Как да купя Tron (TRX)

TRON е децентрализирана виртуална машина, създадена да помогне за въвеждането на децентрализирания интернет. Подобно на Ethereum, TRON дава възможност на разработчиците на Dapp да създават и използват сложни протоколи чрез интелигентни договори, които живеят в родния блокчейн. Днес платформата е най-известна със своите скорости на транзакции и оживения си изпълнителен директор. За да научите повече, посетете нашето ръководство за инвестиране в Tron.

Ние предлагаме най-добрите брокери и борси, които предлагат опцията за закупуване на Tron Tokens (TRX) с кредитна или дебитна карта. За по-големи суми можете да изпратите и банков превод.

Binance

Binance е една от най-големите и известни борси за криптовалути в света. Предимствата от закупуването на Tron (TRX) тук са, че се възползвате от по-ниските такси за обмен от конкурентните борси, а повишената ликвидност ви позволява да купувате и продавате бързо, за да се възползвате от пазарните новини.

Прочетете нашия Binance Review или посетете Binance.

Използвайте код за отстъпка: EE59L0QP за 10% кешбек от всички такси за търговия.

Кракен

Кракен е едно от дългогодишните имена, когато става въпрос за криптовалутни борси, работещи в бранша.

От скромното начало те се превърнаха в едно от най-разпознаваемите имена в пространството, предлагащо богат избор от активи за търговия, включително Tron (TRX).

Разходите за търговия са конкурентни на други борси и те продължават да се развиват, предлагайки както фючърси, така и маржин търговия.

Прочетете нашия Kraken Review или посетете Кракен.

Poloniex

Poloniex е основана в САЩ през 2014 г. и бързо се е превърнала в много популярна борса по избор за много крипто трейдъри, които искат да комбинират силна гама от активи с голяма стойност. Те продължават да разширяват обхвата си на активи през цялото време, като вече са налични над 100 различни варианта за избор на двойки. С наскоро обновения външен вид борсата изглежда и по-професионална от всякога с търговия с фючърси и с ливъридж до 100: 1, който също вече е достъпен за достъп.

Прочетете нашия Преглед на Poloniex или посетете Poloniex.


Как да закупите Tron (TRX) Как да купя Tron (TRX) Как да закупите Tron (TRX)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Оценките на Securities.io се определят от редакционния ни екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Оценките на Securities.io се определят от редакционния ни екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

Най-доброто за

Разширени търговци

Най-доброто за

Търговци в САЩ

Най-доброто за

Лесно използване

Такси за търговия

0,10%

Такси за търговия

0,16%

Такси за търговия

0,125%

Промоции

10% Кешбек

Код за отстъпка: EE59L0QP

Промоции

Нито един

Промоции

Нито един

Какво е Tron (TRX)?

Tron е блокчейн с отворен код, създаден да улесни демократичното споделяне на съдържание и трансфер на стойност / данни. Тази обща цел често се оприличава на „децентрализация на интернет“.

Какво прави?

Чрез използването на своя мрежов маркер Tronix (TRX), блокчейнът Tron позволява на създателите на съдържание и потребителите да взаимодействат директно – елиминирайки ненужните трети страни или „посредници“.

В допълнение към улесняването на трансферите на стойност / данни, блокчейнът Tron поддържа използването на интелигентни договори – позволявайки да се изпълняват децентрализирани приложения (DApps). Разработчиците, създаващи DApps в мрежата Tron, са в състояние да създадат свои собствени базирани на Tron маркери, подобни на Ethereum и използването на стандарта ERC-20. Тези жетони обаче са известни като такива TRC10 или TRC20, при използване на мрежата Tron.

Как действа Tron (TRX)?

Мрежата Tron функционира чрез използването на собствен вариант на „делегирано доказателство за залог (DPoS)“, известно като „Tron-proof-of-stake (TPoS). Тази форма на консенсус включва типични процедури за залагане, открити в подобни протоколи за доказателство за участие. Разликата е, че при TPoS възможностите за гласуване се делегират на избрани представители. Освен това Tron отбелязва това TPoS позволява стимулирано гласуване.

Прогнозирани разработки?

Развитието в Tron се контролира до голяма степен от „Фондация Tron“ – организация с нестопанска цел, натоварена с разработването и търсенето на случаи на използване на проекта.

Към днешна дата Tron е завършил няколко големи придобивания – всяко от които е в съответствие с целта да развие децентрализиран интернет. По-долу са дадени примери за тези стратегически придобивания.

  • BitTorrent
  • Steemit

Продължавайки напред, очаква се разработчиците в Tron да продължат да работят за увеличаване на мащабируемостта на своята мрежа и спомагателни проекти като наскоро стартиралите, Sun Network.

Основна идеология?

Tron е основан на силен набор от идеологии. Те бяха изградени около идеята създателите на съдържание и потребителите да имат достъп до децентрализиран интернет, без манипулация на мощни компании.

Децентрализираният интернет е широко разглеждан като по-демократичен, честен и ориентиран към поверителността вариант на интернет, който познаваме днес.

Приемане и противоречия?

Що се отнася до приемането, Tron изпреварва повечето проекти. Той не само се превърна в опора в 20-те най-големи проекта от marketcap, той е лесно достъпен на почти всяка уважавана борса. Тази достъпност и популярност също накара компаниите от процъфтяващия сектор на цифровите ценни книжа да започнат да подкрепят мрежата за издаване на символи.

Въпреки че Tron може да не е най-противоречивият проект, той е имал справедлив дял от хълцане от старта. Може би поради присъствието му в социалните медии, различни действия на основателя на Tron Джъстин Сън също са довели до противоречия – като напр. многомилионни обеди с Уорън Бъфет.

Съвсем наскоро множество служители започнаха дело срещу Tron, твърдейки, че те са били несправедливо третирани, след като са изразили опасения относно посоката на компанията. Твърди се също, че това малтретиране е завършило с евентуално уволнение на служителите.

Това не е единственият случай на недоволен бивш служител. В средата на 2019 г. съоснователят на Tron, Люсиен Чен, загуби поста си на главен технически директор, тъй като смяташе, че проектът се е отклонил твърде далеч от първоначалните идеологии около децентрализацията.

Регламент?

По време на писането не е имало официално изявление относно класификацията на Tron от регулаторите. Въпреки че това може да е обещаващ знак, тъй като проектът съществува от години, това не премахва възможността активът да се счита за ценна книга. Един аспект на TRX токените, който може да предизвика безпокойство, са интегрираните възможности за залагане, тъй като това може да се разглежда като очаквана възвръщаемост / печалба от инвестицията.

За момента е широко разпространено мнението, че TRX токените са помощни маркери

Кой го направи?

Първоначално Tron е създадена през 2014 г. от основателя и главен изпълнителен директор Джъстин Сън. Настоящата итерация на проекта е разработена и стартирана през 2017 г., заедно с фондацията Tron.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map