Списък на адвокатските кантори за криптовалута

Тъй като криптовалутите и техните основни технологии стават все по-популярни, необходимостта от дефиниране и разбиране на правните структури, които ги засягат, най-вероятно ще се увеличи.

Добрата юридическа фирма е важна, независимо от областта на опит на даден бизнес, така че, защо проектите за блокчейн / криптовалута трябва да бъдат по-различни? В крайна сметка навигирането в двусмислената регулаторна среда около криптовалутите може да бъде малко предизвикателство.

Тук влизат в действие така наречените крипто адвокатски кантори или крипто адвокати. Намирането на квалифицирана адвокатска кантора с достатъчно опит в индустрията на блокчейн може да не е разходка в парка. Ето защо създадохме списък с някои от най-добрите крипто адвокатски кантори:

Крипто адвокатите

Създадена през 2018г, Крипто адвокатите разполага с впечатляващ списък с клиенти в криптовалутното пространство – с много проекти, които ще бъдат познати на читателите. Екипът включва двама опитни съдебни спора, които са създали фирмата, за да помагат на проекти и собствениците на крипто да се ориентират в нова поредица от правни въпроси.

Базиран в Сан Диего, Калифорния, уебсайтът Crypto Lawyers изброява правните услуги, предоставяни от съдебни спорове до данъчна стратегия и подготовка.

MME

MME е една от най-популярните крипто адвокатски кантори и разполага с екип от висококвалифицирани съветници. Базираната в Швейцария компания е известна с това, че помага на Tezos да слезе от земята (най-голямото набиране на средства за ICO), както и на големи имена като Ethereum и Bancor. Партньорите на фирмата подпомагат клиентите по всички правни въпроси и се специализират в областта на правото, данъците и спазването на законодателството.

Брайън Кейв Лейтън Пейзнер

Брайън Кейв Лейтън Пейзнер е адвокатска кантора с обширни познания за всички регулаторни аспекти на виртуалните валути. За да бъдем по-точни, фирмата се фокусира върху това как се прилагат съществуващите регулации и как новите могат потенциално да повлияят на нови фирми, които искат да навлязат в бизнеса с цифрови валути.

Друг силен фокус за адвокатската кантора е връзката между цифровите валути и SEC, както и други регулаторни органи в САЩ. Компанията е специализирана в предоставянето на регулаторни съвети за проектиране на продукти и системи, държавно и федерално лицензиране и стратегическите взаимоотношения с регулирани финансови институции.

Crypto Lawyers Corporation

Основана през 2017г, Crypto Lawyers Corporation е базираната в Калифорния адвокатска кантора, специализирана в криптовалути, блокчейн технология и първоначални предложения за монети. Компанията има за цел да предложи подходящи правни решения за своите клиенти, като минимизира правния риск по всички въпроси, свързани с криптовалутата.

Някои от най-добрите му услуги включват правна стратегия за ICO, корпоративна структура, юрисдикция и регистрация, правен одит на ICO проекти, регулаторно консултиране, документация за продажба на символи и подаване на регламент D.

Дентони


Дентони е най-голямата адвокатска кантора в света и един международен гигант. Това е първата канадска адвокатска кантора, която се присъедини към GLBC, Global Legal Blockchain Consortium. Dentos предлага множество правни услуги от световна класа, подкрепени от впечатляващия си екип от талантливи и знаещи съветници.

Някои от ключовите му услуги включват ICO и събития за генериране на токени, брокер-дилър и регулиране на обмен, KYC и AML процедури, ценни книжа, стоки и наказателно преследване, данъчен анализ и защита на личните данни и данни.

зъбни зъби

Източник: www.dentons.com

Perkins Coie

Perkins Coie е една от първите адвокатски кантори, които се включват в криптопространството, като съветват клиенти по ключови правни теми като използването на биткойн и законността на токенизацията на активите. Адвокатската кантора има впечатляващ списък с клиенти, вариращи от малки стартиращи фирми до компании от Fortune 50.

Фирмата е специализирана в лицензи за пренос на пари, спазване на изискванията за бизнес на парични услуги, AML и програми за киберсигурност, децентрализирана технология на регистъра, бизнес операции, корпоративно формиране, поверителност и сигурност на данните, както и ценни книжа и стоки.

Адвокатско дружество Ньорд

Северна компания по душа, но работеща на международно ниво, Адвокатско дружество Ньорд е една от най-известните фирми от този тип в регионите на Северно и Балтийско море. Той има офиси в Литва, Латвия, Естония, Дания и Германия и предлага впечатляващ набор от правни услуги.

Фирмата е специализирана в юридически въпроси, свързани с блокчейн и криптовалута, както и в банковото и финансовото право. Някои от ключовите му услуги включват регулиране на финансовите услуги, P2P дълг, дялово финансиране, краудфандинг и инвестиции, съвети за данъци и ДДС в домейните за продажба на крипто и маркери, регулации на капиталовия пазар и защита на интелектуалната собственост.

Закон Римон

Закон Римон е американска и израелска адвокатска кантора, специализирана в корпоративното право, съдебните спорове, финансовите услуги, услугите за частни клиенти, интелектуалната собственост, данъчното законодателство, както и крипто и блокчейн въпроси.

Основните услуги на фирмата са финансово регулиране, интелектуална собственост, KYC и AML, цифрови и мобилни платежни системи, банков чартинг, но също така и решаване на всички правни проблеми, свързани с крипто.

римон

Източник: rimonlaw.com

Закон Ройс

Закон Ройс е международна адвокатска кантора с офиси в Силициевата долина, Сан Франциско, Санта Моника, Ориндж Каунти и в Пекин, Китай. Основната му експертиза е подпомагане при планирането, структурирането и изпълнението на ICO. Квалифицираните съветници на фирмата също така предоставят общи съвети по отношение на данъчния бизнес и други корпоративни въпроси, както и преглед и анализ на технически документи, данъчно планиране, чуждестранни адвокати и KYC / AML.

Закон Ogier

Закон Ogier е отличена с награди адвокатска кантора, която предоставя правни услуги на различни юрисдикции по целия свят. Той има офиси в САЩ, Европа и Япония, където предоставя непреодолими юридически услуги в области като банки и финанси, корпоративни и търговски, разрешаване на спорове и инвестиционни фондове.

Въпреки че компанията е ориентирана предимно към компании, които използват офшорна структура, нейните услуги покриват нуждите на клиенти, прилагащи инвестиционни стратегии и други възможности, включващи криптовалути, блокчейн технология и цифрови активи.

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd LLC е член на Адвокатския комитет на Камарата на цифровата търговия и има специализиран екип само за блокчейн и крипто клиенти. Най-добрите услуги на компанията са консултиране относно законовите и регулаторни норми, съдебна подкрепа и съдействие за бизнес транзакции.

замръзване кафяво

Източник: www.frostbrowntodd.com

Заключителни думи

Изборът на правилната адвокатска кантора е решаваща стъпка за всеки сериозен бизнес, свързан с крипто или блокчейн. Фирмите, изброени по-долу, имат утвърдени имена в тази област и могат да ви помогнат да придобиете всички необходими знания по отношение на данъците, ДДС, p2p кредитиране и други регулаторни спазвания. Те също могат да ви помогнат да стартирате свои собствени ICO, както и да кандидатствате за лицензи за големи крипто борси.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map