Платформа за криптовалута на Nash Exchange

Неш борса (NEX) е децентрализирана криптовалутна борса, която може да бъде достъпна и използвана от всяка точка на света. Неш преди това се наричаше Neon Exchange. Техният токен, NEX, е одобрен като знак за сигурност от Органа за финансов пазар (FMA).

Борсата е на път да ускори трансфера на крипто активи, без да прави компромис със сигурността. В допълнение, борсата Nash предоставя потребителски интерфейс, който е лесен за използване за тези, които за първи път търгуват с криптовалути и достатъчно напреднал, за да побере ветерани търговци на криптовалути.

ICO на Nash’s беше сред най-трудните за влизане. Продажбата му на символи обаче беше доста успешна – взимаше 21 800 000 долара от желаните 25 000 000 долара. Според ICO цената на ICO за 1 NEX е била 1 USD ICOdrops. Криптовалутата на Nash е Neon Exchange (NEX) и цената му в момента е $ 1,22 – 22% от цената на ICO.

Как да започнем с Наш

Като децентрализирана платформа, тя предлага множество предимства, ключови сред които са, че потребителят винаги ще контролира своите цифрови активи.

За да се насладите на предимствата, предлагани от Nash exchange, първо трябва да създадете акаунт. Процесът е лесен и прав напред.

Обмен на пари

 • Посетете официалния уебсайт за обмен на Nash и кликнете върху регистрация.
 • Въведете своя Препращащ код. (Ако нямате такъв, можете да използвате ‘o41cxL’, за да ни подкрепите). Тъй като борсата все още не е стартирала, всеки, който създава акаунт, трябва да бъде препратен или да бъде участник в програмата за насочване на платформата. Тази програма функционира като състезание и победителите ще бъдат възнаградени с токени Bitcoin плюс Nash.
 • Има два начина за получаване на референтен код. Единият е чрез участие в програмата за препоръчани, а другият търси код за препоръки в акаунтите в социалните медии. Код от социалните медии се публикува от участниците в програмата за препоръки. Използването на техните кодове означава, че сте насочени от някой друг. Имайте предвид, че докато използвате този код, няма да се възползвате от наградите, предложени по време на тегленето.
 • Когато получите рефералния код, продължете да въвеждате собственото и фамилното си име.
 • Натиснете ‘продължи към подробности за акаунта’

Създайте своя акаунт в Nash

 • Посочете валиден имейл адрес
 • Създайте силна парола
 • Потвърдите паролата
 • Приемете потребителското споразумение на Nash Exchange
 • Кликнете върху „Аз не съм робот“
 • Продължете да създавате своя акаунт.

Имейл за потвърждение ще бъде изпратен до входящата ви поща. След като щракнете върху предоставената връзка, ще бъдете помолени да влезете във вашия акаунт, като предоставите имейл и парола, които сте предоставили в по-ранни стъпки.

Влезте в акаунта си в Nash

Насочена награда на Nash за ранни осиновители

След като влезете, ще бъдете посрещнати от съобщението по-долу;

Програма за препоръчване на Наш

В края на страницата ще имате

Раздаване на Nash препоръки

Страницата показва, че билетът е в очакване, тъй като борсата Nash все още не е активна. За да се брои обаче билетът по време на тегленето, той трябва да бъде активиран във фазата след стартирането. Това ще стане само когато борсата Nash започне да се занимава с търговски дейности.

По време на тегленето първият победител ще вземе Bitcoin на стойност $ 35 000 плюс 15 000 токена Nash. Вторият и третият победители ще бъдат наградени с биткойни на стойност 20 000 и 10 000 долара плюс съответно 10 000 и 5 000 токена Nash.

Когато сте влезли в профила си, можете да получите достъп до данните за вашия акаунт от горния десен ъгъл на страницата.

От страницата за настройки на вашия акаунт можете;

Настройки на акаунта в Nash

 • Променете паролата си или
 • Активирайте двуфакторно удостоверяване, което е деактивирано по подразбиране. Удостоверяването добавя допълнителен слой сигурност към вашия акаунт. Например всеки път, когато влезете в акаунта си, ще се изисква да предоставите вашата нормална парола плюс код, изпратен на телефона ви като SMS или можете да изберете да използвате приложение за удостоверяване.

Нашово двуфакторно удостоверяване

Обменът в брой поддържа в момента Google Удостоверител, Удостоверител на LastPass, или Authy. След като изберете приложението си за удостоверяване, ще трябва да сканирате QR код и да въведете кода за потвърждение, генериран от предпочитаното приложение за удостоверяване.

Повече за борсата на Наш

Наш мобилен

Мобилно приложение Nash

Има Nash Mobile, който е решение „всичко в едно“ за цифрови активи. Той също така улеснява търговията без разширените функции, намерени в уеб версията, плюс позволява извършването на плащания “С автоматично конвертиране на валута.

Повече от просто предоставяне на мобилна версия на борсата Nash, Nash mobile действа като хранилище за различни мрежови активи при строга сигурност.

Разширение на Nash

Удължаване на Nash

Това помага за свързването ви със света на децентрализираните приложения директно от вашия браузър. Разширението се предлага под формата на портфейл на браузъра, но ви позволява дори да подписвате интелигентни договори. Разширението Nash предоставя и актуална история на транзакциите.

Аспект на съответствие на Наш

The Наш платформа поставя спазването на преден план, тъй като смята, че спазването на определени закони и разпоредби ще бъде основен аспект при привличането на повече хора да инвестират в цифрови активи. Дори и с новаторската си технология, Неш знае, че да накараме бизнеса и хората да им се доверят, без да се придържат към разпоредбите, ще бъде трудно.

За процедурите срещу изпирането на пари (AML) платформата Nash разполага с най-ефективните инструменти, които ще откриват подозрителни дейности. От друга страна, процедурите Know-Your-Customer са задължителни за борсата.

За да докаже, че вече са поставили летвата да се придържат към зададените разпоредби, токенът Nash вече е регистриран като европейска сигурност. Това представлява първото в света публично предлагане на цифрова сигурност. С регистрацията си всеки, който инвестира в токена, е защитен срещу измами, манипулиране на пазара, търговия с вътрешна информация и предоставя правна основа, когато става въпрос за споделяне на приходите на борсата.

Предимства на използването на борсата на Наш

Предимства при обмен на пари

 • Платформата е изградена с оглед както за начинаещи, така и за напреднали потребители.
 • Потребителският му интерфейс е прост и интуитивен.
 • Неговият двигател за съвпадение извън веригата е мощен, но никога не поема контрола върху вашите активи.
 • Той предоставя най-сложните аналитични инструменти плюс сложни типове поръчки.
 • Осигурява операция за покупка и продажба с едно кликване.
 • Поддържа покупка и продажба на виртуални активи в редица блокчейн платформи.
 • Поддържа покупка и продажба с помощта на fiat, въпреки че тази опция се предоставя чрез партньорство с трети страни.

Стартирането на Наш

Fabio C Canesin, съосновател на Обмен на пари, е цитиран, че платформата ще започне да работи официално до края на март тази година. Той каза това, докато представяше презентацията „Разпределени финанси за всички“ по време на тазгодишния NEO Devcon.

По време на съобщението съоснователят потвърди, че Nash ще бъде финансова платформа за дигитални икономики и ще реши проблемите, които измъчват централизирания обмен на цифрови валути.

Източник на изображението: cloudinary.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner