Ръководство: 8 ICO за наблюдение през Q4 на 2019 г.

В този списък с ICO ще намерите най-добрите предстоящи ICO, които ще стартират скоро. Ако някое ICO ви изглежда вълнуващо, не забравяйте да проучите повече за него и да бъдете част от предстоящата продажба, ако се интересувате. 

EMX ICO

ICO

EMX е борса за деривати, която предлага достъп до глобалните пазари на деривати за $ 1200 трилиона за стоки, акции и валути. Тази платформа позволява на търговците да търгуват с фючърси и безсрочни договори за злато, евро, алткойн, американски акции и др. 

Тази платформа има за цел да преоткрие съществуващите световни пазари на деривати. Това ще направи революция в целия пазар за търговия, като го направи по-евтин, лесен и по-справедлив. 

EMX възнамерява да намали значително търговските разходи, като използва цифрова валута и ефективен дизайн. Тази платформа ще превърне традиционните роли на брокера, борсата и клиринговата къща в по-рационализиран процес. Това ще позволи намаляване на разходите, свързани с управлението на рисковете, и ще направи процесите на маркиране, изчистване и сетълмент по-ефективни. 

Продажбата на EMX токени ще започне от 9 септември 2019 г. до 16 септември 2019 г.. 

ROKKEX ICO

ICO

RKX токените са структурирани вечни облигации, които дават вземане срещу емитента за 15% от брутната печалба на емитента. Като такъв към облигацията (Token) е прикрепен променлив лихвен процент, който прави финансовия резултат зависим от рентабилността на дейностите на емитента. Плащането на притежателите на токени ще се извършва на всяко тримесечие. 

Този токен осигурява софтуерна сигурност от военен клас, за да осигури подобна на Fort Knox среда за търговци. Това е мощен механизъм за съвпадение, AY-подпомогнат KYC, силна мащабируемост и 24/7 поддръжка на клиенти за по-добра търговия. 

Тази идея беше включени през второто тримесечие на 2018 г., а разработването на MVP е извършено през третото тримесечие на 2018 г. ICO трябва да стартира през четвъртото тримесечие на 2019 г., където ще включва откриване на модели и предотвратяване на измамни манипулации на пазара. 

EMJAC ICO 

ICO

Това е първият в света DLT проект за зелена възобновяема енергия. Целта му е да стане първата в света цифрова платформа, която превръща отпадъците в зелена възобновяема енергия. 


Тази платформа ще използва технологията blockchain за решаване на глобалния запас от отпадъчни гуми. Това ще постигне чрез създаване на стойност за отпадъчни гуми. Гумите ще бъдат проследени от източника до завода за рециклиране. 

Проектът ще интегрира блокчейн системата Ethereum, която е добре известна със своя децентрализиран подход, който управлява интелигентни договори за мост и защита на връзката между EMJAC и притежателите на жетони. 

Чрез тази технология платформата ще подобри проследимостта на глобалното управление на отпадъчните гуми, за да намали незаконното изхвърляне, да осигури отчетност на логистиката и производството и да защити околната среда. 

Началната дата на ICO е 11 септември 2019 г. В момента се предлагат 350 милиона токени, а други токени ще бъдат разпределени 30 дни след края на продажбата на токена. 

ICO на Hawk Network

Това е водеща в света разпределена интелигентен интернет на нещата, който съчетава крайни изчисления и блокчейн технология, за да предостави на компаниите ново поколение IoT технологична инфраструктура с по-ниски разходи за достъп и по-ефективна наличност. 

Чрез трансформирането на новия икономически модел Hawk Network съчетава цифрови идентификатори и множество технологии за криптиране, за да позволи на интелигентните терминали, Интернет на нещата и потребителите да се движат безпрепятствено в мрежата, осигурявайки сигурност на активите и данните. 

Платформата вярва, че е настъпила ера на всеобщото възприятие на интелигентността. 

Вече има планове за стартиране на IEO Global Meetup през октомври 2019 г., включително стартирането на първия Dapp. Хората зад проекта очакват топ борсите да започнат да търгуват HAW в същия период.  

ICO на EasyGuide (GCD)

 Това е ICO, която има за цел да внесе блокчейн решения в платформата. 

EasyGuide е децентрализирано блокчейн решение, което дава възможност на пътниците да намират съпътстващи пътници от различни страни, да се присъединят към компании с хора със сходни интереси и заедно да създават маршрути за туристи и безопасно да споделят разходите на тази организация. 

Платформата ще използва отзиви и оценки, за да групира туристи според тези параметри, които съвпадат и изготвя индивидуални предложения за всеки от тях. Тази платформа има за цел да помогне на независимите туристи бързо и удобно да съставят маршрута на идеята с правилните пътници. 

С помощта на блокчейн технологията EasyGuide ще даде възможност на тези групи от цял ​​свят безопасно да споделят пътните разходи и да избират необходимите услуги на едно място. 

EasyGuide ICO ще започне на 10 септември 2019 г. и ще приключи на 10 октомври 2019 г. Общо 6 500 000 000 GCD ще бъдат създадени и ще бъдат използвани по време на ICO. 

Освен това продажбата на GCD токени ще се счита за успех, ако успеят да достигнат мека граница от 3 милиона долара. Въпреки това продажбата може да приключи рано, ако успеят да достигнат твърда граница от 15 милиона долара. По време на периода на ICO инвеститорите могат да купят GCD на цена от $ 0,002 за токен. 

Gingr ICO 

Това платформа ще донесе блокчейн решения в сектора на развлеченията и събитията. 

Тази платформа позволява директни резервации от край до край за проституция, използвайки технологията на блокчейн интелигентни договори и цифрови валути. Платформата е лесна за употреба и хумористична и позволява лесен начин за заплащане на секс работници. 

Gingr е първата ICO в Швейцария, която е законно одобрена и има за цел да наруши пазара на 186 милиарда долара с използването на GGC. 

ICO ще започне на 1 октомври 2019 г. и ще приключи на 31 октомври 2019 г. Общо съществуват 2 000 000 000 GGC монети, а петстотин милиона ще бъдат използвани през периода на ICO. 

ICO ще се счита за успешна, ако бъде достигната мека граница от 1 милион EUR. Въпреки това, ако по-рано бъде достигната твърда граница от 20, 450 000 EUR, ICO ще бъде затворена. 

През този период на инвеститорите ще бъде позволено да купуват на монети GGC на стойност $ 0,1364. 

Virtual Rehab (VRH) ICO

Това платформа използва напредъка в блокчейн технологиите, изкуствения интелект и виртуалната реалност за психологическа рехабилитация на маргинализирано население. 

Платформата е създадена през 2017 г. и е първата, която комерсиализира използването на AI и VR за пристрастяване и корекционна рехабилитация. Тази платформа се счита за лидер в своя сектор. 

Екипът зад VRH получи глобални награди и признание от канадското и американското правителство, Wall Street Journal и ООН. 

Неговото решение обещава да помогне за справяне с болката, за предотвратяване на нарушения на употребата на вещества, за подобряване на комуникативните умения на аутисти и за рехабилитация на повторно извършители. 

 VRH смята, че поверителността и сигурността на личната информация са от първостепенно значение и се стреми да реши този проблем. 

В момента данните на тези индивиди са изложени на света и когато се възстановят, за тях е трудно да бъдат приети или по-скоро интегрирани обратно в обществото. 

За да реши този проблем, платформите се стремят да използват адрес на портфейла, за да идентифицират тези лица вместо истинските им имена. Единствената реална информация, която ще бъде събрана, е тяхната възраст, пол, раса, биометрични данни и проследяване на очите. 

ICO ще започне на 2 октомври 2019 г. и ще приключи на 12 октомври 2019 г. През този период ще бъдат създадени общо 400 000 000 VRH и 240 000 000 ще бъдат използвани по време на предлагането на монети. 

ICO ще се счита за успешна, ако успеят да достигнат мек капацитет от 5 милиона долара. Ако обаче успеят да достигнат твърда граница от 20 милиона долара, продажбата ще бъде затворена. 

Освен това инвеститорите могат да закупят токена на $ 0,1 по време на ICO периода. 

COVEX ICO 

 Това е цифрова платформа “всичко в едно”, която позволява на търговците да търгуват с цифрови валути, да копират умения за търговия и да завършват сделките си в рамките на своите инвестиционни групи. 

С други думи, тази платформа има социална търговия, маржин търговия и платежни шлюзове, които ще работят в прозрачен, децентрализиран и недоверен блокчейн. 

Основната цел на тази платформа е да създаде интерфейс, където да могат да се свързват криптотърговци, търговци, разработчици, технологични ентусиасти и предприемачи. За този ангажимент платформата предлага монетата си CoVEX Exchange. 

ICO ще започне на 1 ноември 2019 г. и ще приключи на 1 декември 2019 г. Общо 15 милиона COVEX ще бъдат създадени и същата сума ще бъде използвана през този период. 

Ако бъде достигната мека граница от милион долара, това ICO ще се счита за успешно. Продажбата обаче ще бъде затворена, след като достигне твърда граница от 40 милиона долара. През този период една монета COVEX ще се продава на цена от 0,85 долара. 

Ако планирате да инвестирате в предстоящи ICO, уверете се, че първо разбирате какво предлагат и проследявате всички предстоящи новини за същите.

Бонус

По-долу е даден списък с някои други интересни ICO, които вече са се провели тази година.

1. ICO на Geon Network

Начална дата на ICO: 31 януари 2019 г.

Крайна дата на ICO: 31 март 2019 г.

Геон е платформа, която има за цел да предефинира реалността, като я разшири чрез внедряване на технологията за разширена реалност (AR). Платформата дава възможност на своите потребители да създават Geons от реалния живот, които ще им позволят лесно да прехвърлят стойност. По този начин Geon улеснява взаимодействието между B2C и C2C по безпрецедентен начин. Потребителите могат да организират условия и да дефинират предизвикателства, които трябва да бъдат финализирани преди прехвърлянето на стойността.

Родната валута на платформата е Geon Token (GEON). GEON е ERC20 базиран маркер, издаден от Ethereum блокчейн. Потребителите могат да използват GEON, за да закупят Geon Coins и да обменят стойност с други потребители, наред с други транзакции.

geon мрежа ava

Източник: lamtuan.com

2. ICO на MenaPay

Начална дата на ICO: 15 януари 2019 г.

Крайна дата на ICO: 15 март 2019 г.

MenaPay е базиран на блокчейн шлюз за плащане в Близкия изток и Африка. Целта на платформата е да замени традиционните методи на плащане с криптовалута, изцяло захранвана от блокчейн.

MenaPay ще служи като платформа, която свързва клиентите директно с търговци чрез използването на блокчейн. Търговците ще могат да включат технологията на MenaPay на своята платформа. Повечето търговци са предпазливи да приемат крипто като плащане на тяхната платформа поради проблеми с изплащането на пари и нестабилност на цените.

По този начин разработчиците създадоха MenaCash. Тази монета може да се счита за стабилна монета, тъй като нейната стойност е подкрепена на 100% от щатския долар. Криптото ще се използва като валута за транзакции на платформата MenaPay. На тази платформа всяка монета на MenaCash има стойност от един долар.

3. HotCoin ICO

Начална дата на ICO: 21 януари 2019 г.

Крайна дата на ICO: 21 март 2019 г.

Начална дата на PRE-ICO: 07 януари 2019 г.

Крайна дата PRE-ICO: 21 януари 2019 г.

HotCoin е решение за плащане, което подкрепя достъпността, поверителността и доверието в многомилиардната индустрия за забавления за възрастни.

хоткойн платформа

Източник: www.hotcoin.org

HotCoin (HCN) използва блокчейн алгоритъма ERC20 на Ethereum, който е създаден, за да гарантира анонимност на потребителите, които имат достъп до продукти и услуги, предлагани от развлекателната индустрия за възрастни. Екипът зад проекта твърди, че техният токен вече може да се използва за тази цел, което позволява на потребителите да използват уебсайтове и услуги за възрастни.

Те също се стремят да внедрят други продукти, включително портфейл HotCoin, платежен шлюз, както и VR и AR решения.

4. Фондация OCEAN Poseidon

Начална дата на ICO: 16 февруари 2019 г.

Крайна дата на ICO: 24 март 2019 г.

ОКЕАН Посейдон е с нестопанска цел, търсеща революционни решения за спиране на изменението на климата.

Първото решение на Poseidon – платформа, задвижвана от AI и блокчейн, наречена намаляване – свързва потребителите със система за въглероден кредит, която може да помогне за балансиране на емисиите на CO2.

намаляване дава възможност на потребителите да балансират въздействието върху климата на всяка транзакция, а с помощта на нова технология това може да се направи в малък мащаб (търговия в грамове вместо тонове).

За разлика от повечето проекти, които използват блокчейн на Ethereum, OCEAN маркерът на Poseidon ще използва платформата Stellar, която те са намерили за най-екологичната блокчейн платформа, тъй като не изисква консенсусен механизъм, който консумира огромно количество енергия.

5. RAWG ICO

Начална дата на ICO: 1 март 2019 г.

Крайна дата на ICO: 15 март 2019 г.

Начална дата преди продажба: 22/05/2018

Крайна дата в предварителна продажба: 01.03.2019

RAWG, неофициално наречен ‘IMDb of games’, е база данни за видеоигри и платформа за откриване, която включва над 50 000 заглавия от всички популярни платформи за игри, което превръща вашите игрални умения в продукти и услуги.

Награди ще бъдат дадени на геймърите в RAWG жетони за подвизи в играта от любимите им игри. За потребителите токените могат да се използват за заявяване на специални оферти от партньорите на RAWG и конвертирането им в други криптовалути. Рекламодателите могат също да използват RAWG токени, за да купуват реклами на платформата RAWG, за да достигнат до играчите.

Цената на RAWG токен е обвързана с цената за реклама, поставена на RAWG – 100 токена ще означават 1000 импресии на банерна реклама.

rawg

Източник: producthunt.com

6. AvailCom ICO 

Начална дата на ICO: 15 януари 2019 г.

Крайна дата на ICO: 15 февруари 2019 г.

Доставка на ICO токени: 835 000 000 AVL

Начална дата в предварителна продажба: 15 ноември 2018 г.

Крайна дата в предварителната продажба: 15 декември 2018 г.

Доставка на токени в предварителна продажба: 70 000 000 AVL

Цена: 1 AVL = 0,03 USD

AvailCom е платформа, базирана на блокчейн технология, която може да се използва за всякакви имоти под наем, от апартаменти и къщи до автомобили и велосипеди, с възможност за плащане във фиатна валута без добавена лихва към цената.

AvailCom е платформа, която ще ускори процеса на търсене и лизинг на всяка собственост без ключове, като същевременно елиминира необходимостта от намеса на трета страна. Чрез използването на тази услуга всеки ще може да договаря и наема собственост безплатно от собственика, без да се налага да се справя със задушна бюрокрация и забавяне във времето.

7. HyperionX (TREE) ICO

Начална дата на ICO: 20 февруари 2019 г.

Крайна дата на ICO: 2019-12-31

Цена на токена: 1 ДЪРВО = 0,04 USD

HyperionX е уникална органична общност и пазар, който стимулира потребителите да гледат реклами и да попълват проучвания.

Целта на HyperionX е да изгради нещо повече от обикновен пазар, който раздава награди. Екипът вярва, че нововъзникващите технологии като блокчейн директно ще променят начина ни на взаимодействие с обществото и начина, по който виждаме работата си. Целта им е да изградят свободен пазар и децентрализирана екосистема, където хората ще могат да създават съдържание и да получават жетони за извършване на различни дейности.

Тъй като потребителите ще продължат да използват HyperionX, те ще отключват нови функции и децентрализирани приложения, които ще генерират нови начини за взаимодействие с общността.

хиперионкс

Източник: www.hyperionx.org

Заключение

Ако искате да намерите още нови стартиращи компании, вижте тези ICO списък. CryptoTotem сравнява различни рейтинги на най-добрите аналитични агенции и те разполагат с база данни от 5400+ крипто проекта.

Ако се интересувате от участие в ICO, моля, направете свое собствено проучване. Можете да прочетете допълнително отразяване на ICO от нашия сайт в нашия макро-анализ на пазара или в тази статия за ICO на Vechain. И накрая, ето още един анализ на това как цените на ETH влияят и върху екосистемата на ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map