Как да купя Ripple (XRP)

Ripple (XRP) е криптовалута с история на големи печалби за инвеститорите, но трябва да се отбележи, че те имат бурни отношения със SEC. Моля, разгледайте нашето подробно ръководство за инвестиране в Ripple, за да научите повече за този цифров актив.

Поради скорошна жалба на SEC срещу Ripple Labs някои борси, включително Bittrex & Кракен са делистирали криптовалутата от своята платформа.

Въпреки това много популярни борси продължават да продават XRP. Ние предлагаме най-добрите борси за закупуване на Ripple (XRP) с кредитна или дебитна карта.

Binance

Binance е една от най-големите и известни борси за криптовалути в света. Предимствата от закупуването на Ripple (XRP) тук са, че се възползвате от по-ниските такси за обмен от конкурентните борси, а увеличената ликвидност ви позволява да купувате и продавате бързо, за да се възползвате от пазарните новини.

Прочетете нашия Binance Review или посетете Binance.

Използвайте код за отстъпка: EE59L0QP за 10% кешбек от всички такси за търговия.

Paybis

Paybis работете с много надеждна платформа за закупуване на биткойни и криптовалути, където можете да закупите XRP и редица други крипто, използвайки нищо повече от вашата кредитна или дебитна карта. Те съществуват от 2014 г. и са помогнали на стотици хиляди хора да правят биткойн покупки.

Ако просто искате да купите XRP и да задържите, това е един от най-лесните начини да купите XRP с кредитна или дебитна карта.

Прочетете нашия Преглед на Paybis или посетете Paybis.

Криптомат

Криптомат е базирана в ЕС услуга за обмен на криптовалути и портфейли, която работи от 2018 г. Седалището им е в Естония, което е доверен европейски център за подобни компании. След като са създадени от технически интелигентния Сърджан Махмутович, сега те работят в над 80 страни по света и обслужват потребители по целия свят. Kriptomat е отличен вариант за европейски & Азиатски инвеститори, които просто искат да купуват и продават Ripple (XRP) в дългосрочен план. Няма клиенти от САЩ.

Прочетете нашия Kriptomat Review или посетете Криптомат.


Poloniex

Poloniex е основана в САЩ през 2014 г. и бързо се е превърнала в много популярна борса по избор за много крипто трейдъри, които искат да комбинират силна гама от активи с голяма стойност. Те продължават да разширяват обхвата си на активи през цялото време, като повече от 100 различни избор на двойки вече са достъпни за търговия. С наскоро обновения външен вид борсата изглежда и по-професионална от всякога с търговия с фючърси и с ливъридж до 100: 1, който също вече е достъпен за достъп.

Прочетете нашия Преглед на Poloniex или посетете Poloniex.

Coinberry

Coinberry улеснява закупуването на Ripple (XRP) в Канада без шум и бързо купувайте или продавайте актива чрез тяхната лесна за използване платформа. Те съществуват от 2017 г. и имат редица доверени партньорства, които ги създават със солидна репутация за криптовалута. Те също са регистрирани в FINTRAC като бизнес за парични услуги, така че от тази гледна точка са много надеждни. Няма клиенти от САЩ.

Посетете Coinberry.

Как да купя Ripple (XRP) Как да купя Ripple (XRP) Как да купя Ripple (XRP)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

Най-доброто за

Разширени потребители

Най-доброто за

Незабавна покупка

Най-доброто за

Европейски търговци

Минимален акаунт

Нито един

Минимален акаунт

50 долара

Минимален акаунт

35 евро

Промоции

10% Кешбек

Код за отстъпка: EE59L0QP

Промоции

Нито един

Промоции

Нито един

Какво е Ripple?

XRP е популярна криптовалута с отворен код, която може да се похвали с атрибути като бързо време на сетълмент и фиксирана доставка.

XRP е най-често свързан с Ripple Labs, тъй като тази базирана в САЩ компания контролира по-голямата част от съществуващите 100 милиарда XRP токени.

Поради процента на XRP помощ от Ripple Labs с течение на времето се разви сложна връзка. Това доведе до много объркване, когато се прави разлика между XRP и Ripple Labs.

Какво прави?

XRP обикновено се разглежда като „свързваща валута“. Това означава, че може да се използва като посредник, улесняващ обмена на валути. Той също така е в състояние да направи бързи и евтини международни плащания реалност.

Как работи Ripple?

Основата на XRP не е един от често използваните POW на POS протоколи. По-скоро XRP използва консенсусна система, състояща се от всеки, който желае да стартира XRP възел. Въпреки Ripple Labs, контролиращи по-голямата част от доставката на XRP, възможността всеки да създаде възел дава вяра на аргумента, че криптовалутата наистина е децентрализирана.

Възлите в мрежата са отговорни за проверка на валидността и времевия ред на извършваните транзакции. Съгласието между възлите на тези данни се случва за по-малко от 5 секунди.

Проектирани разработки?

Поради регулаторни опасения относно статута на XRP, като ценна книга, прогнозираният растеж на криптовалутата е трудно да се определи. Въпреки че, без съмнение, ще продължи да се развива услуга, използваща XRP, растежът ще бъде под контрол, докато състоянието му остава в неизвестност.

Ако се определи сигурност, пътят напред ще бъде труден за XRP. Ако бъде изчистено от това обозначение и приемането на криптовалутата се види сред световните банки, XRP изглежда има светло бъдеще.

Нефазиран от несигурността на класификацията, Ripple посочи и показа склонност към продължаващо развитие на тяхната платформа и приемане на продукти.

Основна идеология?

Към днешна дата изглежда, че идеологиите, които движат лабораториите Ripple, не са за да свалят традиционните банкови системи, а да им помогнат да се развиват.

За да им помогне да се развиват, Ripple Labs работи ръка за ръка с банки от години; по същество разчита на прехода на банките, а не на пълната подмяна на сегашната ни система.

Приемане и противоречия?

През последните години Ripple се справи добре, за да постигне умерено приемане на XRP. Различни банки и компании, които мислят напред, са изпълнявали програми, изпробващи използването на тази криптовалута.

Успоредно с това приемане, има две основни противоречия, които продължават да измъчват XRP през годините.

  1. Манипулация – Въпреки че не е доказано, че това е така, има много хора, които вярват, че Ripple Labs манипулират доставката на XRP, достъпна за обществеността, в опит да отговорят на собствените си нужди.
  2. Клиентела – Много поддръжници в света на криптовалутите са в него, за да изградят свят, който не зависи от традиционните банки. Ripple Labs обаче е тръгнал по пътя, който ще ги види да обслужват институциите, които Биткойн е създаден да заобикаля. Въпреки че мнозина не са разклатени от този аргумент, има такива, които не поддържат Ripple Labs и XRP, просто въз основа на техните цели.

Регламент?

Ripple Labs и XRP се оказват в безпорядък по отношение на регулирането. Въпреки че остават непоколебими в убеждението си, че XRP не е ценна книга, има и такива, които вярват в противното. Това доведе до текущи съдебни дела, аргументиращи този въпрос.

Към днешна дата няма окончателен отговор относно класификацията на XRP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map