Как да закупите Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) е равностойна електронна парична система, която е резултат от хард форк от блокчейна на Биткойн. Забележително, Биткойн Кеш е най-успешният хард форк на биткойн до момента. Този проект навлезе на пазара под облак от противоречия. След като димът се изчисти, Bitcoin Cash се очерта като една от десетте най-големи криптовалути в света по пазарна капитализация. За да научите повече, посетете нашето ръководство за инвестиране в Bitcoin Cash.

Ние изброяваме топ 5 брокери, които предлагат възможността да купуват Bitcoin Cash (BCH) с кредитна или дебитна карта.

Binance

Binance е една от най-големите и известни борси за криптовалути в света. Ползите от закупуването на Bitcoin Cash (BCH) тук са, че се възползвате от по-ниските такси за обмен от конкурентните борси, а увеличената ликвидност ви позволява да купувате и продавате бързо, за да се възползвате от пазарните новини.

Прочетете нашия Binance Review или посетете Binance.

Използвайте код за отстъпка: EE59L0QP за 10% кешбек от всички такси за търговия.

Paybis

Paybis управлявайте много надеждна платформа за закупуване на биткойни и криптовалути, където можете да закупите Bitcoin Cash (BCH) и редица други крипто, използвайки нищо повече от вашата кредитна или дебитна карта. Те съществуват от 2014 г. и са помогнали на стотици хиляди хора да правят покупки в Bitcoin Cash (BCH).

Ако просто искате да закупите Bitcoin Cash (BCH) и да го задържите, това е един от най-лесните начини да закупите Bitcoin Cash (BCH) с кредитна или дебитна карта.

Прочетете нашия Преглед на Paybis или посетете Paybis.

Криптомат

Криптомат е базирана в ЕС услуга за обмен на криптовалути и портфейли, която работи от 2018 г. Седалището им е в Естония, което е доверен европейски център за подобни компании. След като са създадени от технически интелигентния Сърджан Махмутович, сега те работят в над 80 страни по света и обслужват потребители по целия свят. Kriptomat е отличен вариант за европейски & Азиатски инвеститори, които просто искат да купуват и продават Bitcoin Cash (BCH) в дългосрочен план. Няма клиенти от САЩ.

Прочетете нашия Kriptomat Review или посетете Криптомат.

Кракен


Кракен е едно от дългогодишните имена, когато става въпрос за криптовалутни борси, работещи в бранша.

От скромното начало те вече се превърнаха в едно от най-разпознаваемите имена в пространството, предлагащо богат избор от активи за търговия, включително Bitcoin Cash (BCH).

Разходите за търговия са конкурентни на други борси и те продължават да се развиват и сега предлагат както фючърси, така и маржин търговия.

Прочетете нашия Kraken Review или посетете Кракен.

Coinberry

Coinberry улеснява закупуването на Bitcoin Cash (BCH) през Канада без шум и бързо купувайте или продавайте актива чрез тяхната лесна за използване платформа. Те съществуват от 2017 г. и имат редица доверени партньорства, които ги създават със солидна репутация за криптовалута. Те също са регистрирани в FINTRAC като бизнес за парични услуги, така че от тази гледна точка са много надеждни. Няма клиенти от САЩ.

Посетете Coinberry.

Какво е Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash е децентрализирана криптовалута с отворен код. Той е създаден през август 2017 г., когато се появи „хард форк“ на блокчейна Bitcoin (BTC).

Какво прави?

Bitcoin Cash функционира предимно като цифрова валута. Мрежата използва технологията blockchain за улесняване и проследяване на транзакции чрез използване на цифрова книга.

Когато се използва подходящо, BCH позволява евтини (<1cent средни такси за транзакции) и бързи трансфери на стойност. Тези транзакции могат да се извършват между всички участници в мрежата, независимо от географското местоположение.

Как работи Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash е криптовалута, изградена върху блокчейн технологията. Той използва протокол за доказателство за работа по същия начин като BTC. Когато се сравняват двете, най-забележителната разлика е подходът към мащабируемостта. Докато общността на BTC е решила в полза на по-малките размери на блокове и е разработила технологии от втори слой, като мълниеносната мрежа, общността на BCH е решила, че по-големите размери на блоковете са пътят напред.

Понастоящем средният размер на блоковете в BCH мрежата е приблизително 8mb, докато при BTC те са приблизително 1mb.

Проектирани разработки?

Продължавайки напред, Bitcoin Cash има обширна пътна карта. Всяко пит стоп в тази пътна карта е съсредоточено около всеобщата цел за създаване на глобално използвана валута.

По-долу е извадка от bitcoincash.org, разяснявайки как ще постигнат тази цел.

  • Активирайте Bitcoin Cash за мащабиране от ~ 100 Tx / s до над 5 000 000 Tx / s. Трябва да се направят подобрения на протокола, така че масовото паралелизиране да може да позволи това ниво на обработка на транзакциите.
  • Подобряване на платежния опит, за да се гарантира, че то е незабавно и надеждно. Транзакциите трябва да бъдат защитени в рамките на три секунди.
  • Направете Bitcoin Cash разширяем. Разширяем протокол прави бъдещите подобрения по-малко разрушителни и предоставя солидна основа за надграждане на бизнеса и разработчиците.

Основна идеология?

Тези, които вярват в BCH, често смятат, че блокчейнът е по-близо до оригиналната бяла книга на Сатоши Накамото, отколкото самата BTC. Като такова би могло да се каже, че основната идеология зад BCH е една и съща с BTC. Това означава, че целите на BCH биха били следните,

  • Приобщаващ
  • Стабилен
  • Без държавна / банкова манипулация

Приемане и противоречия?

До август 2017 г. имаше само биткойн (BTC). По това време беше приложена противоречива промяна в изходния код на Биткойн – SegWit. Тази промяна трябваше да бъде надстройка, позволяваща извършването на по-бързи и безопасни транзакции. Не всички обаче се съгласиха по този път напред. Други се чувстваха така, сякаш по-големите блокове с данни и по-бързото време за блокиране са най-добрият начин за постигане на същата цел.

Това разделение между участниците в мрежата доведе до „хард форк“. Това, по същество, видя създаването на нова блокчейн (BCH). Докато BCH и BTC споделят една и съща книга до този момент, те са уникални от тази точка напред.

Този ход беше и продължава да се разглежда като доста разделящ. Това е отчасти защото мнозина възприемат създаването на BCH като просто начин за „създаване на пари от нищото“, тъй като по това време монетите са разпределени между притежателите на BTC.

Докато BCH показа, че запазва властта си, години по-късно все още остават много категорично за / против монетата. Днес недоброжелателите гледат основно на BCH като на опитващ се несправедливо да измести BTC като на криптовалута „go-to“, тъй като BCH често се рекламира като оригинал.

Регламент?

Макар че малко регулаторни органи обсъждат конкретно BCH, широко се разглежда като не ценна книга. Тъй като не е извършена продажба на символи и валутата работи по децентрализиран начин, повечето категоризират BCH в същия дух като BTC – цифрова валута.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map