Скрити скъпоценни камъни на криптовалута # 1

Случвало ли ви се е някой да си е пожелал да е закупил определена виртуална валута преди години, когато е била много евтина, да твърди, че щеше да струва милиарди долари, ако досега беше държал такава? Е, не е късно, защото все още има същите възможности, отворени за всички днес, сега е във вашите ръце, ако искате да се възползвате от него или да направите същите изявления по-късно в живота, както правят някои днес.

Откриването на скритите потенциали на даден проект е свързано с предвиждането на проект, който според вас може да има огромна стойност. Колкото по-ценен е проектът, зависи дали хората ще инвестират в проекта или не.

Един от тези скрити скъпоценни камъни е проектът High-Performance Blockchain. Проектът изглежда едва познат на никого. Ето кратък поглед за какво става въпрос.

Какво представлява високоефективният блокчейн (HPB) и как работи?

Тази платформа, подобно на EOS, е мощна блокчейн платформа, която използва паралелна обработка. Освен това HBP ще използва и ускоряващи се хардуерни чипове за по-добра производителност.

Този иновативен проект е единствен по рода си и ще бъде първата компания в света, която ще интегрира софтуер и ускорен хардуер, за които те твърдят, че до голяма степен ще подобрят лекотата на използване и скоростта на трансфер на данни и достъпност. Този проект с отворен код може да мащабира да прави милиони транзакции всяка секунда.

Проектът High-Performance Blockchain ще обслужва платформи и индустрии като Tencent, Baidu и Alibaba, които се занимават с огромно количество данни. Той също така е насочен към Интернет на нещата и други сектори като веригата за доставки, медицинската, правителствената и финансовата индустрия.

HBP Token

The HBP токен предлагането е 100 милиона. За разлика от други криптовалути, например биткойн, който се добива, генерирането на блокове се извършва чрез възел с висок принос, иначе известен като hcnode.

За да станете част от участниците в hcnode, трябва да приемете механизма за хардуерно ускорение BOE, да държите определено количество на HPB токени и също да допринесете за мрежовата честотна лента за цялата система.

След стартирането на MainNet, планирано за второто тримесечие на 2018 г., hcnode, който генерира блокове, автоматично ще получава HPB монети като награди, които се издават от системата.

За екипа

Уанг Сяо Мин е основателят на този забележителен проект, който се занимава с технологични иновации на блокчейн от ранните си етапи. Той е част от NEO от самото начало, а останалите членове са видни хора от други технологични компании като Intel, Huawei и други китайски институции.

Някои забележителни лица сред съветниците са ZHEN CHEN, президентът на компанията Dongfang Fuhua Fund, ZONGRU WAN, член на екипа, носител на Нобелова награда, и KAI LONG, който е президент на UnionPay Smart. От друга страна, инвеститорите включват TimeStamp Capital, която е основна китайска инвестиция, Lei Zhen, основателят на OKcoin, сред много други хора.

HPB Партньорства

Тъй като основателят има връзка с блокчейна NEO, той успя да работи в тясно сътрудничество с тях. HPB е първият проект в подкрепа на NEO-VM (виртуалната машина NEO). HPB също получи подкрепа от UnionPay (която е по-голяма от Mastercard и Visa заедно), масивна азиатска компания, която обслужва над 80% от местните данни за транзакции, с оборот от 12,5 трилиона долара всяка година. Това изглежда е едно от най-значимите партньорства в криптовалутата. Това не е всичко; те също имат много партньорски сделки по линията, които все още не са обявени.

Планове за развитие

Високопроизводителната блокчейн еволюира през редица етапи. Въпреки че проектът има добре функционираща платформа TestNet, която стартира през първото тримесечие на годината, алфа версията на MainNet е насрочена за второто тримесечие на 2018 г..

Екипът ще работи и за подобряване на платформата и най-накрая трябва да видим окончателната версия някъде през 2019 г..

Къде да закупите високоефективни блокчейн (HPB) токени

Токените HPB са достъпни за обмен на няколко борси, а именно BiBox, Bit-Z, Kucoin, и Allcoin Криптовалутни борси. Токенът може да се търгува за криптовалути BTC, ETH, BIX и USDT.

Заключение

Една от основните цели на проекта HPB е да се справи с валутните предизвикателства, постепенно блокиращи блокчейн и свързаните с тях технологии, които в момента са увеличаване на обема на транзакциите, което причинява задръствания на блокчейна и нарушения на сигурността в резултат на лоша сигурност. Също така, високите такси за транзакции най-вече по време на големи натоварвания и големи събития и най-вече трудността при разработването на децентрализирани приложения.

Без съмнение проектът ще извърви дълъг път и все още е в начален етап. Въпреки това е препоръчително да направите собствено проучване, преди да инвестирате в какъвто и да е проект, а също така не инвестирайте това, което не можете да си позволите да загубите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner