Ръководство: Как да закупите ICON (ICX) на Binance

„Hyperconnect the world“ – според уебсайта на ICON това се опитва да постигне това базирано в Южна Корея блокчейн стартиране. Те имат амбициозната цел да свържат всички световни блокчейн мрежи и традиционни инфраструктури, тази, която видя, че ICX, техният роден токен, получава много шум. За по-малко от година от първоначалното им предлагане на монети, ICX в момента е 34-ият по големина на пазара, с ограничение от над 260 милиона щатски долара.

Като млада криптовалута, ICX все още е малко непозната, но също така представлява значителен потенциал за растеж. Това ръководство ще ви каже как да се включите в действието и да инвестирате в ICON.

Въпреки че има много конкуренти на ICON на пазара, това е една от най-успешните блокчейн мрежи към днешна дата, като се има предвид, че има повече от 2 хиляди алткойни в света.

Какво е ICON?

С много различни платформи за интелигентни договори, които стават известни, възниква въпросът за оперативната съвместимост. Как NEO приложенията ще могат да комуникират с приложения Ethereum или Cardano? Това е, което ICON се надява да реши. Тяхната платформа ще има за цел да позволи на различни блокчейн мрежи да работят помежду си, както и да позволи безпроблемен обмен между различни криптовалути.

Това е амбициозен проект със значителен случай на крайна употреба, но все още е в относително ранен етап на развитие. Въпреки това, с стартиране на основната им мрежа през 2018 г. ICON очаква да види значителен ръст – от октомври 2018 г. мрежата вече обслужва около 1000 транзакции на ден. Също така си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Южна Корея, SK.

На този етап е много трудно да се намери къде да се купи ICX с валути на Fiat. Така че нашето ръководство ще ви покаже как да търгувате Bitcoin, Ethereum, Binance Coin или Tether за ICX на една от най-големите борси в света, Binance.

Някои от конкурентите, които в момента има цифровата валута, включват Cardano (ADA) и Cosmos (ATOM). Ако искате да научите повече за тези два проекта, ние създадохме задълбочени ръководства за тях.

Стъпка 1: Регистрирайте се в Binance

Binance е една от най-популярните и признати крипто борси в света. Според CoinMarketCap, Binance е 10-тата най-голяма крипто борса с пазарна капитализация от 685 милиона долара за последните 24 часа. 

Потребителите са склонни да избират тази платформа за крипто търговия, тъй като тя има голяма ликвидност за алткойни и защото работи на пазара повече от две години като лидер в космоса. Заинтересованите инвеститори в закупуването на ICON могат да го направят чрез четири различни двойки за търговия, включително ICX / BNB, ICX / BTC, ICX / ETH и ICX / USDT. В момента ICON представлява 0,22% от общия обем на търговия в тази платформа. 

Услугите, предлагани от тази крипто борса, са конкурентни и са в челните редици на индустрията.

Ако още не сте се регистрирали, ще трябва да регистрирате акаунт на Binance. Процесът на регистрация трябва да бъде бърз, с удобния за потребителя интерфейс на Binance.

binance регистър 3

Стъпка 2: Потвърдете акаунта си


Binance изисква да представите няколко документа за проверка, преди да започнете да търгувате. Също така ще трябва да настроите мерки за сигурност и двуфакторно удостоверяване, за да защитите акаунта си.

Стъпка 3: Изпратете BTC, ETH, BNB или USDT до вашата Binance сметка

След като акаунтът ви бъде одобрен, ще трябва да изпратите малко Bitcoin, Ethereum, Binance Coin или Tether към вашия акаунт в Binance. Ако още не притежавате една от тези монети, хората от повечето места в света могат да купуват с кредитна или дебитна карта от сайтове като Coinmama, Changelly или Coinbase.

За да направите това, отидете в горната лента и изберете „Фондове“, след това „Депозити“. Кликнете върху падащото меню и изберете коя монета искате да изпратите.

На следващия екран ще получите адрес на портфейла, на който да изпращате средствата си. Уверете се, че сте изпратили само избрания тип монети на този адрес – т.е. само биткойн до адреса на биткойн. Ако изпратите друга монета в този портфейл, депозитът ви може да бъде загубен.

депозит binance 3

Стъпка 4: Изчакайте потвърждение

Може да се наложи да оставите известно време, за да премине транзакцията, в зависимост от нивото на активност в мрежата. Бъдете търпеливи и се уверете, че депозитът ви е преминал, преди да преминете напред.

Стъпка 5: Намерете и изберете двойката BTC, ETH, BNB или USDT

Сега сте направили депозит, време е да влезете в раздела за обмен на Binance.

В горното меню изберете „Exchange“, след това „Basic“. Това ще изведе екрана за търговия.

От дясната страна ще има поле, показващо BTC, ETH, BNB и USDT двойки. Изберете монетата, която сте депозирали по-рано, и потърсете ICX. Кликнете върху двойката (ICX / BTC, ICX / ETH, ICX / BNB или ICX / USDT).

ICX binance

По избор: Използвайте разширените инструменти на Binance, за да купувате в точното време

Дори в основния обмен Binance предлага редица начини да помогне на потребителите да купуват ниско и да продават високо. Това включва изчерпателна история на цените и поръчките за избрания от вас чифт, както и лимитирани поръчки. Ограничените поръчки ви позволяват да изберете конкретна цена, на която искате да купите или продадете. Така че, когато ICX достигне цената, която сте въвели, Binance автоматично ще извърши сделка за вас. Като алтернатива можете да изберете да купувате на текущата пазарна цена – това би трябвало да е добре за начинаещите търговци.

С разширените инструменти, предоставени от Binance, е възможно потребителите да могат да подобрят своите търговски дейности и да намерят по-добри цени за цифровите валути, които искат да закупят или продадат. В този случай, използвайки лимитирани поръчки, инвеститорите ще имат възможност да намалят своите такси за търговия и също така да изберат по-добри цени.

icx binance 2

Стъпка 6: Изберете количеството ICX, което искате да купите

Сега изберете колко искате да купите. Можете да изберете определено количество ICX или да похарчите 25%, 50%, 75% или 100% от монетите във вашия BTC / ETH / BNB или USDT портфейл.

Стъпка 7: Купете ICON!

Щракнете върху „Купете ICX“, за да завършите поръчката си. След като мрежовото потвърждение приключи, сте готови!

Стъпка 8: Преместете вашите монети в защитен портфейл на ICON

Най-добрата практика в криптовалутата е винаги да държите монетите си в сигурен портфейл, който контролирате. Това означава да преместите монетите си от борсата, когато приключите с търговията.

Хардуерните портфейли обикновено са най-добрият начин за съхранение на криптовалути. Те ще ви позволят да имате средства, защитени по всяко време и без атаки или хакове. Въпреки това, наличието на един от тези портфейли не е безплатно.

Тъй като току-що се е прехвърлило от заместител на ERC-20 в знак на блокчейн на ICON, все още няма широка гама портфейли, поддържащи ICX. Най-сигурната опция е да използвате хардуерен портфейл като Ledger Nano S или Trezor (и двата поддържат ICX). Като алтернатива, ICONex е безплатен мултиплатформен ICX портфейл, разработен от самия екип на ICON.

За да изтеглите монетите си от Binance, изберете „Фондове“, след това „Тегления“.

Изберете „ICX“ от падащото меню.

icx binance 3

Това ще ви подкани за адрес на портфейла, на който да изтеглите вашите монети. Тук добавете адреса от вашия портфейл ICX, щракнете върху „Изпращане“. Изчакайте няколко минути за потвърждение от Binance, че изтеглянето е завършено.

icx binance 4

В обобщение, Binance има голяма ликвидност за алткойни, което е добре за откриване и търговия с лични данни. Освен това е възможно също да се придобият цифрови активи на тази платформа с помощта на кредитна карта. Въпреки това, не всички търговски двойки са достъпни за покупки на кредитни карти. В бъдеще към тази опция може да се добави ICON.

Значи това е! Сега знаете как да започнете да инвестирате в ICX, символът зад хиперсвързаната децентрализирана мрежа на бъдещето.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map