Как да закупите Litecoin (LTC)

Litecoin беше една от най-ранните криптовалути, които навлязоха на пазара. Следователно тя остава една от най-големите монети в сектора въз основа на пазарната капитализация. Също така, това е една от най-широко приеманите криптовалути в света. Можете да използвате Litecoin за закупуване на стоки, услуги или дори за инвестиране в други криптопроекти при появата им. За да научите повече, посетете нашето ръководство за инвестиране в Litecoin.

Ние изброяваме топ 5 брокери, които предлагат възможността да купуват Litecoin (LTC) с кредитна или дебитна карта.

Binance

Binance е една от най-големите и известни борси за криптовалути в света. Ползите от закупуването на Litecoin (LTC) тук са, че се възползвате от по-ниските такси за обмен от конкурентните борси, а увеличената ликвидност ви позволява да купувате и продавате бързо, за да се възползвате от пазарните новини.

Прочетете нашия Binance Review или посетете Binance.

Използвайте код за отстъпка: EE59L0QP за 10% кешбек от всички такси за търговия.

Paybis

Paybis управлявайте много надеждна платформа за закупуване на биткойни и криптовалути, където можете да закупите Litecoin (LTC) и редица други крипто, използвайки нищо повече от вашата кредитна или дебитна карта. Те съществуват от 2014 г. и са помогнали на стотици хиляди хора да правят биткойн покупки.

Ако просто искате да купите Litecoin (LTC) и да задържите, това е един от най-лесните начини да закупите Litecoin (LTC) с кредитна карта или дебитна карта.

Прочетете нашия Преглед на Paybis или посетете Paybis.

Криптомат

Криптомат е базирана в ЕС услуга за обмен на криптовалути и портфейли, която работи от 2018 г. Седалището им е в Естония, което е доверен европейски център за подобни компании. След като са създадени от технически интелигентния Сърджан Махмутович, сега те работят в над 80 страни по света и обслужват потребители по целия свят. Kriptomat е отличен вариант за европейски & Азиатски инвеститори, които просто искат да купуват и продават Litecoin (LTC) в дългосрочен план. Няма клиенти от САЩ.

Прочетете нашия Kriptomat Review или посетете Криптомат.

Кракен


Кракен е едно от дългогодишните имена, когато става въпрос за криптовалутни борси, работещи в бранша.

От скромното начало те вече се превърнаха в едно от най-разпознаваемите имена в пространството, предлагащо богат избор от активи за търговия, включително Litecoin (LTC).

Разходите за търговия са конкурентни на други борси и те продължават да се развиват и сега предлагат както фючърси, така и маржин търговия.

Прочетете нашия Kraken Review или посетете Кракен.

Coinberry

Coinberry улеснява закупуването на Litecoin (LTC) в Канада без шум и бързо купувайте или продавайте актива чрез тяхната лесна за използване платформа. Те съществуват от 2017 г. и имат редица доверени партньорства, които ги създават със солидна репутация за криптовалута. Те също са регистрирани в FINTRAC като бизнес за парични услуги, така че от тази гледна точка са много надеждни. Няма клиенти от САЩ.

Посетете Coinberry.

Как да закупите Litecoin (LTC) Как да закупите Litecoin (LTC) Как да закупите Litecoin (LTC)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

Най-доброто за

Разширени потребители

Най-доброто за

Незабавна покупка

Най-доброто за

Европейски търговци

Минимален акаунт

Нито един

Минимален акаунт

50 долара

Минимален акаунт

35 евро

Промоции

10% Кешбек

Код за отстъпка: EE59L0QP

Промоции

Нито един

Промоции

Нито един

Какво е Litecoin?

Litecoin е криптовалута с отворен код, която улеснява транзакции между партньори. Той стартира през 2011 г. и оттогава се разглежда като „сребро за биткойни злато“ – което означава, че не е задължително създаден, за да се конкурира с биткойн, а по-скоро го допълва.

Какво прави?

Чрез използването на блокчейн технология Litecoin предлага на своите потребители средства за бързо и евтино прехвърляне на стойност. Тъй като мрежата продължава да се развива и приемането расте, Litecoin има потенциал да бъде използван едновременно като склад за стойност или като цифрова валута.

Как работи Litecoin?

Работейки върху модел за доказателство за работа, Litecoin използва цикъл от 2,5 минути. В момента всеки завършен блок води до генериране на 12,5 LTC, като тази награда се намалява наполовина на всеки четири години. Общо само 84 милиона LTC някога ще бъдат произведени.

Проектирани разработки?

Няколко основни разработки се развиват от години в мрежата Litecoin. Два примера за това включват поддръжка за:

Атомни суапове – Тази технология позволява безпроблемно размяна на активи от различни блокчейни. Постигнат чрез използване на „заключени договори с хеш-време“, процесът елиминира нуждата от посредници.

Lightning Network – Това е решение от втори слой, което има потенциал да подобри значително скоростта на транзакциите, разходите и поверителността в мрежата, която го прилага. За да научите повече за това как работи мълниеносната мрежа, щракнете ТУК.

Основна идеология?

Движещата сила зад създаването на Litecoin беше създаването на по-евтина и по-бърза версия на Bitcoin. Тъй като Litecoin се основава на изходния код на Bitcoin, би било логично, че всеки от тях е изграден на едни и същи убеждения – създайте децентрализирана валута, достъпна в световен мащаб, което ще превърне финансовото включване в реалност.

Приемане и противоречия?

Litecoin успя да установи едни от най-високите нива на приемане сред криптовалутите. Това се дължи не само на неговите възможности. Поради кодовата база, получена до голяма степен от тази на Биткойн, компаниите, които развиват подкрепа за едната, могат лесно да подкрепят другата.

Противоречията около Litecoin обикновено се въртят около него, използвайки модел за доказателство за работа. Това е енергоемък процес, който често се възприема като неефективен.

Освен самата валута, най-големият спор за измъчване на Litecoin ще се дължи на неговия основател Чарли Лий. Забележително е, че по време на масовия бичи пазар през 2017 г. Чарли Лий продаде своите холдинги Litecoin на най-високите си времена. Въпреки че беше отбелязано, че този ход е предприет, за да се гарантира, че развитието на мрежата остава безпристрастно, някои бяха скептични по отношение на времето. Някои също вярваха, че преместването по същество е знак, че дори основателят му не вижда светло бъдеще за проекта – Чарли Лий категорично отрече това, но.

Регламент?

Въпреки че не е изрично посочено от регулаторите, Litecoin се разглежда широко като цифрова валута. Без продажба на символи и без централен орган, който да печели от успеха на мрежата, обикновено не се смята, че е ценна книга – регулаторите обаче могат да бъдат фини и това не винаги може да остане така.

Кой е създал Litecoin?

Създаването на Litecoin е широко акредитирано от Чарли Лий. От стартирането си през 2011 г. Litecoin е структуриран от Lee като конкурентна и безплатна цифрова валута към Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map