Списък на важните канали за криптовалута на Telegram

Телеграма е едно от водещите приложения за съобщения с много силен фокус върху сигурността. За разлика от повечето други приложения за съобщения, които понастоящем се предлагат на пазара, Telegram използва собствен протокол за криптиране, напълно безплатен, има неограничено облачно съхранение, има както обикновени, така и „тайни“ чатове, наличност на няколко платформи, групи и супергрупи, канали, бот функционалност , както и без реклама или допълнително първокласно съдържание и без абонаментни такси.

Като се има предвид този широк набор от полезни функции и наследените от него протоколи за сигурност / поверителност, не е чудно, че той е проникнал в крипто света като надежден комуникационен / информационен носител и едно от най-атрактивните медийни решения за разработчици на криптовалута, търговци и предприемачи.

Буквално всеки сериозен крипто проект има собствен Telegram канал в днешно време, но още по-важно е фактът, че има различни крипто публикации и медийни групи, които също имат изчерпателни Telegram канали със своето съдържание.

По-долу създадохме списък с някои от най-важните крипто канали и групи на Telegram:

Cointelegraph (@Коинтелеграф)

Ако сте били в крипто пространството дори за кратко, има много голям шанс да сте чували Коинтелеграф, една от най-уважаваните и популярни публикации за криптовалута.

Cointelegraph предоставя на своите читатели най-новите новини в криптосферата (Bitcoin News, Ethereum news, Altcoin News, Blockchain News, Scam News и др.), Но също така и изчерпателен пазарен анализ и впечатляваща колекция от полезни уроци и ръководства. The официален канал на Cointelegraph Telegram в момента има 94 692 членове и обхваща най-важните аспекти на Blockchain, Биткойн, и Fintech новини.

снимка на коинтелеграф

Източник: ttbcn.wordpress.com

CryptoMedics (@CryptoMedics)

CryptoMedics е криптовалутен Telegram канал, който се фокусира силно върху научните изследвания. Екипът зад канала има прозрачен и задълбочен изследователски подход. Ако сте нов в криптомаркета и искате да научите повече, тогава CryptoMedics може да е един от най-добрите решения. Каналът е известен със своята изключителна общност и е място, където можете да отговорите на почти всички ваши въпроси. Основният недостатък е фактът, че това е един от малкото канали на Telegram, които изискват плащане. В момента каналът има 4964 членове.

Крипто чартъри (@Крипто чартъри)

Crypto Charters е крипто група Telegram, специално насочена към упорити, напреднали криптовалути и анализатори. Групата се отличава с това, че предлага на своите членове добре документирани и изчерпателно подробни диаграми на различни криптовалути. Групата е фокусирана най-вече върху анализа на биткойни, но има различни участници, които също се занимават с алткойни с висока стойност.

Venture Coinist (@Рискови коинист)

Ако сте фокусирани основно върху ценовия / пазарен анализ на топ 10 монети, тогава Venture Coinist определено е достоен за вашия списък с канали в Telegram. Съдържанието е насочено главно към предоставяне на технически анализ за това как да настроите сделки през следващите няколко дни / седмици, което го прави много ценен инструмент за начинаещи инвеститори и търговци. Накратко, ако искате да увеличите максимално потенциала за печалба на вашата инвестиция, тогава не можете да сбъркате с Venture Coinist.


Крипто самурай (@Крипто самурай)

Crypto Samurai е един от най-добрите крипто канали на Telegram, тъй като има по нещо за всеки. Екипът зад канала върши добра работа по отношение на курирането на по-голямата част от уважаваните новинарски източници, като предоставя на своите читатели само най-подходящите новинарски статии веднага след публикуването им. В момента каналът има 3125 потребители, което в никакъв случай не е малък брой.

Mycryptopedia (@Mycryptopedia)

Mycryptopedia е официалният канал на Telegram за Mycryptopedia.com уебсайт. Каналът поставя висок акцент върху подготвеното образователно съдържание по теми като криптовалута, блокчейн технология, ICO и анализ на пазара. Що се отнася до статиите, абонатите могат да очакват уроци, ръководства, новинарски статии, образователни видеоклипове, интервюта и други видове информативни данни.

mycryptopediafeature

Източник: The Coinage Times

UK Crypto (@UKCrypto)

UK Crypto е канал на Telegram, който предлага на своите абонати интересна комбинация от фундаментален анализ и технически анализ за множество монети. Това е място, където можете да научите много за основите на крипто търговията, а също така да откриете нови и интересни крипто проекти, всички подготвени и несъмнено с проверими източници.

Търговски сигнал безплатно (@Търговски сигнал безплатно)

Този канал предоставя на своите абонати и търговци уникални гледни точки за текущата ситуация на крипто пазара. Той събра много технически анализи, за да гарантира неговата дългосрочна значимост и няма съдържание на спам и кръстосано публикуване.

Крипто към луната (@Крипто към луната)

Crypto to the moon не е това, което бихте нарекли голям Telegram канал, но е идеален за всеки, който иска да научи повече за търговията с криптовалути, сигнали за търговия, анализ, свързан с пазара, както и да получи достъп до различни ICO рецензии.

1 2SOmQSDInGYj91TxyiAo4A

Източник: Medium.com

Крипто совалка (@Крипто совалка)

Crypto Shuttle е канал на Telegram, който е особено полезен, ако искате да проверите някои от най-подходящите новини за криптовалута. Те също така предоставят подробни и актуални подробности за ситуацията на валутния пазар, без да преувеличават за страшните фактори, обикновено свързани със притежаването и търговията с крипто.

1 WhDPaq3vc dB5nnNMUaMyA

Източник: Medium.com

Крипто лудост (@Крипто лудост)

Crypto Madness предоставя на абонатите си точни и подбрани новини и рецензии от криптосферата, както и полезна информация за предстоящите ICO. Известно е, че екипът зад групата предлага много добри съвети по отношение на ICO.

Крипто новини (@Крипто новини)

Последен в нашия списък е каналът Crypto News Telegram. Това е безплатен канал с много силен фокус върху това да ви предоставя само най-новите висококачествени новини, които имат значение. По време на живота си тяхното съдържание се оказа толкова добро, че групата вече има почти сто членове.

Коул е писател на свободна практика, фокусиращ се върху криптовалутата и нововъзникващите технологии. Предишни статии за Masternodes бяха представени на водещи крипто сайтове и цитирани в Whitepapers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map