OK Jumpstart S’ha llançat la segona venda de token per a ALLIVE (ALV) la setmana que ve

OKEx, una borsa d’actius digitals líder a nivell mundial amb seu a Malta, ha anunciat avui el seu segon projecte OK Jumpstart, ALLIVE (ALV), i els seus detalls de venda de fitxes. Està previst que la venda de token d’ALV s’iniciï a OK Jumpstart a les 05:00 del 16 de maig de 2019 (UTC, CET + 1).

Una era de salut intel·ligent amb aplicacions de tecnologia Blockchain i IA

ALLIVE és un “ecosistema sanitari intel·ligent basat en tecnologia blockchain”, que té com a objectiu proporcionar formats estandarditzats per a la integració de dades sanitàries, donar suport a una elevada concurrència d’usuaris, protegir la privadesa de les dades mitjançant un emmagatzematge xifrat descentralitzat i donar suport a la compatibilitat de les extensions. L’equip de ALLIVE s’ha associat amb Ontology des de l’agost del 2018, per tal de facilitar la col·laboració entre empreses i l’intercanvi de dades. Aquesta associació té com a objectiu desenvolupar un ecosistema sanitari descentralitzat i una xarxa intel·ligent de blockchain.

D6H5X8SWkAA8onf.jpg

"Com sempre, OK Jumpstart té en compte el potencial de cada projecte de suport i ALLIVE simplement capta les essències de la tecnologia blockchain aplicant-la a casos d’ús nous. Dóna un bon exemple per demostrar com la tecnologia pot transformar els procediments sanitaris i millorar les nostres vides, com ara fer més fàcil accés als registres mèdics electrònics als metges sense sacrificar la seguretat de les nostres dades personals.," va dir Andy Cheung, cap d’operacions d’OKEx. "Hem experimentat un enorme creixement que la tecnologia blockchain aporta al nostre sistema financer, però el poder de la cadena de blocs és il·limitat. També el podem utilitzar per establir una comunitat de salut intel·ligent sostenible per millorar l’ecosistema sanitari, de manera que pugui ser més accessible i més assequible per a tothom."

En general, l’envelliment de la població s’enfronta a una prevalença de malalties cròniques o malalties noves, i les solucions mèdiques costoses o els tractaments específics poden no ser una opció assequible per a tothom..

Amb el cost sanitari cada vegada més elevat, l’adopció de la tecnologia blockchain pot minimitzar eficaçment la lluita per gestionar els reptes mèdics i financers. A més, els esforços continus poden construir una base sostenible per a un ecosistema sanitari assequible, accessible i d’alta qualitat en un futur proper.

OK Jumpstart Regles de venda de token millorades

Tal com es va anunciar a la venda de token anterior, OKEx ha adoptat alguns canvis per tal de permetre la participació de més usuaris.

Es mantindrà el procés d’assignació de subscripcions, amb OKB com a únic testimoni acceptat per subscripció i liquidació. Hi haurà dues sessions de subscripció.

Els participants interessats han de tenir un mínim de 500 OKB en una mitjana de 15 dies per poder participar en la venda de fitxes. La captura de cada compte es farà diàriament a l’hora. Com més OKB tingui, més gran serà la recompensa. (Consells: mantenir ≥ 2.500 OKB durant 15 dies de mitjana pot assolir el màxim coeficient d’assignació.)

1a sessió: límit de subscripció excessiva

El límit de temps de la sessió és de 10 minuts. Tanmateix, la sessió pot acabar abans que s’arribi al límit de subscripció excessiva.

(NOU) 2a sessió: SENSE LÍMIT DE SUBSCRIPCIÓ

El límit de temps de la sessió és de 10 minuts. Els usuaris que es subscriguin correctament en aquest termini podran obtenir la subscripció.


El càlcul de l’assignació i el resultat de la subscripció s’anunciaran un cop finalitzi cada sessió. L’assignació de fitxes per a la primera i la segona sessió es revelarà a l’anunci de venda de fitxes de cada ronda.

Estigueu atents Twitter d’OKEx i OK Jumpstart per a les darreres actualitzacions.

FINAL

Advertiment de risc: la negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Quant a OKEx

El mercat de criptomonedes més gran i divers del món, OKEx és el lloc on els comerciants, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, milloren les oportunitats d’inversió i cobreixen els riscos. Proporcionem negociació al comptat i derivats, inclosos futurs, swap perpetus i opcions, de les principals criptomonedes, oferint als inversors una gran flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.

Contacte amb els mitjans:

Vivien Choi

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map