Списък на непредубедените сайтове и блогове за крипто новини, които да следвате

Ако имате някакви познания за пазара на криптовалути, тогава сте добре наясно колко нестабилни могат да бъдат тези активи. Дори и най-малкото количество новини може да накара тяхната стойност да се спусне или да скочи стремително за броени часове. В резултат на това е важно да сте в течение на всички новини, свързани с криптовалута.

Следенето на новините е още по-задължително, ако много се занимавате с търговия или обръщане на монети. И така, къде можете да се обърнете, за да намерите обективна информация за всички събития в света на криптовалутите? Радваме се, че попитахте. Ето няколко сайта и блогове, които предлагат обективни и безпристрастни новини от крипто света.

CoinTelegraph

Един от по-старите и по-надеждни сайтове за криптовалута, който ще намерите, е CoinTelegraph. Създадена през 2013 г., CoinTelegraph предоставя място за намиране на независими новини, които обхващат блокчейн технологията, криптовалутата и децентрализираните приложения. Освен това можете да намерите най-новите данни за пазарния анализ, технически пробиви и цени на криптовалутите.

CoinTelegraph държи пръстите си върху пулса на крипто света, като предлага проницателни коментари и коментари. Тъй като светът на цифровите валути се развива и разраства, CoinTelegraph е надежден и надежден източник на ценна информация.

В допълнение към отличното си отчитане за всички неща, крипто, CoinTelegraph също стартира конференцията BlockShow Americas през 2018 г. Вече хит в Европа, BlockShow е двудневно събитие, което събира хора от различни индустрии. Присъстващите могат да работят в мрежа, да обсъждат потенциални блокчейн проекти и да слушат международно известни експерти в бранша.

Използвайте Bitcoin

Не успяхме да завършим този списък, без да се споменем тук в UseTheBitcoin. С редовен анализ и прогнози за цените наскоро, включително DASH и Cardano, новини за криптовалута и ръководства – вижте 5 Най-добри платформи за търговия с Altcoin през 2018 г. – това е източник на знания, който не трябва да остане незабелязан от общността. Работим усилено, за да запазим обективността на отчитането и да разкрием всички взаимоотношения, които имаме към платено съдържание или блокчейн проекти, с които имаме връзки. Работим за издигане на качеството на крипто журналистиката до нови висоти.

Списание Биткойн

Основано през 2012 г., списание Bitcoin е един от най-известните и утвърдени източници на новини в света на криптовалутата. Списание Bitcoin предлага информация за блокчейн технологиите, цифровите валути и Bitcoin. С висококачественото образование, изследвания и анализи, списание Bitcoin е лидер в индустрията за фин технологии.

Една от най-добрите характеристики на списание Bitcoin е неговата готовност да бъде честен относно състоянието на криптовалутите. Независимо дали изпитвате индустрия с висока или ниска степен, читателите ще получат истории, които предоставят точно и ценно съдържание.

Списанието Bitcoin се стреми да предостави подходящо и точно съдържание, тъй като се отнася до криптовалути, блокчейн и Bitcoin. Очевидно е, че сайтът е развълнуван от възможностите, които биткойн и цифровите валути предоставят. И новаците, и експертите със сигурност ще намерят нещо ценно, когато посетят списание Bitcoin.

NewsBTC

Винаги се случва нещо ново в индустрията за криптовалути. Вече пет години NewsBTC предоставя водеща платформа за новини за тези, които се нуждаят от нея. Ще намерите първостепенни анализи, рецензии и съдържание, тъй като те се отнасят до криптовалутната общност.

NewsBTC разбира, че неговите новини трябва да бъдат достъпни и смилаеми за много групи хора. Търговците, студентите, изследователите и новодошлите се нуждаят от място за надеждно съдържание, което да им помогне да разберат как криптовалутата влияе на света около тях. Ясно е, че NewsBTC вярва в цифровите валути въз основа на полезната информация, която предоставя на всеки, който се интересува да бъде част от криптовалутната общност.


CoinDesk

CoinDesk е създадена през май 2013 г. и в момента има абонатна база от над 150 000 потребители. Ще получавате най-новите събития, информация и актуализации в цифрова валута на сайта CoinDesk. Освен това сайтът иска да помогне за обучение, информиране и свързване на криптовалутната общност помежду си.

Ако се интересувате да научите повече за блокчейн, CoinDesk предлага и „Състоянието на блокчейн,”, Което е чудесен анализ на блокчейн технологията и как тя продължава да расте и да се развива.

В допълнение към предоставянето на висококачествено съдържание, CoinDesk също е домакин на годишната среща на върха на консенсуса. Провежда се ежегодно в Ню Йорк, срещата на върха на консенсуса е най-голямото събиране на блокчейн в света. CoinDesk явно инвестира в криптовалутната индустрия и се стреми да предоставя съдържание и медии, които отразяват тяхното доверие.

Коинду

Coindoo е чудесен ресурс за криптовалута и блокчейн новини. В него ще намерите и актуални новини и анализи полезни ръководства които са от полза за всички от начинаещи крипто до ежедневни инвеститори.

Coindoo е постоянен източник на надеждна и ценна информация. В горната част има лесно за използване меню, за да могат читателите да намерят това, което включват, включително събития и рецензии.

Новини на CryptoCoins

CryptoCoins News е един от водещите нови сайтове за криптовалута, предлагащ новини и информация в реално време в пространството на цифровата валута. Ще намерите много съдържание около ICO и пазарна информация. Силната страна на сайта обаче се крие в отразяването на новини.

CryptoCoins News предлага страхотни редакционни статии и мнения, както и много информация за Altcoins. Сайтът е посветен на предоставянето на точно и надеждно съдържание на своите читатели, както и ценна информация като сливания, нови продукти и забележителни промени в цените.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map