HYBSE, GMEX и MINDEX си сътрудничат, за да изброят първия в света стабилен токен с много активи в Мавриций

Активите, подкрепени от собственост в компаниите-основатели и стабилни активи, предимно злато

Мавриций, Лондон, 21 февруари 2019 г.. След неотдавнашното стартиране на съвместно предприятие в Мавриций между три визионерски компании през октомври 2018 г., новосъздадената HYBSE Marketplace Limited (HM) извежда на централно място първия в света цифров стабилен маркер с много активи „MAST“.

С бързо нарастващия световен интерес към обезпечени токени води до появата на нови разпоредби в Мавриций, които да позволят цифрови пазари и дигитални попечители, HM предоставя на инвеститорите, заинтересовани от разработването на портфолио от цифрови активи, достъп до първични котирани и вторично търгуеми токени, обезпечени с активи, които ще подкрепи растежа на тази иновативна търговска екосистема.

Първият инструмент, който ще бъде издаден, ще бъде продуктите MAST, пълни обезпечени с много активи активи, които ще осигурят на инвеститорите разнообразие от управляван риск, тъй като всеки клас активи е подкрепен от интегрирана рамка от стратегически портфейли. Първоначално MAST ще бъде съставен от собственост в дружествата-основатели; HM, GMEX, MINDEX, изцяло златни DIM валути и стабилни златни монети. Три различни категории пакети MAST са проектирани и позволяват на инвеститорите да адаптират портфолиото си според индивидуалния апетит за риск.

HYBSE Marketplace включва най-новите технологични постижения за финансовия сектор с три основни елемента; Сигурност с адаптери за наблюдение на пазара на GMEX, осигурява достъп за пълен регулаторен надзор за сигурна търговска среда; Децентрализация чрез публичната книга осигурява прозрачни и сигурни методи за транзакция на цифрови активи в цялата платформа; Мащабируемост на Catapult Engine позволява модулен дизайн и високочестотни обеми на търговия.

Хирандер Мисра, председател на HYBSE Marketplace, GMEX и MINDEX, казва: „С Програмата за напредък на пазара на GMEX (MAP) ние искаме да намерим начини да работим с партньори, за да предложим иновативни решения на пазара. Asset Tokens, които са напълно подкрепени, извеждат се на пазара на регулирана борса и се съхраняват в регулиран дигитален попечител, осигуряват ниво на регулиране и надзор, които не са били налични преди това за нуждите на институционалните инвеститори.

„Радваме се, че пускаме MAST на пазара на HYBSE в Мавриций, тъй като силно подкрепяме благоприятната регулаторна рамка, която се установява в страната за цифровите пазари и дигиталните попечители. Убедени сме, че тази нова рамка ще постави Мавриций здраво на глобалната карта като естествен дом за иновативни технологии в пространството на цифровите активи “, добави той.

Официалният MAST ATO ще започне в четвъртък, 21 февруари 2019 г. Очаква се вторичната търговия да започне на HYBSE на Q2 2019. ATO ще бъде на разположение за инвестиции от сложни и експертни инвеститори.

Акредитирани участници, които се интересуват от участие в тази революция, могат да последват предоставената връзка; www.mast.eco.

Подробна и изчерпателна разбивка на горното може да бъде намерена в плана на MAST, намерен на уебсайта на MAST.

– край–

Пазар на HYBSE: Контакти за връзки с обществеността:

Мавриций

Саманта Seewoosurrun

(+230) 5772 4400


[имейл защитен]

Великобритания

Мелани Бъдън

+44 (0) 7974 937 970

[имейл защитен]

Дигитален

Урош Трайкович

+27 (0) 87 701 0914

UT@ hybse.coм

Опровержение

Мавриций като юрисдикция признава Digital Assets като клас активи за инвестиции от сложни и експертни инвеститори. Настоятелно препоръчваме на инвеститорите да потърсят независими финансови и правни съвети, преди да се заемат с каквото и да е търсене на бизнес начинание. Инвеститорите трябва напълно да установят рисковете, преди да ангажират каквито и да било средства за инвестиции.

Съобщение за всички инвеститори: Регулаторни задължения

Отговорност на инвеститорите, които искат да закупят или държат описаните в това предложение токени, е да проучат и да се информират за всички приложими закони и разпоредби на съответната юрисдикция. Това включва данъчни последици по отношение на закупуването, притежаването или продажбата на тези стабилни токени с много активи (MAST). Нашата компания не предлага никакви правни, финансови или бизнес съвети. В случай на съмнения или въпроси, моля свържете се с нас.

Инвеститорите трябва да се съобразяват с всички закони и разпоредби относно познаването на вашия клиент, борбата с изпирането на пари и финансирането срещу тероризма, които могат да се прилагат за тях. Инвеститорите трябва да получат всякакви разрешения, одобрения или лицензи, необходими за закупуване, притежание или продажба на каквито и да било токени MAST съгласно законите и подзаконовите актове, на които са подчинени, или във всяка юрисдикция, в която могат да купуват, държат или продават MAST токени. Ние никога не продаваме на санкционирани страни.

За MINDEX

Екосистемата MINDEX се състои от:

MINDEX Holdings Limited – холдинговата компания за екосистемата MINDEX.

MINDEX Clearing Limited – работи като клирингова къща за централен контрагент (CCP), регулирана от Комисията за финансови услуги на Мавриций (FSC), за да изчисти всички сделки, сключени с MINDEX Limited.

MINDEX Limited – управлява борса с ценни книжа и деривати с множество активи, регулирана от Комисията за финансови услуги на Мавриций (FSC).

MINDEX Spot Limited – Пазарът за електронна търговия на стандартизирани физически и цифрови спот стокови договори за злато, благородни метали и други стоки

MINDEX Vault Limited – Предстоящото обезпечено решение за съхранение на злато и други благородни метали.

MINDEX Refinery Limited – Предстоящото топене, рафиниране и оползотворяване на злато и други благородни метали от световна класа по най-високите стандарти.

MINDEX Realty Limited – подразделението за недвижими имоти на екосистемата MINDEX, отговорно за изграждането и експлоатацията на рафинерията, трезора, офис сградата и складовете, улесняващо безопасното съхранение на злато, цифрови активи и други стоки.

За повече информация посетете www.mindex.mu

Следвайте в Twitter @MindexHoldings

Относно GMEX Group

GMEX Group (GMEX) се състои от набор от компании, които предлагат водещи иновативни решения за нова ера на световните финансови пазари, предоставящи бизнес експертиза, най-новите технологии, свързаност и експлоатационни постижения, осигурени чрез подход на съгласувано партньорство. GMEX използва богат опит и опит на пазарната инфраструктура, за да създаде подходящ стратегически генерален план с борси, клирингови къщи, депозитари, регистри и платформи за получаване на складове. GMEX предлага и допълнителната полза от взаимното свързване към множество партньорски борси, за да създаде глобални мрежи за ликвидност. GMEX Technologies е изцяло притежавано дъщерно дружество на GMEX Group.

За повече информация посетете www.gmex-group.com

Следвайте в Twitter @GMEX_Group

Относно HYBSE

Хибридната фондова борса (HYBSE) е онлайн базирана на блокчейн платформа за обмен. Той позволява покупката и продажбата на криптонизиран собствен капитал в новата ера на криптовалутите. Използването на блокчейн технология позволява на участниците да изрежат много от посредниците, които са свързани с традиционните борси. Докато традиционният обмен обслужва участници от конкретни географски местоположения, HYBSE е отворен за всички участници в световен мащаб.

За повече информация посетете www.hybse.com

Следвайте в Twitter https://twitter.com/HYBSE

За фондацията DIM

Фондацията DIM е организация с нестопанска цел, която отговаря за маркетинга, връзките с обществеността, грижата за клиентите и надзора върху марките DIM (DIMCOIN, DIM валути, DIM криптовалути и бъдещи DIM монети). DIM X е платформа за конвертиране на криптовалути. Фондацията DIM е регистрирана в Сингапур.

Регионалната фондация DIM ще отговаря за:

Събиране на дарения за екосистемата DIM

Създаване на събития за DIM екосистемата и присъствие на блокчейн събития

Стартиране на маркетингови кампании за фондация DIM

Привлечете бизнеса в DIM екосистемата

Ставайки централна среща за посланици и организатори.

За повече информация посетете www.dim.foundation

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map