Ръководство: Как да закупите NEO (NEO) от Binance

Платформите за интелигентни договори може да имат най-голям потенциал за промяна на играта от всички проекти в крипто сферата. Блокчейн е кръстен от мнозина като „новият интернет“ и всички знаят доколко интернет е променил света.

Ethereum отдавна е лидер на пазара за платформи за разработка на блокчейн. Но те започват да виждат значителна конкуренция от проекти като EOS, Cardano и NEO. Последният, NEO, има най-страстната и всеотдайна общност от всички тях (включително Ethereum). Поради тази причина той изисква разглеждане от всеки крипто ентусиаст.

Какво е NEO?

Както бе споменато по-рано, NEO е платформа за разработване на интелигентни договори. NEO стартира през 2014 г., първоначално като Antshares, по-късно се ребрандира в NEO през 2017 г. Общността, управлявана от Съвета на NEO, се опитва да създаде рамката за цифрова икономика. Тяхната платформа поддържа концепции като цифрова идентичност и индустриална употреба на блокчейн, както и ICO и децентрализирани приложения. Може да се намери списък с dApps в процес на разработка в NEO blockchain тук.

Голямата разлика между NEO и други платформи за интелигентни договори е моделът на символите. Маркерът NEO не е предназначен да се използва за транзакции и е неделим (което означава, че не можеш да изпратиш 0,5 или 0,25 NEO. Той трябва да бъде цял маркер). Вместо това платформата използва GAS като валута за такси и услуги на платформата NEO. Като държите NEO в портфейла си, вие постоянно ще печелите GAS токени от такси за транзакции. Превръщането на NEO в интелигентен начин за печелене на пасивни доходи.

Тъй като Ethereum преминава през сериозни борби през 2018 г., може би е време NEO да заблести. Ще ви разкажем как можете да инвестирате в NEO и да бъдете част от една от най-активните общности в крипто днес.

В същото време NEO се счита за „китайския Ethereum“ за това, че се намира в Китай и има много партньорства с местни компании. Това е и една от причините тази блокчейн мрежа да се счита за централизирана.

В момента NEO е 18-ата най-голяма цифрова валута на пазара с пазарна капитализация от 708 милиона долара и цена на монета от 10,05 долара.

Стъпка 1: Регистрирайте се в Binance

Binance е една от най-големите борси за криптовалути на пазара. Според данни, предоставени от CoinMarketCap, тази цифрова валутна платформа е втората по големина с обем на търговия през последните 24 часа от 927 милиона долара. 

Едно от основните предимства при закупуването на NEO на борсата Binance е, че платформата има една от най-високите ликвидност за алткойни. Например през последните 24 часа търговската двойка NEO / USDT регистриран $ 2,24 милиона в обем на търговия на Binance, равен на 0,24% от общия обем на търговия на Binance. 

Други двойки за търговия, които могат да бъдат намерени на Binance, включват NEO / USDC, NEO / TUSD, NEO / PAX, NEO / ETH, NEO / BTC и NEO / BNB. Всички NEO двойки представляват 0,42% от общия обем на търговия на Binance. 

Binance има и нова услуга, която позволява на потребителите и инвеститорите да купуват някои цифрови валути с помощта на кредитна карта. Въпреки че NEO понастоящем не е включен в тази услуга, може да е възможно този цифров актив да бъде добавен в бъдеще.

Ще разгледаме Binance за това ръководство. Въпреки че е една от 20-те най-големи криптовалути за дълго време, има малко места, които ви позволяват да купувате NEO директно с валути на Fiat като USD или EUR. Така че най-добрият вариант е първо да закупите Bitcoin или Ethereum и да ги замените за NEO на надеждна борса като Binance.

Първата ви стъпка е, ако още не сте регистрирали акаунт в Binance.

binance регистър

Стъпка 2: Потвърдете акаунта си

Преди да започнете да търгувате, ще трябва да представите няколко KYC (познайте клиента си) документи, за да потвърдите самоличността си. Освен това настройте сигурно двуфакторно удостоверяване, за да защитите акаунта си.

Стъпка 3: Изпратете BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT или BNB до вашата сметка Binance

След като потвърждението ви бъде одобрено, изпратете Bitcoin или Ethereum до вашия акаунт в Binance. Ако все още не държите една от тези монети, хора от почти всяка точка на света могат да купуват с кредитна карта от Coinmama или Changelly.

За да направите депозит в BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT или BNB, щракнете върху „Средства“, след това върху „Депозит“. Изберете монетата, която искате да изпратите от падащото меню. Това ще ви даде адрес на портфейла, на който да изпращате средствата си. Уверете се, че всички монети, които изпращате на този адрес, са само в тази валута – ако изпратите средствата си на неправилен адрес, вашите монети могат да бъдат загубени.

депозит binance

Стъпка 4: Изчакайте потвърждение

В зависимост от натоварването на мрежата, може да се наложи да изчакате кратко време, за да бъде потвърден депозитът ви. Уверете се, че депозитът е преминал, преди да се оттеглите от страницата.

Стъпка 5: Намерете двойката BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT или BNB

След като депозирате своите биткойни или етериум, е време да преминете към борсата. Кликнете върху „Exchange“ в горната лента за навигация, след това върху „Basic“.

След като сте в борсата, намерете NEO двойката за монетата, която сте депозирали по-рано. За да направите това, отидете в лентата за търсене в горния десен ъгъл и потърсете NEO. Това ще доведе до двойки за Bitcoin, Ethereum, TrueUSD, Paxos Standard, Tether или Binance Coin, родната криптовалута на Binance.

neo binance

Кликнете върху желаната двойка и тя ще изведе екрана за търговия за NEO.

По избор: Използвайте разширените инструменти на Binance, за да купувате в точното време

Binance предлага редица инструменти и данни, които да ви помогнат да купувате ниско и да продавате високо. На екрана за търговия ще можете да видите историята на цените и поръчките за избраната двойка. Можете също така да зададете ограничения за покупка или продажба. Това означава, че можете да зададете цена, на която искате да купувате или продавате и след като цената на NEO достигне тази точка, Binance ще извърши вашата сделка.

С различните инструменти, налични на разширената борса, предоставена от Binance, потребителите ще могат да имат по-добър контрол върху средствата, които управляват. Binance е борса, създадена за начинаещи, а също и за професионални търговци, които изискват много други инструменти, за да вземат по-добри решения, докато търгуват. 

neo binance 2

Стъпка 6: Изберете колко NEO искате да купите

Изберете цената, на която искате да купите, или щракнете върху раздела „Пазар“ и купете за цената, която е в момента.

Можете да изберете да закупите определено количество NEO или да похарчите 25%, 50%, 75% или 100% от монетите, които сте депозирали по-рано.

Стъпка 7: Купете NEO!

Кликнете върху „Купете NEO“, за да завършите поръчката си.

Стъпка 8: Преместете монетите си в сигурен NEO портфейл

Когато не търгувате, най-добрата практика е да съхранявате монетите си в собствения си защитен портфейл, отделно от борсата. Това е още по-важно за NEO, тъй като искате портфейл, който може да генерира ГАЗ от вашите NEO притежания.

За най-висока сигурност можете да държите вашия NEO в Ledger Nano S хардуерен портфейл. Като алтернатива, НЕОН десктоп портфейлът е популярен портфейл, с възможност за съхраняване както на NEO, така и на GAS.

След като поръчката ви бъде завършена и вашите NEO токени се покажат във вашия портфейл на Binance, преминете към „Фондове“, след това „Тегления“. Изберете NEO от падащото меню. Въведете адреса за теглене (адреса от вашия портфейл NEO), както и сумата на NEO, която искате да преместите.

Въпреки че борсата Binance предлага сметка за работа с виртуални валути, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да изтеглите средствата в друг портфейл. Най-сигурният начин за задържане на NEO монети е чрез депозирането им в хардуер или офлайн портфейл.

The най-добрият хардуерен портфейл за NEO е устройството Ledger Nano S. Binance беше засегнат от хак преди няколко месеца, който доведе до загуба на над 7000 BTC от портфейлите им. Използването на хардуерен портфейл е най-доброто нещо за дългосрочни инвеститори. 

neo binance 3

Щракнете върху „Изпращане“, за да завършите процеса.

Заключение

Закупуването на NEO на платформата Binance е един от най-бързите начини за придобиване на цифровия актив. По този начин ще получите излагане на екосистемата NEO и на цялото крипто пространство, като разнообразите портфолиото си. 

Има и други борси, които биха ви позволили да имате достъп до NEO екосистемата. Всяка от тези платформи има свои собствени характеристики. Трябва да обърнете голямо внимание на борсата, която предлага най-добрите решения за вашите нужди. 

Сега знаете как да започнете да инвестирате в NEO, можете да се присъедините към една от най-страстните общности в крипто днес.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner