NEO срещу Kucoin акции – Битката за PoS токени – Част I

NEO (NEO) е платформа за интелигентна икономика от следващо поколение. Той е ребрандиран от първоначалното си име, Antshares. Подобно на Ethereum, NEO екосистемата работи с помощта на GAS жетони който изпълнява идентична функция като Gwei на платформата Ethereum. Тези, които притежават NEO жетоните, се възнаграждават с GAS, който може да бъде заменен за други монети / токени. Токените се добиват предварително и се издават в блока за генезис на NEO.

Акции KuCoin (KCS) от друга страна е знак за обмен на криптовалути KuCoin. Борсата споделя ежедневно 50% от своите такси за търговия с притежатели на KCS в зависимост от това колко KCS токени притежават. Тъй като борсата начислява такси за търговия за токени, търгувани на платформата, притежателите на KCS получават различни монети като бонус във времето, а не само KCS жетони.

KuCoin Shares и NEO са две криптовалути, които дават пасивен доход. Холдингът NEO ви дава безплатен GAS, а токените KuCoin Shares предлагат на притежателите процент от дневните такси за търговия.

Рентабилност

Въпрос, който идва на ума на всеки, когато решава кой да държи между NEO и KCS жетони, е колко печалби ще бъдат реализирани на дневна база при притежаването на тези активи.

Следващите изчисления се основават на текущите стойности към момента на писане и подлежат на промяна по всяко време.

За всеки притежаван NEO токен (в момента на $ 51.39) получавате $ 0.004 дневно. За жената на акциите на KuCoin, от друга страна, запазването на същата стойност като NEO ще държи 22.444096 акции на KuCoin. Така на всеки 22,45 притежавани токени KuCoin акции, притежателите получават 0,0074 $ на ден.

Съгласно горните изчисления е по-изгодно да се държат акции на KuCoin, отколкото да се държат NEO токени.

(За да получите настоящите проценти на възнаграждение използвайте https://neotogas.com/ и https://kucoinshares.com/ наградни калкулатори).

Повече начини да печелите с тези токени

Освен че просто държат тези токени за ежедневни награди, както всяка друга криптовалута / токен там, пазарните стойности могат да се повишат над 1000% за кратък период. В същото време видяхме, че стойностите падат толкова бързо на пазара на криптовалути. Например NEO в момента при $ 46 + е отчел ръст от 23 237,83% през изминалия 1 година, а акциите на KuCoin са постигнали само 173,67% печалба за същия период.

В този случай тези, които са притежавали NEO през последната година, са записали много печалби от акционерите на KuCoin.

Как да получите тези награди

Придържането на NEO и KuCoin Shares токени на повечето борси не гарантира награди, както е анализирано по-горе. Независимо от това, стойността на вашите токени може да се покачва и намалява при пазарни стойности, когато ги имате там.

Да заявите GAS токени


Има няколко безопасни начина да заявите GAS за NEO токени. Можете да поискате GAS за хардуерни портфейли, софтуерни портфейли и някои борси.

# 1. НЕОН Портфейл

Можете да поискате ГАЗ директно от a НЕОН портфейл, Официален портфейл NEO. За да заявите жетоните, трябва да съхранявате вашите NEO в портфейла NEON за известно време.

След като вашите NEO токени са във вашия NEON портфейл, ще видите как вашите GAS токени непрекъснато се натрупват във вашия портфейл. Можете да заявите своя ГАЗ по всяко време.

Ако имате инсталиран портфейл NEON, изпълнете следните стъпки, за да заявите ГАЗ в портфейла NEON:

 • Влезте в портфейла си и проверете дали имате GAS да заявите.
 • Ако имате достатъчно GAS, за да заявите, бутон GAS за иск ще бъде активиран със стойността на GAS, която трябва да предявите, посочена върху него.
 • Щракнете върху бутона за рекламация и се отпуснете.
 • След като бъде заявено, вашият нов GAS баланс ще бъде актуализиран.

# 2. Собственици на Ledger Hardware Wallet, които претендират за NEON Wallet

Портфейлът Ledger Nano S поддържа NEO криптовалута чрез GUI интерфейса на портфейла NEON.

Следователно е възможно да изтеглите NEON Wallet тук, след това свържете вашето Ledger Nano S устройство, за да покажете вашите NEO монети на Ledger Nano Device.

Съвсем лесно е да заявите своя GAS, когато Ledger Nano е успешно свързан с инсталирания ви портфейл NEON.

За да заявите своите GAS токени като потребител на Ledger Nano S, изпълнете следните стъпки:

 • Свържете портфейла на Ledger към вашия компютър.
 • Отворете Ledger Manager Chrome App.
 • Инсталирайте приложението NEO на главната книга, като кликнете върху бутона Инсталиране до NEO на главната книга, мениджър на приложения.
 • Потвърдете инсталацията на устройството Ledger, като щракнете върху десния бутон.
 • Изтеглете портфейла NEON за вашата операционна система и го инсталирайте.
 • Щракнете върху иконата NEO на портфейла Ledger; устройството трябва да показва Wake up, NEO на вградения си екран.
 • Отворете портфейла NEON и изберете опцията за влизане с книга.
 • На следващия екран ще видите съобщение, което казва „Намерен USB Ledger Nano S Success. Приложението NEO, намерено на хардуерно устройство. Кликнете върху бутона горе, за да влезете. “
 • Кликнете върху бутона „Използвайте Ledger Nano S“, за да получите достъп чрез вашия NEON портфейл.
 • Вече трябва да видите бутона Искане на ГАЗ.
 • Щракнете върху бутона, за да предявите иск, ако имате предстоящи искове.

# 3. Искайте ГАЗ на борси.

Въпреки че не всички борси поддържат това, можете да поискате ГАЗ за NEO, съхраняван на борси, който поддържа NEOGAS.

Трябва да имате предвид, че поддържането на вашите криптовалути на борса е рисковано. Той е податлив на хакове, или обменът може напълно да се изключи поради най-известните им причини. Следователно вие не искате да запазите много повече, отколкото можете да си позволите да загубите при размяна.

Binance и KuCoin Обмените са тези, които понастоящем позволяват на потребителите да заявят GAS за NEO.

От потребителите не се изисква нищо, за да получат своите GAS токени на тези борси. Вашите токени ще се добавят ежемесечно в Binance и всеки ден за потребители на обмен на KuCoin.

Да заявите токени KuCoin Shares (KCS)

За да получите дял от тези „дивиденти“ или „бонус kucoin“, както е посочено, трябва да сте регистрирани в Кукоин борса.

Докато хората търгуват с криптовалутите си на борсата KuCoin, притежателите на KCS също ще получат процентно увеличение на различни монети / токени, търгувани този ден.

Всички тези монети / токени могат да бъдат заменени за всяка криптовалута по избор и изтеглени, или можете да ги използвате, за да платите и такси за търговия.

Недостатъкът на получаването на всички тези различни токени е, че може да е трудно да се извадят пари, освен ако не притежавате много токени KCS, които ви дават разумен процент на ден.

Заключение

И двата токена доказаха, че си заслужава да бъдат запазени за дългосрочни печалби. Въпреки това, тази статия не предлага нито един от тях като възможности за инвестиции. Следователно е от решаващо значение да правите изследвания и да инвестирате в това, в което вярвате. Също така, уверете се, че не инвестирате в това, което не можете да си позволите да загубите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map