5 Les prediccions de preus de Bitcoin s’han anat malament

Les prediccions de preus són habituals a l’espai criptogràfic, en part perquè molts inversors confien en elles per motivar-se i en part perquè algunes d’elles es compleixen. Tot i això, moltes prediccions de Bitcoin resulten en el costat equivocat. Aquí hi ha una llista de prediccions de preus de Bitcoin que no van assolir els seus objectius per al 2018.

Ronnie Moas: 28.000 dòlars a mitjans de 2018

Ja al març del 2018, l’analista financer Ronnie Moas ho va predir Bitcoin experimentaria una tendència alcista i assoliria un valor de 28.000 dòlars, molt probablement a mitjans d’aquest any. Tanmateix, tal com estan les coses en aquest moment, és possible que aquesta predicció de Bitcoin no vegi la llum del dia. L’any gairebé finalitza, però la criptomoneda més gran i pionera del món no s’acosta ni a la meitat d’aquesta xifra.

A partir d’aquest escrit, Bitcoin es valora en 3.965 dòlars americans CoinMarketCap, un lloc web que llista les criptomonedes en funció de la mida del mercat. Cal canviar diverses coses abans que aquesta situació pugui canviar per millor. Des que va arribar al seu màxim històric a principis del 2018, el preu de Bitcoin ha passat per una sèrie de caigudes, ja que els óssos continuen baixant el preu de manera incontrolada. La volatilitat forma part del mercat criptogràfic, però hi ha poques probabilitats que BTC reboti més fort en els dies restants de l’any.

Ronnie Moas és analista de Wall Street i fundador de Standpoint Research. La seva previsió de Bitcoin d’alguna manera no es va centrar en el rendiment actual de la criptomoneda. Potser va preveure una tendència a l’alça que emergiria pròximament, fins i tot quan els analistes tècnics mostren importants senyals de venda.

DutkKG1WwAU Jmv

Font: Twitter.com

Kay Van-Petersen: 100.000 dòlars el 2018

Al desembre del 2016, Kay Van-Petersen va predir que el preu de Bitcoin arribaria als 2.000 dòlars el 2017. En aquell moment, Bitcoin es valorava en 900 dòlars a Coinbase. Aquesta predicció va ser correcta quan, al maig del 2017, el valor de la moneda digital ja havia superat els 2000 dòlars. No obstant això, una altra predicció de Bitcoin del mateix analista es dirigeix ​​en la direcció equivocada. Van-Petersen va esmentar que el El preu de Bitcoin podria arribar als 100.000 dòlars el 2018.

En declaracions a CNBC el gener d’aquest any, Van-Petersen va dir:

“En primer lloc, es podria argumentar que tenim una correcció adequada en Bitcoin, que ha tingut un retrocés del 50% en un moment donat, que és saludable. Però encara no hem vist l’efecte complet dels contractes de futurs … No m’estranyaria que sigui alguna cosa que estem veient. És una mena de construcció de fonaments i, a continuació, es tornarà a valorar una mica més “.

Segons el preu actual del bitcoin, és possible que aquesta predicció no es faci realitat. Des del gener de 2018, la moneda ha experimentat una tremenda caiguda del valor que pot trigar molt a recuperar-se. La previsió de Bitcoin de 100.000 dòlars de Van-Petersen fins i tot va contradir la seva declaració anterior que podria trigar deu anys perquè el valor del bitcoin arribi a aquesta marca.

Predicció de Bitcoin de 60.000 dòlars el desembre de 2018

Cap al desembre de 2017, bitcoin va mantenir una tendència alcista que va deixar molts experts a la conclusió que la criptomoneda podria arribar als 60.000 dòlars el 2018. Tot i això, el valor de la criptomoneda pionera no s’acosta a aquesta xifra a mesura que l’any s’acosta al seu final. Tot i que el bitcoin continua essent resistent i dominant en l’espai criptogràfic, el seu valor ha caigut enormement des del gener del 2018.


Parlant de BTC a principis d’aquest any, un parell d’experts van creure que el valor de la criptomoneda oscil·lava entre els 50.000 i els 60.000 dòlars..

Al futurisme al desembre del 2017, Marvin Dumont, un editor sènior de Bitcoin.com va dir: “Bitcoin pot arribar als 60.000 dòlars [fins al desembre] del 2018”.

Un altre expert va compartir una idea similar. Segons Mohamed Tayeb, director general de Medicalchain, “Bitcoin podria arribar als 50.000 dòlars en aquesta època l’any vinent, si no més … Crec que tots estem cada vegada menys sorpresos pels titulars que surten quasi mensualment sobre l’avenç que està fent Bitcoin i no hauria de ser una sorpresa quan arribi als 50.000 dòlars ”.

Mike Novogratz: predicció de Bitcoin de 40.000 dòlars

Mike Novogratz és un reconegut analista i inversor de fons de cobertura. Segons ell, el preu de Bitcoin podria arribar als 40.000 dòlars el 2018. Tenint en compte com el valor de la criptomoneda va arribar a la meitat d’aquesta xifra alhora, l’especulació de preus de Novogratz encara podria succeir, però no el 2018.

A partir d’aquest escrit, el preu està lleugerament per sobre dels 3000 USD. La majoria de la gent estaria contenta si es queda allà o puja, però no per sota dels tres mil dòlars a finals de desembre.

Basat en el rendiment de Bitcoin i d’altres monedes en general, és segur dir que l’any no ha estat favorable per a les criptomonedes. Fins i tot els monedes alt bàsics com Ethereum, Bitcoin Cash i altres han tingut els seus valors reduïts per enormes marges. Amb la poca vida que queda per al 2018, només podem esperar a veure com aniran les coses a l’espai criptogràfic.

Thomas Lee: 14.000 dòlars per mili finals de desembre de 2018

La previsió bitcoin de Thomas Lee de 14.000 dòlars és una de les que deixarà de banda la previsió de Bitcoin el 2018. El toro bitcoin de Wall Street va esmentar alguns factors que, segons ell, podrien impulsar el preu de Bitcoin a aquesta marca. Els factors inclouen una llista creixent d’adreces de cartera actives, un augment de les transaccions per compte i “factors que influeixen en l’oferta”. Tot i això, això no arribarà a bon port aviat, quan només quedaran uns quants dies per al 2018.

Thomas Lee és un destacat inversor de bitcoins i cofundador de Fundstrat Global, una empresa de recerca. Tot i que va utilitzar estadístiques i ciències de dades sòlides per donar suport a les seves prediccions, cap d’elles s’acosta al que mostren els gràfics. En un dels seus tuits, Lee va predir que el preu de Bitcoin podria arribar als 25.000 dòlars el 2018.

104858370 IMG 6144 tom lee.1910x1000

Font: cnbc.com

Pensaments finals

És probable que moltes prediccions de preus de bitcoin es perdin els seus objectius per al 2018. Tot i això, això no significa que les especulacions no siguin vàlides. De les previsions fallides, hi ha valuoses lliçons a aprendre.

L’espai criptogràfic és carregat d’alta volatilitat i, per tant, ningú no pot saber exactament què passarà la propera hora, dia, setmana, mes o any. Tot i que el 2018 ha estat majoritàriament baixista, els inversors experimentats i els influents criptogràfics com Erik Voorhees, John McAfee, Tim Draper i molts altres són molt optimistes que la criptomoneda sigui el camí a seguir. Quan finalitzi el 2018, els analistes poden expressar les seves opinions, però el públic només pot confiar en els gràfics.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map