OKEx parla del desenvolupament ecològic d’OKB al llarg del seu primer aniversari

OKEx, un intercanvi d’actius digitals líder al món amb seu a Malta, dóna la benvinguda al primer aniversari d’OKB, el testimoni d’utilitat global adoptat per OKEx. Llançat oficialment el 22 de març de 2018 per OK Blockchain Foundation, OKB ha estat adaptat per OKEx i aplicat a l’ecosistema global d’OKEx, que inclou Happy Friday, OKB Trading Market, Listing Vote, OKETT, OKNodes, Global Partners, Prime Investors i Designated Merchants . Mentrestant, OKEx també va anunciar llançar OKDEX, el primer intercanvi descentralitzat d’OKChain, i obrir les eleccions de súper nodes per a la cadena de blocs.

"Agrairíem sincerament les gràcies a tots els 1 milió de titulars d’OKB que van contribuir a l’enorme volum de negociació de 15.600 milions d’OKB durant l’últim any. Això marca una fita important que OKB comença a florir després d’establir una base de formigó," va dir Andy Cheung, cap d’operacions d’OKEx. "És senzill a OKEx, ens esforcem per ser un creador de tendències i ens comprometem a construir un ecosistema de blockchain robust amb els comerciants. Amb aquest resultat, ens sentim més forts per continuar impulsant l’avenç de la indústria de la cadena de blocs i dels actius digitals."

1. Quan es posarà OKB a blockchain?

La raó per la qual OKB no ha estat en cadena va ser perquè el nostre equip d’operacions estava desenvolupant secretament una cadena de blocs pròpia: l’OKChain. Actualment, l’OKChain es troba a la fase final de desenvolupament i esperem llançar-lo a una xarxa de proves el juny de 2019. A causa d’un gran nombre d’usuaris que demanen que OKB es posi a la cadena de blocs, després de tenir-ho en compte, el nostre equip ha decidit posar-lo a la cadena de blocs ERC-20 primer a finals d’abril. Quan OKChain es mantingui estable, OKB es migrarà des de la xarxa ERC-20 a la xarxa principal OKChain. Per aleshores, OKB serà el testimoni natiu de la xarxa OKChain, que es pot utilitzar per liquidar les comissions de transacció, o bé es pot utilitzar als Dapps desenvolupats a OKChain.

2. Per a què serveix OKChain?

Llançarem el primer intercanvi descentralitzat (DEX) d’OKEx a OKChain i obrirem l’elecció dels súper nodes per a la cadena de blocs. Amb OKB, es pot votar pel seu candidat favorit de supernode i liquidar els honoraris de transacció a OKDEx. OKB també s’utilitzarà per a la pre-venda de tokens i els equips del projecte hauran de pagar supernodes OKB com a comissió de servei en el futur.

3. L’oferta total d’OKB és de 1.000 milions. Ara que ja hi ha 300 milions en circulació, quan s’alliberaran els 700 milions restants?

Actualment, hi ha 700 milions d’OKB tancats. 300 milions es donaran als usuaris d’OKEx mitjançant el nostre programa de fidelització, mentre que els 400 milions restants pertanyen a la Fundació OK Blockchain i a l’equip d’operacions. Tot i això, per tal de construir l’ecosistema OKB de manera més eficient, la publicació dels 700 milions d’OKB es retardarà del 2020 al 2022. Farem un nou anunci amb 6 mesos d’antelació per informar al públic si ampliarem el període de tancament o allibereu les fitxes per lots.

4. Continuarà el Feliç Divendres?

Des del primer Happy Friday del 20 d’abril de 2018, ja hem distribuït 32954.12BTC a més d’un milió de titulars d’OKB. Però a partir del 22 de març de 2019 optimitzarem la regla de distribució. La instantània i la relació de distribució es mantindran sense canvis. Tanmateix, l’import de la distribució de BTC s’utilitzarà primer per tornar a comprar OKB i, a continuació, l’import de l’OKB es distribuirà als titulars de l’OKB segons les instantànies i les regles de distribució existents..

5. S’aplicarà OKB a la nova plataforma d’OKEx: OK Jumpstart?

Com a nova plataforma de venda de fitxes d’utilitat, OKB serà l’únic testimoni acceptat a OK Jumpstart. Per a projectes d’alta qualitat i emprenedors primerencs, es creu que el model IEO és un mètode ideal per iniciar-los. Qualsevol projecte llançat a OK Jumpstart apareixerà al nostre mercat spot, i aquells que tinguin un rendiment excepcional tindran fins i tot l’oportunitat de cotitzar al nostre mercat C2C i derivats. OK Jumpstart es dedica a ajudar a les arrencades potencials. Valorem la qualitat per sobre de la quantitat. Ja mantenim converses amb equips de projectes de tot el món. Aviat anunciarem el primer projecte jumpstart i la venda oberta als usuaris d’OKEx que compleixin els nostres requisits de KYC i tinguin OKB.

FINAL

Quant a OKEx

El mercat de criptomonedes més gran i divers del món, OKEx és el lloc on els comerciants, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, milloren les oportunitats d’inversió i cobreixen els riscos. Proporcionem el comerç al comptat i derivats, inclosos futurs, swap perpetus i opcions, de les principals criptomonedes, oferint als inversors una gran flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.


Contacte amb els mitjans:

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map