OKEx amplia una extensa oferta de DeFi, llistant DIA i Kleros PNK

Malta, 19 d’agost de 2020 – OKEx (www.okex.com), un intercanvi de derivats i de criptomonedes líder mundial, ha ampliat la seva oferta de fitxes de finançament descentralitzades mitjançant la llista Actiu d’informació descentralitzada (DIA), una plataforma de codi obert per a oracles de preus transparents i verificats per la comunitat per a aplicacions DeFi i Kleros (PNK), una plataforma de codi obert en línia per a la resolució de conflictes.

El comerç puntual DIA contra USDT es va publicar a les 12:00 pm UTC el 18 d’agost i el punt DIA contra ETH a partir de la 1:00 pm UTC del 18 d’agost. Els dipòsits DIA es van obrir a les 11:00 UTC el 18 d’agost i les retirades estaven disponibles a partir de les 11:00 del matí del 19 d’agost. El valor DIA va augmentar fins a un 60% quan la negociació va estar disponible a la plataforma OKEx.

El comerç puntual PNK contra USDT es va fer disponible a les 8:00 am UTC el 19 d’agost, i el comerç spot PNK contra ETH a les 9:00 am UTC del 19 d’agost. Els dipòsits PNK es van obrir a les 7:00 del matí el 19 d’agost i les retirades estarà disponible a partir de les 9:00 UTC del 21 d’agost.

Fomentar l’economia DeFi mitjançant la col·laboració

Els protocols DeFi líders en creixement exponencial, com Maker, Compound, Aave i Synthetix, requereixen oracles per proporcionar dades fonamentals crítiques, com ara els preus dels actius. Aquests oracles són un dels components essencials perquè un ecosistema DeFi funcioni i creixi i han de complir els requisits de la promesa de transparència i independència de DeFi..

Avui, però, la majoria dels productes DeFi encara no tenen una solució de dades de preus sòlida i depenen de fonts de dades no transparents, cosa que crea riscos substancials per als inversors perquè les metodologies de processament de preus per part dels oracles no estan clarament exposades. A mesura que l’economia DeFi creix, també creix la necessitat d’oracles de preus precisos per eludir els atacs d’actors maliciosos que exploten les vulnerabilitats tecnològiques i metodològiques.

DIA proporciona oracles de preus fiables per a aplicacions DeFi. La seva plataforma de codi obert permet oracles de preus transparents que estan totalment verificats per la comunitat. DIA aprofita els incentius criptoeconòmics i el judici inestimable de la comunitat per obtenir, validar i lliurar dades financeres de confiança. Com a associació sense ànim de lucre amb seu a Suïssa, DIA s’esforça per democratitzar les dades financeres, amb fonts de dades transparents i metodologies accessibles públicament a tothom, des de plataformes DeFi, operadors i institucions financeres, fins a proveïdors d’informació, reguladors i autoritats financeres..

Kleros (PNK), en canvi, és una plataforma de codi obert en línia per a la resolució de controvèrsies que utilitza blockchain i crowdsourcing per resoldre els conflictes de manera justa. Els esforços de desenvolupament estan coordinats per Coopérative Kleros, una Société Coopérative d’Intérêt Collectif (SCIC) constituïda a França. A mesura que DeFi creix, també creix la necessitat de solucions efectives per a la resolució de controvèrsies, i actualment Kleros està resolent conflictes en qüestions com ara els procediments de llista de borses. Tota la seva investigació i desenvolupament de codi són de codi obert i gratuïts per a qualsevol persona.

"Estem molt animats a veure els passos gegants que s’estan fent en l’economia DeFi," va dir Jay Hao, CEO d’OKEx. "Com que una solució alternativa real als serveis financers tradicionals creix al nostre voltant, oferint a la gent l’oportunitat d’obtenir rendiments importants de les seves inversions, és essencial que l’espai creixi de manera sostenible i amb dades de preus precises, lliures de manipulació i mecanismes de resolució de protegir els interessos dels usuaris. Amb aquest objectiu, ens complau llistar DIA i PNK per donar més suport al progrés de DeFi."

OKEx ara enumera un total de 19 tokens DeFi i, la setmana passada, va anunciar la creació d’OKEx Oracle, el seu feed de preus segur signat que, com DIA, pot ser utilitzat per projectes de finançament descentralitzats per accedir a preus fiables a la cadena d’un font fiable. Jay Hao va afegir:

"Amb més de 6.000 milions de dòlars de valor bloquejat en els protocols DeFi, és clar que no veurem cap retracció en breu. Com que els bancs ofereixen als seus clients rendibilitats gairebé negatives en l’estalvi i elevats tipus d’interès dels préstecs, DeFi ofereix una alternativa extremadament atractiva. Estem encantats de liderar el camí al costat de projectes excepcionals com aquests i ens fa il·lusió veure fins a quin punt avança DeFi en el futur “.

FINAL

Quant a OKEx

OKEx, un intercanvi de derivats i derivats de criptomonedes líder mundial, OKEx ofereix el mercat més divers on els operadors, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, a millorar les oportunitats d’inversió i a cobrir els riscos. Proporcionem el comerç al comptat i derivats (inclosos futurs, permutes i opcions permanents) de les principals criptomonedes, oferint als inversors flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.


Contacte amb els mitjans

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map