавно разработване.

Dapps Diagram Eng Ver

С тази услуга на API разработчиците могат да изпращат и получават монети / токени, да извличат адресно салдо и история на транзакциите, да преглеждат и експортират историята на транзакциите, да получават известия за транзакции, да разполагат с интелигентни договори, да персонализират и задават ставки на таксите за транзакции и да показват пазарните цени на криптовалутите. Освен това, той също така позволява различна функционалност, специфична и съществена за оптимизиране на отделни блок-вериги, като заявяване на GAS, която е функция, уникална за NEO blockchain, или управление на транзакционни ресурси и честотни ленти изключително на EOS blockchain.

Решения за разработчици на блокчейн: SDK и API за лесно интегриране и внедряване на различни блокчейни за нови бизнес възможности

В допълнение към API на Infinito Multi-Blockchain, Infinito’s R&D екипът работи по преобладаващи проблеми в разпространението на разработването на услуги и приемането на услуги, използващи блокчейн. API на Multi-Blockchain е първото от решенията за разработчици на Infinito и се ангажира с решаването на трудностите при разработването на внедряването на криптовалута, което включва работа с различни блокчейн. Очаквайте до края на 2018 г. излизането на Infinito SDK, всичко-в-едно инструментариум за масово рационализиране на blockchain dApp и разработването на услуги. API на Infinito Multi-Blockchain е една част от Infinito Universal API Suite, пазар за модерни технологични решения за разработчици, който ще бъде пуснат последователно.

Използвайки API Suite и SDK, разработчиците на услуги могат лесно да свържат своите саморазработени услуги към различни блокчейн платформи според техните нужди и безпроблемно да свържат услуги, разработени с помощта на SDK. Решенията на Infinito не само помагат на разработчиците да премахнат проблемите при разработването и експлоатацията, използвайки блокчейн, но също така интегрират технологични решения от най-добрите играчи от цял ​​свят в техните услуги..

В момента Infinito си партнира с лидери в индустрията за спазване на блокчейн като Blockpass който осигурява удостоверяване на самоличността (ID / KYC) и Coinfirm който предлага усъвършенствана функционалност за борба с изпирането на пари (AML) и ноу-хау за съответствие. Чрез включването на услугата като модул може да се постигне безопасно развитие и управление на услугата.

По-важно от всякога стана защитата на легитимността на потребителите на услуги и на обслужващите компании в нови технологии със силата на съответствие. Например, използвайки Infinito Universal API Suite, традиционна платформа за електронна търговия може да включи крипто плащане с интегрирана функционалност за автоматичен обмен. Тази конкретна комбинация ще позволи на техния онлайн бизнес да даде възможност за гъвкаво плащане с криптовалута, където потребителите плащат в избраната от тях валута, която след това автоматично се преобразува в криптовалутата, желана от бизнеса. Освен това, чрез безпроблемно свързване с услуги за съответствие, като удостоверяване на клиента с помощта на Infinito SDK, бизнесите за електронна търговия могат да използват функции за проверка на риска, за да проверят за потенциални опасности, скрити в търговските дейности.

Решенията за развитие на услуги са достъпни на Infinito Blockchain платформа, пазара на модули за решения за разработчици, до които може лесно да се достигне чрез Infinito SDK и API. Тази непрекъснато разширяваща се платформа съдържа също решения от партньори за развитие на блокчейн от цял ​​свят, които имат за цел да насърчат създаването на услуги, използващи блокчейн. С това модулизирано решение за разработка Infinito се стреми да създаде автономна среда за разработка, за да подкрепи разработчиците да изграждат нови услуги и бизнес.

Всички тези технологии са били и се използват в момента в техническата инфраструктура, която поддържа Infinito Wallet, която бързо се разширява в световен мащаб. Infinito ще продължи да решава и решава основни препятствия в развитието, както и разпространението на базирани на блокчейн услуги, което изисква сложни технически внедрения, правейки блокчейна по-достъпен както за разработчиците на услуги, така и за бизнес предприятията.

Свържете се с Infinito сега, за да получите достъп до Infinito Multi-Blockchain API или да станете партньор за услуги.

Бизнес партньори Infinito Wallet и развитие на услуги

Услугите и функциите, разработени с помощта на решенията за разработчици на Infinito, ще бъдат активно подкрепяни от Infinito Wallet.

Освен това, основната актуализация във версия 2.0 е насрочена за Infinito Wallet през ноември 2018 г. Заедно с решения за разработчици, Infinito планира да си сътрудничи с мощни доставчици на услуги по цял свят, за да осигури пробивен потребителски опит, използващ блокчейн, както и функции, необходими за търговски дейности като като търговия и сетълмент.

Infinito Wallet служи като инструмент за поддръжка на услуги и потребители, даващ възможност за безопасно ежедневно използване и управление на крипто активи, както и достъп до иновативни блокчейн услуги.

Кандидатствайте за партньорство тук.

Изтеглете Infinito Wallet за Android тук.

Изтеглете Infinito Wallet за iOS тук.

Какво е Infinito Project?

Проектът Infinito, включително Infinito Wallet, се управлява от Infinity Blockchain Labs Europe (IBL EU), регистриран в остров Ман.

IBL EU е дъщерно дружество на Infinity Blockchain Holdings (Infinity Block Chain Holdings, “IBH”) със седалище в Сингапур. IBH е холдингова компания с R&D база, специализирана в приложението на блокчейн технологии във Виетнам, бази за ускоряване на бизнеса в други части на Азия, включително Тайланд, Малайзия и Япония. В момента групата се състои от над 300 експерти, включително разработчици, изследователи, дизайнери и търговци.

Infinito Project има една единствена мисия: да даде възможност за масово приемане на блокчейн за бизнеса и потребителите. За да постигне това, Infinito непрекъснато изгражда решения, за да помогне на бизнеса безпроблемно да интегрира и разработи blockchain dApps и услуги, докато потребителите имат достъп и използват blockchain услуги с изключително удобство и безопасност. Infinito разширява избирателно своята глобална мрежа от партньори за интеграция на услуги и работи, за да се превърне в еднопосочен шлюз за доставчиците на услуги и потребителите за достъп и процъфтяване във водещи блокчейн.

Контакт [имейл защитен] за да научите повече за гамата от услуги и решения за бизнеса и разработчиците.

Следвайте връзките по-долу за най-новата информация за Infinito Services.

Официален уебсайт: https://www.infinitoservices.io/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/infinito-services/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me