Els 7 motius principals per tenir la cartera Ledger

The Ledger Nano és una cartera de maquinari / emmagatzematge en fred i una de les millors carteres de criptomoneda que s’utilitzen per emmagatzemar monedes. A part d’emmagatzemar les vostres monedes digitals en una cartera de paper, la cartera de maquinari seria la següent a tenir en compte a causa de les seves característiques de seguretat. El principal motiu pel qual les persones fan ús de carteres de maquinari com la cartera Ledger és assegurar les claus privades que són la porta a les criptomonedes que teniu. Malgrat el dispositiu en el qual es podria haver generat una clau privada, es pot accedir a través de qualsevol altre canal, com ara des d’una cartera d’escriptori, una cartera mòbil o un intercanvi que permet a qualsevol persona accedir a les seves monedes mitjançant les seves claus privades..

L’única manera de protegir-vos és assegurar-vos que les vostres claus privades estiguin amagades allà on ningú les pugui veure i que tampoc no estiguin en dispositius connectats a Internet i tampoc no les haureu de fer accessibles mitjançant la vostra adreça de correu.

Si la seguretat és essencial per a vosaltres, voldreu conèixer els principals motius pels quals hauríeu de tenir un Cartera de maquinari Ledger Nano que és actualment el més segur i barat que podeu trobar al mercat.

Seguretat

Com que els proveïdors de serveis d’Internet es poden piratejar fàcilment i robar informació, això fa que els nostres sistemes de petites unitats i dispositius mòbils també siguin vulnerables. El més important de la vostra cartera és la vostra clau inicial / clau privada / clau de recuperació. Per tant, no voleu que es generi o emmagatzemi en un dispositiu que es pugui piratejar fàcilment.

Amb el Cartera Nano Ledger, les vostres claus privades les veieu soles a través de la pantalla OLED del dispositiu. No és accessible a través del vostre ordinador personal ni es pot copiar. Això deixa les claus privades segures al dispositiu perquè només els vegin els vostres ulls.

Un altre nivell de seguretat inclou la configuració d’una contrasenya per al dispositiu. Si el perdeu o us el roben, no servirà de res a qui el vegi, tret que la persona pugui esbrinar el vostre codi PIN en tres proves. Si no ho feu, el dispositiu torna a la configuració de fàbrica i es tornarien a requerir les vostres claus privades.

Per tant, emmagatzemar monedes virtuals en una cartera de maquinari com Ledger Nano és una de les millors decisions que un inversor pot prendre si té un gran nombre de monedes virtuals si maneja els seus fons mitjançant un intercanvi centralitzat.

Suport per a criptomonedes

Tenir la cartera Ledger Nano permet estalviar haver de descarregar i instal·lar diferents carteres per a totes les criptomonedes importants. Amb el Cartera Ledger, podeu emmagatzemar Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, ZCash, Dash, Stratis, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic i molts més. T’ofereix l’oportunitat d’emmagatzemar tots els teus actius en un sol lloc.

Aquesta cartera de maquinari ofereix suport a un gran nombre de monedes digitals, cosa que permet als usuaris emmagatzemar tots els seus recursos digitals en aquest dispositiu. Això fa que sigui més fàcil per als inversors que tinguin una cartera diversificada i que no hagin de mantenir les seves monedes virtuals mitjançant carteres separades.

A més d’això, els usuaris podran enviar, rebre i eventualment intercanviar les seves monedes digitals d’una manera ràpida i senzilla, sota la mateixa cartera..

Fàcil d’usar

La pantalla OLED i les extensions del navegador del Ledger Nano no necessiten ser experts en tecnologia per esbrinar-ho. La configuració del dispositiu és bastant senzilla: tot el que heu de fer és seguir les instruccions simples que es mostren a la pantalla del dispositiu per desar les vostres claus privades escrivint-les i també configurar diverses carteres de criptomonedes prement els botons del dispositiu per canviar de pantalla i també per seleccionar caràcters i números.

Tot i ser una cartera de maquinari, no és complicat d’utilitzar si teniu coneixements previs de monedes virtuals i si esteu familiaritzat amb adreces, claus privades i diferents maneres d’emmagatzemar criptomonedes..

Per configurar-lo, només haureu de seguir les instruccions que apareixen a la pantalla. El Ledger Nano S és la cartera de maquinari més popular i habitual que té dos botons que permeten gestionar fàcilment la informació que es mostra.

Al mateix temps, amb l’aplicació creada per Ledger per a usuaris de telèfons mòbils i ordinadors, facilitarà les coses a aquells que tinguin recursos digitals. A més, també es pot integrar amb un gran nombre d’altres aplicacions de programari de tercers. Més informació sobre aquest tema més endavant.

Confirmació de transaccions segures

Amb una capa de confirmació addicional, esteu segur que ningú pot enviar cap dels vostres recursos sense tenir accés al dispositiu mateix. En els casos en què els pirates informàtics puguin controlar el vostre ordinador personal de manera remota fins i tot mentre el dispositiu Ledger Nano estigui connectat al port USB, poden fer totes les altres coses, excepte enviar els vostres cryptos. Això es deu al fet que teniu el dispositiu amb vosaltres i només podeu autoritzar la transacció mantenint premuts els botons del dispositiu. Fins aleshores es transmet la transacció i es confirma la transacció. Mentre no feu això, no hi ha res que us preocupi.

Com s’ha esmentat anteriorment, el dispositiu és segur perquè no està connectat a Internet i té una vida útil més llarga que la cartera de paper tradicional. Si perdeu el dispositiu, sempre podreu recuperar els vostres fons mitjançant la frase de recuperació proporcionada per la cartera quan el configureu per primera vegada. Això us facilitaria la gestió dels vostres fons en cas que no tingueu accés al vostre dispositiu de cartera Ledger.

Ledger Nano S: la cartera de maquinari segura

Disseny elegant

Amb el seu disseny compacte, pot entrar fàcilment en un clauer o en una cadena de coll per servir de penjoll. Però, per descomptat, no el voleu portar a tot arreu on el pugueu perdre.

Integració de programari

The Ledger Nano el dispositiu no està dissenyat per funcionar només amb les seves extensions; també pot funcionar amb una gran varietat d’aplicacions de programari de tercers, com Electrum, MyCellium (només amb Legacy, Not Segwit), GreenBits, Bitgo, MyEtherWallet i Copay. Això us presenta moltes opcions per accedir a les vostres criptomonedes.

Preu

The Ledger Nano és el més barat del mercat entre els seus parells. Tant si sou nou en criptomonedes com si hi heu estat durant molt de temps o potser feu servir les vostres monedes per a transaccions del dia a dia, o bé només sou un inversor a llarg termini, la cartera Ledger us ofereix un preu més econòmic i segur manera de mantenir segures les vostres inversions.

Què passa quan el dispositiu Ledger Nano admet una nova criptomoneda?

No haureu de comprar un dispositiu nou cada vegada que s’afegeixi una altra criptocurrency a la cartera Ledger; la guia senzilla us guiarà pel procés d’accés a l’adreça de la cartera d’aquest criptogràfic.

Conclusió

A causa d’un gran nombre de pirates i atacs que van afectar diferents intercanvis de criptomonedes, la millor manera de mantenir criptomonedes és fer-ho a través d’una cartera de maquinari i la cartera Ledger és una de les empreses més reconegudes que ho fa..

Ledger Nano és segur, té un disseny futurista, és fàcil d’utilitzar per a persones amb coneixements previs de monedes virtuals i permet als inversors fer front a un gran nombre de criptomonedes mitjançant un sol dispositiu. A més, aquesta cartera també és compatible amb altres serveis de tercers, creant una experiència d’usuari molt millor.

De moment, hi ha dues carteres de maquinari principals que Ledger ven per a usuaris de criptografia al detall, incloses Ledger Nano S i Ledger Nano X. Podeu llegir-ne més informació al lloc oficial de Ledger.

Finalment, la cartera Ledger també compta amb un gran equip que estarà disposat a proporcionar-vos assistència sobre les vostres necessitats i com resoldre problemes que podrien afectar l’ús normal de la cartera. Tot i que la cartera no és gratuïta, sempre és important estar protegit contra pirates informàtics, atacs i estafadors.

Font de la imatge: HardwareWallets.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner