Подобрете своята анонимност на пазара на криптовалути с помощта на BitMix

Работим с криптовалути за дълги периоди от време. Въпреки че много от нас знаят, че цифровите валути са много полезни, някои потребители смятат, че те също са анонимни. Въпреки това, това е много погрешна концепция, която хората имат.

Виртуалните валути не са анонимни. Всъщност борсите, правителствата, хакерите и крадците могат да извличат вашата информация, докато обработват цифрови активи. Ето защо е много важно да имате по-добри характеристики за анонимност в пространството.

BitMix е едно от решенията, които имат за цел да предоставят на потребителите на крипто поверителността, необходима им за извършване на трансфери и обработка на техните средства на пазара.

Проблеми с анонимността на пазара на криптовалути

Както бе споменато по-рано, много потребители смятат, че боравенето с цифрови активи може да се извършва анонимно. Въпреки това, различни престъпни групи успяха да получат ценни и лични данни от потребители, които им позволяват да знаят кой е вашият основен портфейл за Bitcoin (BTC) или Litecoin (LTC).

Борсите събират данни от потребители като адреси, имена, IP адреси, локализация, данъчна информация и др. Ето защо обменът може не само да изложи средствата на потребителите – ако те ги държат в горещи портфейли – но и лични данни.

Тази лична информация може да бъде извлечена и използвана за насочване към жертви, които по-късно могат да бъдат хакнати, нападнати или заплашени. Ако това се случи, този потребител със сигурност ще осъзнае, че виртуалните валути не са били анонимни.

Освен това правителствата са се свързали с фирми като Chainalysis, които правят блокчейн анализи, за да открият престъпници. Въпреки че това може да бъде много полезно за улавяне на незаконни търговци, то се използва и за разследване на нормални търговци.

Увеличаване на анонимността с BitMix

BitMix, един от най-много популярни и използвани биткойн миксери на пазара на криптовалути, имат много добро решение на този проблем. BitMix защитава потребителите на крипто, за да се грижат за тяхната поверителност. Това би намалило шансовете за нападение от хакери.

В действителност, нападателите не биха получили вашата лична информация, когато закупите вашата храна, използвайки виртуални валути. Цялата информация за трансферите и средствата, които притежавате, се съхранява в публични блокчейн.

BitMix е много лесна за използване услуга, която предоставя решения на тези, които трябва да имат подобрена поверителност, докато използват своите цифрови активи. BitMix предлага поддръжка на широк спектър от езици, за да не изключи никое лице от който и да е регион.

В момента поддържаните езици включват: английски, руски, хинди, португалски, китайски, корейски, индонезийски, немски, холандски и полски. В бъдеще към BitMix могат да се добавят нови езици.

Въпреки че Bitcoin е най-популярната криптовалута на пазара, BitMix отчита, че има потребители на други виртуални валути, които искат да защитят своите лични данни. Ето защо те предлагат поддръжка на Bitcoin, Dash (DASH) и Litecoin (LTC).

Също така си струва да се спомене, че BitMix предлага поддръжка за Clearnet, Tor и NoJS (без JavaScript). Това е особено полезно за най-изисканите и сложни потребители, които работят с широк спектър от платформи.


В момента минималното количество за смесване е 0,005 BTC или 0,015 LTC, които в момента са на стойност съответно 46 и 1,04 долара. Това означава, че потребителите не трябва да управляват големи количества виртуални валути, но изпращайки само няколко долара, те вече могат да защитят своите данни и поверителност.

Получаване на още по-анонимни

Блендерът BitMix Bitcoin е услуга, която работи с най-високите стандарти в пространството. Ето защо всички преводи се обработват незабавно и монетите ще бъдат получени от адреса, който сте избрали след потвърждението от мрежата. Получателят ще получи средствата напълно почистени, избягвайки да бъдат насочени от хакери или престъпници.

За да защити поверителността още повече и да предложи най-съвременната анонимност на крипто потребителите, BitMix използва криптиране на твърдия диск и никога не съхранява дневници. Всички записи се премахват след 72 часа или незабавно със заявка в страницата за поръчка.

Потребителите също така ще могат да избират таксата, която плащат, за да намалят шансовете на нападателите да открият направените трансфери. Ако нападателят знае таксата за услуга, той може лесно да анализира блокчейна и да получи точната сума, преведена от потребителя.

Хората, използващи BitMix Bitcoin миксер, също ще получат уникален код, който ще им позволи никога да не получат нито една от предишните монети, които са изпратили в резервите. Това би гарантирало, че потребителите ще останат напълно анонимни на пазара на криптовалути, когато обработват средствата си.

За по-взискателни търговци и частни лица опцията за случайно използване ще бъде добър инструмент. Всъщност, само чрез изпращане на 0,1 BTC или 1 LTC, потребителите просто ще имат възможността да получат повече от една транзакция до адреса на местоназначението. Това е много полезно за защита на анонимността и поверителността на потребителите, защото много по-трудно анализаторите на блок вериги разбират как се държат транзакциите.

Тази услуга за смесване на биткойни също ще ви предостави ръчни и автоматични настройки. Това ще ви помогне да постигнете максимална ефективност, докато смесвате средствата си. В допълнение към това, този биткойн миксер ще предлага и партньорска програма, в която те предоставят на клиентите незабавни изплащания за всяка отделна транзакция, извършена от поканен потребител.

Всички адреси, генерирани от BitMix, са цифрово потвърдени, че са наистина и произволно генерирани от сървъра на компанията.

И накрая, и за криптопроекти, обработващи средства на клиенти, те предоставят API, който улеснява много помощта на потребителите да изчистят своите монети, да защитят личните си данни и да останат анонимни, докато използват любимите си цифрови активи.

Заключение

В тази статия споделихме с вас кои са основните предимства от използването на решенията, предоставени от BitMix и как те могат да бъдат много полезни за подобряване на анонимността на крипто пазара.

Работейки със средствата си с този биткойн блендер, със сигурност ще бъдете сигурни, че средствата, които извършвате, са частни. Освен това, когато ще извършвате транзакции, ще знаете, че вашите лични данни са защитени срещу хакери или престъпници.

Ако искате да научите повече за тази услуга за смесване на биткойни, можете да посетите официалния сайт на компанията:

Основно: https://bitmix.biz/en

NoJS: https://bitmix.biz/en/nojs

TOR (препоръчително): http://bitmixbizymuphkc.onion

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map