Els ingressos criptogràfics passius poden beneficiar-se de milers de milions de persones, segons l’executiu d’OkEx a Blockchain Economy 2020, Turquia

OKEx (www.okex.com), l’intercanvi de derivats i derivats més gran del món, va viatjar a Turquia per assistir a la Blockchain Economy, la cimera blockchain més esperada a MENA i Euràsia la setmana passada a Istanbul. Tot i que OKEx ha mantingut moltes converses sobre l’escena criptogràfica local, Lennix Lai, director de mercats financers d’OKEx, va expressar la seva opinió sobre els ingressos passius exclusivament al mercat de criptografia el passat divendres (21 de febrer de 2020).

“Blockchain i els actius digitals canvien gradualment de la manera com guanyem interessos. Els corrents principals defineixen el capital social sobre com la taxa d’interès assigna i pren els bancs com a informació bàsica i com a intermediaris de crèdit ”, va dir Lennix Lai, director de mercats financers d’OKEx. “Avançant, basat en PoS i DPoS, així com en els préstecs DeFi, derivarà potencialment nous productes que proporcionin interessos de manera regular. Això pot ser mútuament beneficiós per al sistema financer tradicional i, per tant, aportar a milers de milions d’usuaris l’avantatge d’obtenir ingressos passius ”.

Lennix Lai, director de mercats financers d’OKEx, va pronunciar un discurs principal el 21 de febrer de 2020. Lennix Lai, director de mercats financers d’OKEx, va ser convidat a fer una entrevista als mitjans de comunicació.

La manca de banca s’ha convertit en un repte global

El sistema financer tradicional ha reconegut reptes. Els alts costos operatius de la creació d’oficines bancàries i la prestació de serveis en països en vies de desenvolupament o poc desenvolupats s’han convertit en un obstacle. L’era de baixos tipus d’interès ha comportat diversos efectes secundaris indesitjables a l’economia del món real, especialment un dany per als bancs, que paguen extra per emmagatzemar reserves excessives però no poden transmetre tipus negatius als dipositants.

Ingressos passius en criptografia

La importància de la cadena de blocs, així com de la criptomoneda, pot actuar com una solució alternativa per resoldre aquest desafiament, en què els contractes intel·ligents allotjats a la cadena de blocs comporten modificacions més intel·ligents en el finançament comercial a un cost reduït..

Els instruments financers sense permisos poden reduir el 99% de la barrera per crear i emetre contractes negociables a mida perquè tothom pugui cobrir, negociar i guanyar. La piscina OKEx ara és compatible estacada de 8 tokens principals, inclosos EOS, ATOM, DAI i VSYS, etc., amb tipus d’interès del 15%.

Visió DeFi a OKEx: economia sense friccions

El comerç automatitzat basat en contractes intel·ligents pot aconseguir una liquidació instantània amb riscos de contrapart zero, minimitzant la necessitat de garanties en un 99% i balanç en un cicle comercial. En termes de DeFi, el mercat de criptografia ofereix un avantatge alternatiu al mercat monetari tradicional. El mercat monetari tradicional es pot limitar a la regulació local, als requisits institucionals i de capital en termes d’accessibilitat, els préstecs DeFi aporten una experiència global sense permisos, amb un seguiment i un compliment continu. A part d’això, el risc de contrapartida dels préstecs DeFi és molt inferior al dels préstecs tradicionals entre iguals. A més, el contracte intel·ligent també accelera significativament el temps de processament i millora la facilitat d’ús eliminant els molestos tràmits dels intermediaris..

OKChain: cadena de blocs comercials comercials de propietat d’OKEx

Una fita en el desenvolupament del seu ecosistema DeFi, OKEx va llançar recentment OKChain, la cadena de blocs pública comercial que dóna suport a la creació i el llançament d’aplicacions DeFi. Els usuaris poden crear les seves pròpies aplicacions DeFi basades en la tecnologia blockchain a OKChain. Al mateix temps, OKEx també va llançar OKEx DEX, l’intercanvi descentralitzat de l’intercanvi, la primera aplicació d’OKChain. Per oferir una millor experiència comercial i liquiditat, OKEx DEX admet la liquidació en temps real en un entorn poc fiable.

Per veure els esdeveniments més destacats, visiteu OKEx.

Fotos de l’esdeveniment:

El stand d’OkEx a Blockchain Economy 2020 amb records i informació atractiva va ser emblemàtic a la cimera.

Lennix Lai, director de mercats financers d’OKEx, va col·laborar amb molts mitjans de comunicació, convidats i socis comercials durant la cimera de dos dies.

Lennix Lai, director de mercats financers d’OKEx, va presentar una conferència principal a Blockchain Economy 2020, explorant el tema al voltant dels ingressos passius exclusius en criptografia. L’equip d’OkEx es trobava al lloc per reunir-se i saludar tots els visitants de l’esdeveniment.

FINAL

Quant a OKEx

El mercat de criptomonedes més gran i divers del món, OKEx és el lloc on els comerciants, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, milloren les oportunitats d’inversió i cobreixen els riscos. Proporcionem negociació al comptat i derivats, inclosos futurs, swap perpetus i opcions, de les principals criptomonedes, oferint als inversors una gran flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.

Contacte amb els mitjans:

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner