Ръководство: Как да закупите Power Ledger (POWR) токени на Binance

Това ръководство ще ви преведе стъпка по стъпка през процеса на закупуване на токени Power Ledger (POWR) на Binance Exchange.

Какво е Power Ledger?

Power Ledger е проект, който тласка напредъка на възобновяемите енергийни източници. Това се прави чрез Peer-to-Peer платформа за търговия с енергия, в която производителите на възобновяема енергия с потребители на блокчейна. Потребителите плащат с токена POWR, което дава на криптовалутата съвсем реална възможност за използване.

След като проведоха успешно ICO в края на 2017 г. (14-то по големина в света до момента), Power Ledger са заети с разработването на своята платформа, осигуряване на партньорства с редица австралийски и новозеландски доставчици на енергия. Към момента на написването на това, Power Ledger е 90-ата най-голяма криптовалута в света. С пазарна капитализация от малко над 60 милиона долара, тя е в състояние да реализира значителни печалби за своите инвеститори.

Нека да видим как да закупите първите си POWR токени.

Стъпка 1: Регистрирайте се в Binance

Със своята сравнително ниска пазарна капитализация, малко платформи предлагат възможността да купуват Power Ledger POWR директно с валута на Fiat като USD или EUR. Така че най-добрият вариант е първо да закупите Bitcoin или Ethereum и да търгувате за POWR на голяма борса като Binance.

Първата стъпка, ако още не сте го направили, е да регистрирате акаунт в Binance.

binance регистър 1

Стъпка 2: Потвърдете акаунта си

Binance ще изисква да представите няколко документа за проверка на KYC (познайте вашия клиент), преди да започнете да търгувате. Трябва също да настроите мерки за сигурност, като силна парола и 2-факторно удостоверяване, за да запазите профила си в безопасност.

Стъпка 3: Изпратете BTC или ETH до вашия акаунт в Binance

След като бъдете одобрени, ще трябва да изпратите биткойн или Ethereum монети на Binance Exchange. Ако не държите нито една от тези монети, те могат да бъдат закупени от Coinbase Exchange или сайтове като Coinmama или Changelly.

За да депозирате, отидете в заглавното меню и щракнете върху „Средства“, след това върху „Депозит“. Изберете монетата, която искате да изпратите от менюто. Това ще ви даде адрес, на който да изпратите вашите Bitcoin или Ethereum. Уверете се, че всички монети, които изпращате на този адрес на портфейла, са само тази валута – например, ако изпратите BTC на ETH адрес, може да загубите монетите си

депозит binance 1


Стъпка 4: Изчакайте потвърждение

В зависимост от това колко активност има в мрежата, може да има кратко изчакване, за да бъде потвърден депозитът ви. Уверете се, че сте проверили депозита и BTC / ETH се показва във вашия портфейл на Binance, преди да се оттеглите от страницата.

Стъпка 5: Намерете двойката BTC или ETH

След като имате Bitcoin или Ethereum във вашия акаунт в Binance, е време да преминете към борсата. Кликнете върху „Exchange“ от горното меню, след това върху „Basic“.

След като сте в раздела за обмен на Binance, намерете двойката за POWR и монетата, която сте депозирали преди това. За да направите това, отидете в лентата за търсене горе вдясно и въведете POWR. Ще видите двойки за Bitcoin, Ethereum или Binance Coin, родна криптовалута на Binance (използва се за намалени такси за търговия).

праур бинанс

Намерете двойката, която търсите. Това ще изведе екрана за търговия за Power Ledger POWR.

По избор: Използвайте разширените инструменти на Binance, за да купувате в точното време

Binance разполага с инструменти и диаграми с данни, които ви помагат да купувате ниско и да продавате високо. От екрана за търговия можете да видите историята на цената и поръчката за вашия чифт. Можете също така да зададете лимити за покупка или продажба. Това означава, че можете да изберете цена, на която искате да купувате или продавате и след като цената на POWR достигне тази точка, Binance ще направи вашата сделка автоматично.

праур бинанс 2

Стъпка 6: Изберете колко POWR искате да купите

Изберете цената, на която искате да купите, или щракнете върху раздела „Пазар“ и купете за текущата му цена.

Можете да изберете да закупите определено количество POWR или да похарчите 25%, 50%, 75% или 100% от BTC / ETH във вашия Binance акаунт.

Стъпка 7: Купете POWR!

Щракнете върху бутона „Купете POWR“, за да завършите поръчката си.

купи прах

Стъпка 8: Преместете монетите си в сигурен портфейл

Най-добрата практика в крипто е да държите средствата си в сигурен портфейл, който контролирате, извън борса, когато не търгувате.

The Ledger Nano S хардуерният портфейл е един от най-безопасните начини да задържите крипто и поддържа POWR. Като алтернатива можете да използвате Коиноми мобилен портфейл или уеб-базиран MyEtherWallet.

След като приключите поръчката си и вашите токени Power Ledger POWR се покажат във вашия портфейл на Binance, преминете към „Фондове“, след което „Тегления“. Изберете POWR от менюто. Въведете адрес за теглене (адреса от вашия портфейл POWR) и сумата на POWR, която искате да извадите.

3

…и това е! Сега знаете как да получите токени Power Ledger на Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map