13 millors agregadors de notícies sobre criptomonedes

A mesura que el mercat de criptomonedes continua creixent, els inversors, entusiastes i comerciants de criptomonedes han de seguir el que passa al mercat gairebé en temps real. La forma més segura d’aconseguir-ho és mantenint les novetats sobre criptomonedes.

Però hi ha centenars d’activitats de criptomoneda en un període de 24 hores; de regulacions, estafes, oportunitats d’inversió, noves monedes criptogràfiques, etc. Per ajudar-vos a filtrar, han aparegut agregadors de notícies sobre criptomonedes. Es tracta de llocs web o plataformes que enumeren els titulars del que està passant al món de la criptografia, a més d’enllaços als articles de notícies reals de llocs web de tercers..

A continuació, analitzarem 14 dels millors agregadors de notícies sobre criptomonedes.

1. CryptoPanic

Simplement, el millor agregador que hem trobat al mercat és CryptoPanic. En una pantalla, els visitants poden veure notícies de tota la criptosfera i la novetat d’aquestes notícies.

Encès CryptoPanic, els lectors poden classificar notícies en categories com “alcista” o “creixent” per veure notícies positives de monedes i projectes de criptografia. Els usuaris també poden registrar-se i omplir la seva cartera per ordenar les notícies per monedes que “estiguin” o pels projectes que els interessin..

Cryptopanic té moltes més funcions, inclosa una poderosa barra de cerca, una funció a les enquestes i una barra lateral que inclou els principals preus i moviments de les monedes..

Comprovem CryptoPanic cada dia per entendre què passa en aquest ecosistema. Qualsevol inversor criptogràfic seriós té CryptoPanic marcat com a marcador i torna almenys unes quantes vegades cada dia per veure què està passant.

logotip de pànic criptogràfic

2. CryptoGoat

Aquest lloc web ofereix una plataforma fàcil i neta per a aquells que volen estar al corrent del que està passant als cercles de criptomoneda i blockchain. Per garantir que només arribin a l’usuari notícies de qualitat i fiables, CryptoGoat només inclou els millors editors. Inclouen AMBcrypto, blokt, chepicap, CoinDesk, NewsBTC, Zycrypto, Finance Magnates, entre altres llocs líders de notícies sobre criptocurrency / blockchain..

La plataforma no inclou feeds de notícies de plataformes de xarxes socials com Reddit o Twitter. Per a ells, això seria una duplicació perquè creuen que les plataformes de xarxes socials actuen com a agregadors de notícies.

A més, CryptoGoat no ofereix l’oportunitat de filtrar les notícies en funció de, per exemple, moneda, categoria, etc. Tenir les fonts de notícies mesclades és la millor manera d’ajudar l’usuari a tenir una visió general del que passa a la criptosfera.

Per tenir una posició imparcial mentre agrega les notícies, CryptoGoat no proporciona recomanacions en cap lloc de notícies destacades i no proporciona el seu propi contingut, ja sigui gratuït o de pagament..

3. Coinna

Aquesta és una altra gran plataforma agregadora de notícies criptogràfiques. Reuneix notícies de fonts de notícies en moneda virtual establertes i mostra els enllaços en un punt central. Alguns dels llocs on la plataforma rep les seves notícies inclouen Bitsonline, CoinCodex, Finance Magnates, entre altres editors destacats.

Per estalviar al lector l’afany d’agafar les darreres novetats, la plataforma té un tema en blanc i negre. Entre les principals característiques de Coinna és la secció predeterminada de Notícies que mostra les notícies mentre es transmeten. Les publicacions antigues es posen a la cua amb les publicacions noves que ocupen la posició superior.

També inclou filtres que ajuden el lector a triar entre temes com Bitcoin, blockchain, mineria de criptografia, monedes individuals, etc..

El lloc web té una secció dedicada al comerç o a un altre aspecte de criptomoneda / blockchain empaquetada en forma de tutorials. No obstant això, els articles d’aquesta secció provenen de llocs web de criptografia / blockchain de bona reputació.

Coinna té una secció exclusiva de Coinbase que conté tot allò relacionat amb Coinbase, un intercanvi i cartera de criptografia líder als Estats Units..

Una altra secció destacable d’aquest lloc web és la que agrupa informació sobre les ofertes inicials de monedes i les startups que preparen o han introduït recentment un servei o producte al món criptogràfic..

4. FAWS

Es tracta d’un agregador de notícies exclusiu sobre criptomonedes. Més que reunir el que està passant al voltant de les criptomonedes, també proporciona una alerta de preu de les monedes, carteres i una comprovació del preu de les monedes.

Això el converteix en una plataforma única per a tot tipus de criptomoneda. A part dels llocs web de criptografia CoinDesk, CoinTelegraph i Bitcoin.com, FAWS prové les seves notícies d’altres 37 fonts principals.

En visitar la plataforma, primer coneixereu la pàgina de notícies. Des de la pàgina, podeu cercar allò que vulgueu per mantenir les pestanyes. Això pot anar des de criptomonedes individuals fins a comunicats de premsa. Per a la secció de monedes, els FAW agrupen els preus de les principals borses de criptomonedes com Gemini i Poloniex. També treu la seva informació de CoinMarketCap, la plataforma líder en agregació de preus de criptografia.

FAWS entén que una cartera inclou diferents monedes digitals, ja que té la secció de cartera on els usuaris poden incorporar tots els seus actius i la plataforma els proporciona una estimació del valor que tenen en termes de la seva riquesa digital..

5. CoinSpectator

Aquí, els inversors i els comerciants poden revisar els preus i les novetats en criptografia. La plataforma obté la seva informació d’altres llocs web de criptomonedes d’alt nivell.

Pels preus de les criptomonedes, CoinSpectator només inclou el preu de les setze primeres monedes en funció de la seva capitalització borsària.

A més, el lloc web proporciona informació sobre projectes de criptografia que es llançaran en un futur proper. A diferència d’altres plataformes d’agregador de notícies, CoinSpeaker ofereix fonts de notícies de plataformes de xarxes socials, com Twiter. També inclou informació sobre els ICO, ja siguin actuals o en breu llançament.

Per ajudar-vos a mantenir-vos actualitzat en qualsevol lloc, la plataforma us ofereix l’opció de rebre una llista actualitzada del que passa directament a la safata d’entrada.

logotip de coinspectator

6. Ccowl

Ccowl és un lloc web ben dissenyat per ajudar el lector a navegar fàcilment des de les notícies criptogràfiques fins als preus i la seva tornada. Per a les notícies, la plataforma només obté les seves notícies del millor lloc web de notícies criptogràfiques. Per exemple, on Ccowl, trobareu notícies de CoinDesk, NewsBTC, CCN, Bitcoin.com entre d’altres.

El lloc web proporciona el seu propi índex de criptomonedes que ajuda a donar una visió general de la capitalització de mercat combinada de 50 criptomonedes. Tot i això, per dir-ho bé, l’índex no inclou la criptomoneda més alta, Bitcoin. Això ajuda el lector a tenir un coneixement imparcial de com funciona el mercat de criptomonedes en un moment donat, d’un cop d’ull.

La plataforma té una alerta de canvi de rang que mostra si una criptomoneda ha canviat el seu rang. Aquí es controlen vint-i-cinc criptomonedes. Els preus de diverses criptomonedes que es controlen a la plataforma provenen de Kraken, HitBTC, Binance, Bittrex, Poloniex i Bitfinex, que són intercanvis de criptomonedes respectats..

Per a la capitalització de mercat global, Ccowl utilitza CoinMarketCap per obtenir el subministrament de totes les monedes que apareixen a la llista i multiplicar-lo per les tarifes que ofereixen els intercanvis..

7. CryptoCoin

Aquest és un altre agregador de notícies criptogràfiques de bona reputació que existeix des de finals del 2014. El lloc web ofereix actualitzacions de notícies de diverses plataformes de notícies sobre criptomonedes. També s’adreça a aquells interessats en la tecnologia que sustenta les criptomonedes, Blockchain.

CryptoCoin ofereix funcions de cerca i una secció per a l’oferta inicial de monedes oberta actualment als inversors més les noves monedes del mercat. Per a la secció de notícies, la plataforma permet a l’usuari filtrar mitjançant paràmetres com una moneda en concret, l’any, mes, etc..

A diferència d’altres plataformes que hem comentat fins ara, CryptoCoin té una secció dedicada als llibres electrònics relacionats amb criptografia i blockchain, a més d’una opció de descàrrega..

Per mantenir els usuaris compromesos, inclou una secció “Sabies que?”, Que ofereix fets interessants però informatius sobre les criptomonedes. Els usuaris també poden fer preguntes o trobar respostes a les seves consultes a la secció “Preguntes més freqüents (FAQ)”.

Per fomentar encara més la interacció dels usuaris, CryptoCoin permet als usuaris suggerir una moneda virtual que s’afegirà a la plataforma.

8. CoinLive

La plataforma es presenta com el lloc web de referència quan es busca una llista agregada d’anàlisis i notícies del mercat de criptomonedes en temps real. Des del seu lloc web, CoinLive està invertit profundament a proporcionar més que notícies sobre divises virtuals. La secció de notícies sobre criptomonedes és fàcil d’utilitzar. Inclou notícies de les principals plataformes de notícies criptogràfiques i inclou ICOs que han llançat recentment o tenen previst llançar-les en un futur proper.

A la plataforma, trobareu entrevistes en vídeo i anàlisis i enquestes de mercat detallades i professionals. La plataforma dóna la benvinguda a les contribucions dels comerciants en forma d’estadístiques, anàlisis o tesis. Això es fa unint-se al moviment de crowdsourcing de la plataforma.

Amb aquest enfocament, la plataforma busca impulsar l’adopció de criptomonedes proporcionant notícies, anàlisis de mercat i aportacions de comerciants que han experimentat la criptografia de primera mà. En fer-ho, una persona que prova les aigües de les criptomonedes aconsegueix entendre millor el mercat.

logotip de l'agregador coinlive

9. CoinLib

Més que novetats sobre divises digitals, CoinLib proporciona alertes, gràfics, dades de monedes individuals i una cartera. Tots aquests es recuperen i es mostren en temps real i són accessibles gratuïtament.

CoinLib es diferencia dels altres llocs d’agregador de notícies sobre criptomonedes, ja que permet a l’usuari crear una cartera que pugui fer un seguiment. La cartera també pot incloure una criptomoneda que no tingueu, però esteu interessat en conèixer el seu rendiment entre els seus homòlegs.

El lloc web proporciona una secció on un usuari pot fer una ullada a les classificacions ocupades per diferents criptomonedes i és avisat d’un canvi en cas que una criptomoneda en desactivi una altra de la seva posició. A més, CoinLib permet a un usuari activar el “mode nocturn” que llança un tema fosc millorant la visibilitat dels continguts del lloc.

Amb CoinLib podeu seleccionar una moneda digital i explorar el millor preu del mercat. Això es facilita amb l’eina Best Price Explorer integrada al lloc web.

10. Flipboard

Aquest lloc web va néixer el 2018 i ofereix una barreja de notícies sobre criptomonedes i altres notícies relacionades amb la tecnologia. Flipboard assumeix un enfocament únic en què inclou podcasts, avenços, opinions, valoració dels experts i una gran quantitat d’altres notícies relacionades amb la financera..

Flipboard també proporciona recomanacions sobre llibres en diversos camps. També, amb Flipboard, hi ha una secció exclusiva on els vostres companys poden accedir i compartir contingut i actes. La plataforma és accessible tant a l’escriptori com als telèfons mòbils. No obstant això, per obtenir una millor visió de les notícies sobre criptomonedes que pertanyen a la secció de tecnologia, la versió per a ordinadors de la plataforma és la millor.

Si no voleu estar constantment a la plataforma per obtenir les darreres novetats en criptografia, però encara cal actualitzar-les, Flipboard permet als usuaris registrar-se i les actualitzacions diàries de notícies es lliuren a la safata d’entrada. En lloc de notícies generals, la plataforma permet a l’usuari triar diàriament el tipus de notícies que vulgui lliurar a la safata d’entrada.

flipboard logotip de criptografia de l'agregador de notícies

11. Crypto News

Aquesta és una altra gran plataforma agregadora de notícies. Crypto News se centra en la mineria de criptografia, l’oferta inicial de monedes, la cadena de blocs i les notícies generals sobre criptomonedes. La plataforma s’empaqueta en forma d’aplicació per a Android. Això implica que la plataforma només és accessible des de dispositius mòbils amb tecnologia Android.

Entre les seves principals fonts de notícies sobre criptomonedes hi ha Forklog, CoinDesk, Bit Media i CoinTelegraph. La plataforma també afegeix altres fonts de tant en tant.

Crypto News proporciona notícies sobre criptomonedes relacionades amb anàlisis de mercat, prediccions i opinions; els diferents tipus de canvi que ofereix un nombre selecte d’intercanvis de criptomonedes; prediccions sobre el futur de la tecnologia de llibres distribuïts; perspectives de negociació de criptomonedes; les últimes tendències en activitats de mineria de criptomonedes, a més de notícies sobre mineria de moneda digital i l’estat de les ofertes inicials de monedes.

Podeu descarregar el fitxer Aplicació per a Android Crypto News i Aplicació Crypto News per a iOS 

12. Algoria

D’aquesta manera es tanca la llista dels 11 principals agregadors de notícies sobre criptografia. Tanmateix, no us enganyeu que sigui el darrer i inferior als agregadors de notícies.

La plataforma es va construir el 2018 tenint en compte el cotitzant diari. Algory es presenta com l’agregador de notícies criptogràfiques més gran del mercat fins ara. A part d’agregar notícies dels millors llocs web de notícies sobre criptomonedes, Algory també recopila informació de criptografia d’empreses que ofereixen productes o serveis relacionats amb criptomoneda o blockchain..

A més, obté dades relacionades amb la moneda virtual de Twitter, Reddit i altres plataformes de xarxes socials. Tot i això, les dades recopilades en aquestes plataformes s’analitzen i només s’afegeixen al feed si afecten les fluctuacions generals dels preus de les criptografies.

Durant el seu llançament a l’agost de l’any passat, Algoria va indicar que proporcionarà notícies sobre criptografia / cadena de blocs de prop de 1.000 fonts.

La plataforma conté filtres que ajuden l’usuari a fer-la servir en el menor temps possible accedint només a allò que li interessa. Fins i tot amb un gran nombre de fonts de notícies, la plataforma no compromet la velocitat. Una de les seves característiques úniques és permetre als usuaris crear espais de treball i notícies dedicats a les sortides aèries i bloquejos de dipòsit / retirada.

13. Coinjoy

Coinjoy és un agregador de notícies sobre criptomoneda i blockchain que proporciona informació sobre el mercat i les notícies diàries que tenen lloc a la indústria. La pàgina ja ha afegit suport als llocs de notícies sobre criptomonedes més grans i populars del món, inclòs UseTheBitcoin.

El lloc té una interfície fosca que fa que sigui molt còmode per als nostres ulls veure i seguir les últimes notícies. Al mateix temps, Coinjoy té un menú amb tres seccions diferents: Fonts, Notícies i Mitjans de comunicació. A la pàgina Fonts, podeu seleccionar i anul·lar la selecció dels llocs des dels quals voleu rebre actualitzacions i notícies. Si anul·leu la selecció d’un d’aquests llocs, no rebreu més informació i notícies que s’hi publiquin.

A més, el lloc també comparteix amb la comunitat els preus en viu de les monedes virtuals a la part dreta de la pantalla. Això farà que sigui molt fàcil per als usuaris tenir la informació més recent sobre el mercat de criptografia i si les darreres notícies tenen un impacte positiu, neutral o negatiu sobre Bitcoin (BTC) i altres monedes virtuals.

En el futur, Coinjoy podria afegir noves funcions i informació sobre el mercat de criptografia, llocs i moltes altres coses.

Conclusió

A partir de la nostra discussió anterior, podeu mantenir-vos informats còmodament de les últimes novetats del mercat de criptomonedes. Això va des de notícies generals fins a informació específica que afecta els intercanvis de criptomonedes o empreses o projectes individuals de criptomoneda.

La nostra llista anterior dels principals agregadors de notícies criptogràfiques va des de plataformes simples fins a plataformes sofisticades que ofereixen més que notícies. Aquestes plataformes inclouen entrevistes de vídeo amb recursos, llibres electrònics de criptografia / cadena de blocs, cartera i els millors tipus i guies de canvi de criptografia..

Seguiu revisant aquest article per obtenir actualitzacions a mesura que arribin nous agregadors. Us assegurarem que us en notificarem qualsevol de fantàstics que hauríeu de llegir.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner