On i com comprar Kin | Tutorial pas a pas

L’any passat, l’aplicació de missatgeria Kik, propietat de l’empresa canadenca Kik Interactive, va llançar la seva pròpia criptomoneda, anomenada KIN. En el moment de la seva ICO, KIN va recaptar més de 50 milions de dòlars (més de 160.000 ETH): probablement esperonat pels inversors entusiasmats amb la base d’usuaris de milions de Kik.

Amb el testimoni, l’equip de Kik i KIN va crear un nou ecosistema de serveis digitals; aquest recurs digital s’utilitza per premiar els desenvolupadors pels serveis i, fins a cert punt, els usuaris per l’ús que fan d’aquests serveis (com ara els jugadors).

AdobeStock 220858839

Aquest any, la criptomoneda ha guanyat força després del llançament de la primera aplicació mòbil, i cartera criptogràfica. Aquesta moneda, que en el moment de la premsa rondava els 0,0000830 dòlars amb una capitalització de mercat de 62.094.564 dòlars, és “imprescindible” en alguns plans d’inversors per la seva capacitat de penetrar ràpidament en una base d’usuaris mòbils.

Però, com podeu comprar KIN??

1. Obteniu una cartera KIN

El 17 de juliol de 2018, Kin Foundation, l’empresa que hi ha darrere de KIN, va anunciar el llançament de la cartera KIN, Kinit Beta, que ja està disponible a Google Play Store. Tanmateix, Kinit no està preparat per ser una cartera KIN completa, ja que no pot acceptar les fitxes ERC-20 comprades a les borses.

Per tant, atès que KIN es basa en la cadena de blocs d’Ethereum, podeu utilitzar MyEtherWallet que admet qualsevol moneda construïda en la cadena de blocs d’Ethereum. Tenir una cartera KIN us permetrà emmagatzemar tokens KIN, també us proporcionarà una adreça (que normalment s’etiqueta, La vostra / La meva adreça), aquesta adreça us permetrà rebre fitxes.

Podeu llegir la nostra guia completa a MyEtherWallet (“MEW) aquí. Assegureu-vos de mantenir-vos al dia amb totes les mesures de seguretat actuals suggerides pel lloc.

2. Compra Ethereum

Actualment, només podeu comprar KIN amb poques monedes; cap de les quals són USD o EUR. Per obtenir KIN, haureu de comprar ETH, BTC o XLM (Stellar) i canviar-lo. Amb el volum de negociació accessible més alt, us recomanem que compreu Ethereum que utilitzarà per canviar KIN.

ETH apareix a la llista de compra fiat en moltes borses conegudes; els més fàcils de navegar són Coinbase, Gemini o Kraken. No necessitareu una cartera ETH, ja que transferireu el vostre ETH a un nou intercanvi per canviar-lo immediatament per KIN.

3. Inscriviu-vos a IDEX

KIN està disponible per negociar en diverses borses, que podeu veure aquí (llistats per volum). No es tracta d’intercanvis importants (una crítica a KIN, però també un àmbit on pot créixer).

Recomanaríem (a partir de setembre de 2018) utilitzar IDEX o HitBTC per al vostre comerç. En aquest article, ens centrarem en IDEX.

Per tant, el vostre següent pas serà el IDEX lloc web oficial, on us podeu inscriure creant una cartera nova. Una vegada més, llegiu i entengueu els termes i assegureu-vos que les vostres dades siguin segures. Haureu de descarregar un fitxer Keystore i, un cop hagueu descarregat el fitxer Keystore i rebreu una clau privada a la cartera, torneu a la cartera i desbloquegeu la cartera amb el fitxer Keystore que heu descarregat..

Ara podeu anar al vostre perfil, fer clic a “Cartera” i trobar Ethereum perquè pugueu copiar l’adreça al porta-retalls. Aquesta serà l’adreça a la qual enviarà el vostre Ethereum (ETH). Quan envieu el vostre Ethereum des de la vostra cartera personal o des de l’intercanvi que l’heu comprat a l’adreça copiada, hauria d’aparèixer al lloc ‘My IDEX Balance’.

4. Canvieu ETH per KIN

A continuació, a la pàgina principal, podeu cercar KIN a la llista on IDEX ha posat totes les seves monedes comercialitzables. Feu clic a l’opció KIN i apareixerà una nova pàgina on ara podreu canviar KIN amb l’Ethereum que hàgiu rebut. Per fer-ho, podeu comprar al preu actual que apareix al gràfic SELL (és a dir, algú s’ha ofert a vendre KIn a un preu) o podeu introduir el vostre propi preu i establir un pla ‘COMPRA’ per al vostre ETH. Per als principiants, us recomanem que utilitzeu el preu que proporciona l’intercanvi, que hauria de ser el preu més baix que algú hagi realitzat una comanda SELL.

Per fer-ho, només cal que feu clic a “Mercat” al menú desplegable d’IDEX. I, a continuació, introduïu la quantitat de KIN que voleu comprar. Us indicarà si heu intentat comprar més del que el vostre ETH us permetrà comerciar. I, a sobre del quadre de negociació, l’intercanvi mostrarà el vostre saldo ETH restant.

Podeu comprovar la vostra cartera (botó superior dret) per assegurar-vos que el vostre KIN hagi passat.

AdobeStock 222424582

5. Envieu KIN a la vostra cartera

És important tenir en compte que alguns intercanvis no mantindran KIN per a vosaltres. Per exemple, si envieu les vostres monedes a borses com Coinbase, es perdran. Quan hàgiu seguit els passos indicats per comprar les monedes KIN amb èxit, apareixeran al saldo “El meu IDEX”. Si voleu moure aquestes monedes a la cartera personal, premeu “Retirar” i seguiu els passos per moure les monedes KIN des de IDEX a la cartera, la que heu creat al primer pas.

En aquest moment, hauríeu de tenir tokens KIN que ara podeu enviar a la vostra cartera a MyEtherWallet. Si us plau, no envieu a la vostra aplicació Kinit (ara per ara), però podeu utilitzar-la per obtenir més KIN (només no KIN basat en Ethereum)

Imatge cortesia de SNB

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner