Как да купя Vechain (ПОО)

VeChain (VET) беше една от първите блокчейни, създадени изключително за задоволяване нуждите на клиентите на ниво предприятие. Разработчиците зад проект се стремят да подобрят веригата на доставки и управлението на жизнения цикъл на продукта чрез използване на технология на разпределена книга (DLT). Важното е, че платформата предлага на потребителите разнообразие от нови функционалности, които я правят идеална за бизнеса, който се стреми да подобри протоколите и бизнес процесите на веригата за доставки. Моля, посетете нашето ръководство за инвестиране във VeChain, за да научите повече.

Ние изброяваме топ 3 брокери, които предлагат възможността да купуват VeChain (VET) с кредитна или дебитна карта.

Binance

Binance е една от най-големите и известни борси за криптовалути в света. Ползите от закупуването на VeChain тук са, че се възползвате от по-ниските такси за обмен от конкурентните борси, а увеличената ликвидност ви позволява да купувате и продавате бързо, за да се възползвате от пазарните новини.

Прочетете нашия Binance Review или посетете Binance.

Използвайте код за отстъпка: EE59L0QP за 10% кешбек от всички такси за търговия.

Кракен

Кракен е едно от дългогодишните имена, когато става въпрос за криптовалутни борси, работещи в бранша.

От скромното начало те са се превърнали в едно от най-разпознаваемите имена в пространството, предлагащо богат избор от активи за търговия, включително VeChain.

Разходите за търговия са конкурентни на други борси и те продължават да се развиват и сега предлагат както фючърси, така и маржин търговия.

Прочетете нашия Kraken Review или посетете Кракен.

Bittrex

Bittrex е друга борса, която в момента ви позволява да купувате и търгувате VeChain (VET). Bittrex е водеща борса за криптовалути, която осигурява най-широк избор от криптовалути, те са известни в бранша като една от малкото борси, която не начислява такси за листинг за различни проекти и има репутация на почтеност.

Прочетете нашия преглед на Bittrex или посетете Bittrex.

Какво е VeChain (ПОО)?

VeChain е блокчейн проект с отворен код, фокусиран върху нарушаване на веригите за доставки и корпоративните операции. Разработчиците по този проект стартираха изградена по поръчка блокчейн през 2018 г., озаглавена „VeChainThor Blockchain“, която е в състояние да изпълнява интелигентни договори.

Какво прави?

VeChain дава възможност за бърз и прозрачен трансфер на стойност, чрез използване на блокчейн технология. Освен това, неговият уникален набор от атрибути позволява изпълнението на сложни интелигентни договори. Тези функции позволяват на блокчейна да функционира като платежна система, в допълнение към децентрализирана книга за данни – потенциално заместваща традиционно разделени системи.

Как работи VeChain (VET)?

Мрежата VeChain функционира чрез използване на система с двойни маркери.

ПОО – Като сърцето на системата VeChain, VET жетоните се използват като средство за прехвърляне на стойност между страните.

VTHO – Тези символи се използват заедно с ПОО по време на трансфери на стойност. VTHO токените функционират по същия начин като „газ“ в блокчейна Ethereum – зареждане на транзакции.

Тези токени функционират на блокчейна VeChainThor, като консенсусът е постигнат чрез използване на протокол „Proof-of-Authority (PoA)“. PoA е вариант на Proof-of-Stake, който включва система за одобрение на блокове, контролирана от централна страна. Това елиминира тази способност блоковете да се създават анонимно – ключова характеристика на блокчейна, насочена към предприятия.

Проектирани разработки?

Участието на разработчици във VeChain е доста високо в сравнение с повечето проекти. Докато все още са в ход, следващите няколко са подобренията, които се очаква да бъдат приложени на VeChain през следващите години.

  • Оперативна съвместимост
  • Анонимност

Основна идеология?

В миналото фондацията VeChain съобщи, че проектът се разработва с ясна идеология.

„Фондация VeChain вярва силно в спазването и саморегулацията … Искаме да установим стандарт в индустрията, за да прокара идеологията, която блокчейн криптовалутните проекти могат да въплъщаватПрозрачност, справедливост, откритост’, Това е нашият ангажимент към общността и екосистемата като цяло.“

Приемане и противоречия?

Вече лансиран през 2015 г., VeChain съществува по-дълго от повечето проекти. Тази оставаща сила позволява скромни нива на осиновяване през годините. За отбелязване е, че наскоро VeChain подписа партньорство с гигантския туристически агент, Travala.com, което ще позволи VET токените да се използват като начин на плащане в платформата.

За пълен списък на установени партньорства щракнете ТУК.  Някои от по-забележителните компании в този списък са както следва.

  • Walmart Китай
  • BMW Group
  • ENN Energy Holdings Limited
  • З.&М

Такива нива на приемане позволиха на VeChain да се закрепи здраво в топ 30-те проекта, когато се класира от marketcap.

В течение на живота си VeChain успя да остане относително свободен от противоречия. Самотното събитие, което се откроява е $ 6,5 милиона хак, което се случи в края на 2019 г. Трябва да се отбележи, че това събитие се е случило поради човешка грешка, а не недостатък в самото кодиране на проекта.

Регламент?

Към днешна дата не е предоставена официална класификация на VeChain от регулаторите. Докато подобни проекти, като Ethereum, се считат за не-ценни книжа, рискът остава, че това е така поради липса на децентрализация.

Както при всеки проект, действайте внимателно, когато търгувате / държите, тъй като класификацията на дигитален актив може да се промени по всяко време.

Кой го направи?

VeChain е създаден през 2015 г. от Слънчев Лу.  Забележително е, че Съни Лу е бил главен директор на Louis Vuitton China преди да оглави VeChain.

Докато Съни Лу остава начело на VeChain, цялата екосистема се контролира от комисия от избрани професионалисти, известна като „Управителен комитет на VeChain“.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner