Как да закупите Ethereum (ETH)

Ethereum е разпределена блокчейн мрежа с отворен код, която опростява скриптове за интелигентни договори. Важното е, че платформа позволява на разработчиците да рационализират изграждането на децентрализирани приложения, които функционират на блокчейни. Следователно платформата представи на света множество нови функционалности и приложения. За да научите повече, посетете нашето ръководство за инвестиране в Ethereum.

Ние изброяваме топ 5 брокери, които предлагат възможността да купуват Ethereum (ETH) с кредитна или дебитна карта.

Binance

Binance е една от най-големите и известни борси за криптовалути в света. Ползите от закупуването на Ethereum (ETH) тук са, че се възползвате от по-ниските такси за обмен от конкурентните борси, а увеличената ликвидност ви позволява да купувате и продавате бързо, за да се възползвате от пазарните новини.

Прочетете нашия Binance Review или посетете Binance.

Използвайте код за отстъпка: EE59L0QP за 10% кешбек от всички такси за търговия.

Paybis

Paybis управлявайте много надеждна платформа за закупуване на биткойни и криптовалути, където можете да закупите Ethereum (ETH) и редица други крипто, използвайки нищо повече от вашата кредитна или дебитна карта. Те съществуват от 2014 г. и са помогнали на стотици хиляди хора да правят биткойн покупки.

Ако просто искате да купите Ethereum (ETH) и да задържите, това е един от най-лесните начини да закупите Ethereum (ETH) с кредитна карта или дебитна карта.

Прочетете нашия Преглед на Paybis или посетете Paybis.

Криптомат

Криптомат е базирана в ЕС услуга за обмен на криптовалути и портфейли, която работи от 2018 г. Седалището им е в Естония, което е доверен европейски център за подобни компании. След като са създадени от технически интелигентния Сърджан Махмутович, сега те работят в над 80 страни по света и обслужват потребители по целия свят. Kriptomat е отличен вариант за европейски & Азиатски инвеститори, които просто искат да купуват и продават Ethereum (ETH) в дългосрочен план. Няма клиенти от САЩ.

Прочетете нашия Kriptomat Review или посетете Криптомат.

Кракен


Кракен е едно от дългогодишните имена, когато става въпрос за криптовалутни борси, работещи в бранша.

От скромното начало те са се превърнали в едно от най-разпознаваемите имена в пространството, предлагащо богат избор от активи за търговия, включително Ethereum (ETH).

Разходите за търговия са конкурентни на други борси и те продължават да се развиват и сега предлагат както фючърси, така и маржин търговия.

Прочетете нашия Kraken Review или посетете Кракен.

Coinberry

Coinberry улеснява закупуването на Ethereum (ETH) в Канада без шум и бързо купувайте или продавайте актива чрез тяхната лесна за използване платформа. Те съществуват от 2017 г. и имат редица доверени партньорства, които ги създават със солидна репутация за криптовалута. Те също са регистрирани в FINTRAC като бизнес за парични услуги, така че от тази гледна точка са много надеждни. Няма клиенти от САЩ.

Посетете Coinberry.

Как да закупите Ethereum (ETH) Как да закупите Ethereum (ETH) Как да закупите Ethereum (ETH)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

Най-доброто за

Разширени потребители

Най-доброто за

Незабавна покупка

Най-доброто за

Европейски търговци

Минимален акаунт

Нито един

Минимален акаунт

50 долара

Минимален акаунт

35 евро

Промоции

10% Кешбек

Код за отстъпка: EE59L0QP

Промоции

Нито един

Промоции

Нито един

Какво е Ethereum (ETH)?

Ethereum е популярен блокчейн проект, който използва протокол с отворен код. С функционалността на интелигентния договор, Ethereum може да действа не само като валута, но и като платформа за хостинг на децентрализирани приложения (dApps).

Ethereum използва собствения си маркер „Ether“ за транзакции, случващи се в неговата мрежа. Тези токени са структурирани като „ERC-20“ – протокол, разработен от Ethereum и използван от различни блокчейни.

Какво прави?

Изграден с помощта на блокчейн, Ethereum използва интелигентни договори, позволяващи възможност за стартиране на приложения на върха на своя протокол. Нейният собствен токен, Ether, също действа като валута, предоставяйки на притежателите си лесно средство за прехвърляне на стойност.

През годините се опитваха различни реализации на възможностите на Ethereum. Един от най-обещаващите примери включва приложения около Децентрализирано финансиране (DeFi). Този сектор включва поредица от финансово базирани приложения, базирани на блокчейни, като Ethereum.

Как работи Ethereum?

Зад кулисите мрежата използва протокол за доказателство за работа, за да функционира. Това означава, че мрежата е децентрализирана сред поредица от миньори по света. Тези майнери хостват възли, проверяват транзакции и съхраняват актуални записи на блокчейна Ethereum.

За да завършите транзакция в мрежата Ethereum, инициаторът изисква малка такса. Тази такса обикновено се нарича „газ“. Количеството газ, необходимо за извършване на транзакция, варира, тъй като зависи от задръстванията в мрежата; повече газ увеличава скоростта, с която транзакцията ще бъде завършена – поради по-голям стимул за миньорите да обработват.

Проектирани разработки?

Въпреки много конкуренти, които представят еднаква или по-голяма функционалност, Ethereum успя да запази своето място на върха в своя клас.

Широко се очаква Ethereum скоро да премине от протокол, основан на „доказателство за работа“, към по-ефективен „доказателство за залог“. Докато често използваният POW разчита на изчислителна мощност, за да функционира мрежа, POS не работи. По-скоро POS позволява на мрежовите валидатори да работят чрез притежание на монети / токени.

Основна идеология?

Почти от самото начало Ethereum трябваше да бъде начинание с нестопанска цел. Това остава вярно и до днес и е изиграло роля за неговото нормативно приемане.

Мнозина разглеждат Ethereum като стремеж към постигане на „интернет 2.0“; Платформа, която елиминира необходимостта от централизирани операции, като привежда демокрация и сигурност едновременно към нуждите ни от данни. По този начин Ethereum по същество дава власт върху данните обратно на потребителя.

Приемане и противоречия?

Ethereum е може би най-известният и популярен, базиран на блокчейн проект, който не е наречен Bitcoin. Той се намира на почти всяка платформа, която поддържа криптовалути.

Очаква се приемането да продължи, тъй като се смята, че през 2020 г. ще се предложат първите Ethereum Futures – събитие, което ще донесе нови нива на осведоменост около проекта.

Приемането се измести отвъд обществеността, като правителствени структури по целия свят пилотират използването на Ethereum. Един такъв пример е Националният изследователски съвет на Канада, изграждащ базирана на Ethereum платформа, която предоставя на канадците достъп в реално време до безвъзмездни средства и разходи, финансирани от държавата.

Към днешна дата два от по-големите противоречия около Етериум включват:

 • Твърда вилица
 • Воден до създаването на Ethereum Classic (ETC)
 • Солидност
  • Използва уникален език за кодиране, което прави разработването по-трудно
  • Отвъд тези две водещи противоречия остава и трети, който също се споделя от Биткойн. Това е използването на POW модел. Докато POW се отнася с Ethereum достатъчно добре, за да прерасне в сегашното му състояние, смята се, че е необходим преход към POS. Ако целта на Ethereum е да продължи да расте, тогава изискванията за мощност от мрежовите майнери ще продължат да го правят. Преходът към POS значително ще намали тези изисквания за захранване, премахвайки основната пречка по пътя към успеха.

   Този преход вече е потвърден от разработчиците на Ethereum и първоначално се очакваше да се осъществи в началото на 2020 г. Въпреки че оттогава това се забави, все още се очаква по-рано от по-късно.

   Регламент?

   За разлика от повечето криптовалути, Ethereum получи одобрение от различни високопоставени регулаторни служители в САЩ, че НЕ е ценна книга.

   Ethereum представи интересен случай, тъй като регулаторите отбелязаха, че макар активът да е започнал живота си като ценна книга, оттогава той е преминал отвъд тази класификация. Това се дължи на липсата на централизиран надзор и способността му да функционира автономно, без пряк благодетел.

   Тази класификация обаче може да бъде несигурна през следващите месеци. С обявения преход към POS служители от CFTC отбелязаха, че предоставянето на възможност за „залагане“ на токени може да доведе до класифициране като ценна книга.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map