Топ 4 най-добри алтернативи за NiceHash (актуализиран 2019)

The Борса на NiceHash е място, където хората предават изчислителната си мощ на миньори, които искат да създадат нови монети.

NiceHash беше потвърдено, че е хакнат няколко дни назад с хакери, преместващи много инвеститори Bitcoin от платформата.

Въпреки че NiceHash не е излязъл да споменава броя на откраднатите биткойни, Ройтерс съобщава, че цифрата е около 4700 биткойни, което към момента на писането е на стойност над 60 милиона долара.

Понастоящем NiceHash спря операциите по добив, докато продължават разследванията, за да се знае какво точно се е случило. Няколко дни по-късно услугата на Nicehash беше рестартирана, но някои от потребителите загубиха вяра в това, което е най-много лесна за ползване платформа за копаене.

В очакване на времето, когато NiceHash възобнови работата си, има алтернативи, които можете да получите на борда, за да спечелите пари чрез добив. И така, кои са някои добри алтернативни услуги на nicehash?

CudoMiner

Cudo Miner е софтуер за крипто копаене, който може да бъде изтеглен и инсталиран на компютъра за добив на алткойни. Софтуерът е разработен от Дънкан Кук и Мат Хокинс, които са и двамата IT специалисти.

Софтуерът е съвместим с Windows, Ubuntu и Mac OS. За да настроите софтуера на вашия компютър, посетете официалния уебсайт на майнера за изтегляне и инсталиране. След това продължете със създаването на акаунт.

Софтуерът предлага на потребителите много функции, включително автоматично превключване на алгоритъма, което гарантира, че те добиват само най-печелившите монети. Това се прави чрез сканиране на стойността на монетата и нейната трудност и след това превключване на усилията за копаене автоматично, за да се гарантира, че потребителят постига най-високата доходност по всяко време.

Въпреки това, за опитни миньори, които знаят как да оптимизират машините си за копаене на конкретна монета, те могат да изберат да деактивират автоматичния алгоритъм и ръчно да изберат монетата за копаене.

В заключение, Cudo Miner е проектиран по начин, който е лесен за използване както за нови, така и за опитни миньори. Това е и един от малкото софтуер за копаене на криптовалута, предлаган на пазара, който позволява на потребителите да печелят от дейността.

С вградени настройки за овърклок на GPU и ISO компилация, Cudo Miner е страхотна алтернатива на NiceHas.

HoneyMiner

HoneyMiner ви дава курс да превърнете вашата компютърна система в минна платформа, превръщайки вашата обработваща мощ в някакъв допълнителен пасивен доход. За разлика от това да се налага да копаете сами, добивът с HoneyMiner ви спестява много разходи, които бихте могли да понесете, особено за електричество.

The HoneyMiner приложението, което е достъпно за Windows OS, е лесно за изтегляне и настройка. Всичко, което е необходимо за регистрация, е валиден имейл адрес.

Програмата е разработена по такъв начин, че автоматично открива коя монета е най-изгодно да се копае във всеки един момент от времето, копае я и конвертира всички извлечени криптовалути в биткойн за изплащане. Исканията за изплащане могат да бъдат направени във всеки портфейл за биткойн с поддръжка за Venmo, която идва скоро.

Има предвид и тези, които преди са се занимавали с добив на криптовалути; тези с добивни ферми. Приложението HoneyMiner може да използва високи скорости на обработка, както и за добив на криптовалути.

Този добив е изключително печеливш, тъй като всеки може да се присъедини, независимо от хардуерната си мощ. The Крипто калкулатор ви помага да определите колко можете да спечелите, ако ходите монетите си за определен период.

MinerGate

Програмата за облачен добив на MinerGate прави добива печеливш и достъпен за всички. Можете да копаете Bitcoin и 14 други криптовалути срещу ниска такса. Hashing24, базираната в Шотландия компания, предоставя на MinerGate хеш мощност, необходима за облачно копаене на биткойни.

Вашата хеш мощност определя колко монети можете да добиете за даден период. За да закупите 20GH / s за майнинг, е необходима еднократна такса от 0,0034 BTC с дневна такса за поддръжка от 0,0066 USD, което е относително ниско в сравнение с други конкуренти. Ценообразуването за 100GH / s и 500GH / s е съответно 0,017 BTC и 0,085 BTC.

MinerGate’s предимството пред NiceHash е, че не съхранявате монетите си на платформата. Копаените криптовалути се плащат директно във вашите портфейли, когато се достигнат минимални изплащания. Така че страхът от загуба на значителна част от биткойни, ако копаещата компания отпадне, е извън пътя. Minergate срещу Nicehash? Платформата на Nicehash е много по-изгодна от тази на Minergate, но липсата на доверие на хората, които сега имат в Nicehash, прави Minergate добра алтернатива.

Kryptex Miner

Kryptex Miner за потребителите на Windows прави копаенето лесно, въпреки че те не посочват или не ви позволяват да определите каква криптовалута ще копаете. Изтеглянето на приложението анализира хардуера на компютъра ви и ви дава фиатната стойност на това колко бихте печелили ежедневно и месечно. След това приходите ви се изпращат на адреса ви в портфейла на Биткойн, а също така имате възможност да получите плащане с портфейла Qiwi Visa, който е безплатна онлайн банкова карта, която може да се използва в интернет като вашата карта Visa.

Вашите опции за теглене за вашата страна ще ви дадат ориентир кой е най-добрият.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner