Най-важните 6 твърди вилици от юни 2018 г.

Криптовалутите и технологията Blockchain дойдоха заедно с някои технически условия, което хард форк е едно. Когато става въпрос за хард форкове, той се отнася до разделяне от съществуващ блокчейн протокол или промяна, която прави предишните блокове / транзакции невалидни. Това понякога ще изисква възел или надстройка на потребителя, за да поддържа новата версия.

Като се има предвид това, има малко проекти, които са планирали хард форк за юни. Ето шест проекта, за които трябва да внимавате:

HempCoin (THC) Masternodes & Hard Fork

Планирана дата: Някъде преди края на Q2 (на или преди 30 юни)

HempCoin е криптовалута, която свързва фермерите на канабис и местните продавачи. Символът THC представлява криптовалутата. Въпреки че към момента на писане не е определена конкретна дата, проектът ще претърпи технологична промяна. Новата версия на жетоните ще бъде анонимна и също така екипът ще внедри функция на главен възел.

Проектът, който съществува от 2014 г., има екип по проекта, който работи върху това да направи платформата първокласна. На официалния сайт има официален портфейл за потребителите на компютри HempCoin за Windows. Монетата се търгува и за BTC на платформата за обмен на криптовалута Bittrex.

Тъй като индустрията на марихуана бързо се разраства, HempCoin като монета с конкретна ниша има за цел да улесни търговията в бранша, използвайки съвременни технологии и лесни за употреба приложения.

BitShares (BTS) Hard Fork

Планирана дата: 07 юни 2018 г.

BitShares има своето Core Release през юни. Както беше обявено от основния екип, до триседмичен период ще излезе нова функция, а хард форковете са планирани да бъдат два пъти годишно, първият четвъртък на юни и декември.

Платформата BitShares е децентрализирана платформа за обмен с отворен код, която работи на блокчейн. Целта на създаването на този проект е да се премахнат рисковете, свързани с централизирания обмен. По този начин има по-малко ситуации на хакване и не съществува възможност хората да губят средствата си от борси на трети страни. Достъпът до платформата става чрез браузъра или се изтегля на потребителско устройство.

BitShares (BTS) могат да се търгуват на няколко борси, които включват BitShares Asset Exchange, CoinEgg, Binance, Poloniex, Huobi, Livecoin, Indodax и др. BTS на тези платформи могат лесно да се обменят за BTC, ETH, BNB, STEEM и други криптовалути.

DigiByte (DGB) Hard Fork


Планирана дата: На или преди 21 юни.

Фондацията DigiByte е насрочила хард форк през лятото на 2018 г. Предстоящият хард форк ще внесе промени в алгоритмите за копаене в мрежата, за да поддържа удобство на графичния процесор.

Проектът, който стартира някъде през 2014 г., се роди от необходимостта да се реши това, което се възприема като значително предизвикателство в Биткойн, което е централизацията на добивната мощност поради специализирани устройства за добив, ASIC, наред с други неща.

DigiByte е подобен на Ethereum в смисъл, че не е само криптовалута, за която се твърди, че поддържа международна търговия в следващата функция, но е и платформа, която децентрализираните приложения се разработват и изпълняват с помощта на интелигентни договори.

DigiByte (DGB) може да се търгува за BTC, ETH, LTC и EUR на някои борси като Bittrex, Poloniex, Kucoin, HitBTC, Upbit, Livecoin, Cryptopia и така нататък. Потребителите могат лесно да изтеглят портфейла за криптовалута DigiByte от официалния сайт за всяка налична платформа или устройство.

ZenCash (ZEN) Hard Fork

Планирана дата: 26 юни 2018 г.

В опит да се пребори с новия екипажен ASIC майнер, планиран да бъде доставен в края на юни, екипът се движи бързо, предлагайки хард форк; промяна в мрежата, която ще направи ASIC миньорите безполезни в мрежата. Новият ъпгрейд ще поддържа само GPU миньори, какъвто беше първоначалният план на проектите.

The ZenCash се казва, че е първата TLS криптирана и анонимна виртуална валута, платформа за съобщения и съдържание, както и децентрализирана автономна организация. Стартира през 2017 г .; това беше вилица на ZClassic, което е вилица на ZCash.

Вашите токени ZenCash могат да се съхраняват на компютри, в уеб портфейл, на устройства с Android, а също и на хартиени портфейли.

Токените ZenCash могат да бъдат закупени на Binance, Bittrex, Upbit, OKEx, Cryptopia, COSS Trade Satoshi и OpenLedger DEX.

Метаверс ETP (ETP) Hard Fork

Планирана дата: На или преди 30 юни.

Metaverse скоро да превъртите първата итерация на твърдата си вилка. Както е обяснено от екипа, този хард форк се очаква да намали действията на лошите участници в екосистемата.

Публичната книга с отворен код има за цел да предостави цифрови активи и цифрови идентичности на своите потребители. Използвайки Blockchain-as-a-a-service (BaaS), екипът прави удобен достъп до цифрови финансови услуги безплатно. Въпреки че проектът стартира през 2016 г., той стартира едва през февруари 2017 г..

Metaverse ETP (ETP), въпреки че се съхраняват в портфейли на трети страни като BitGo и Cloud портфейл, екипът е разработил и официалния портфейл на токена за мобилни и настолни устройства.

ETP токените могат да се търгуват на борсите за криптовалута TOPBTC, Bit-Z, Bitfinex, QBTC, HitBTC, RightBTC, TDAX и CoinBene..

Размяна на основната мрежа на Bytom (BTM), PoW поддръжка

Планирана дата: На или преди 30 юни.

Както е посочено в пътната карта на проекта, ще има пълен обмен на MainNet, а поддръжката и оптимизацията на POW ще бъдат интегрирани.

Bytom е блокчейн платформа за приложения за финансови и цифрови активи. Bytom има за цел да предостави платформа, която позволява обмен и диверсификация на цифрови активи.

BTM токените се съхраняват в официалния портфейл на Bytom, който е достъпен за операционни системи Windows, Mac и Linux.

Екипът свърши невероятна работа в списъка на BTM токена на някои борси, които включват Bibox, OEX, RightBTC, Huobi, OKEx, EXX, Gate.io, CoinTiger и много други.

Когато всичко върви по план, Bytom ще представи ново поколение токенизиран свят с виртуални активи, представляващи почти всичко. Въпреки че проектът все още е в алфа фази, изглежда обещаващо въз основа на това, което е приложено до момента.

Заключение

Тези вилици са насочени към това да направят всяка платформа по-добра за всички в съответната им мрежа. Възможно е също тези разклонения да бъдат преместени на по-късни дати, това остава на екипа да реши. За да проследите дейностите на всяка общност, трябва да се присъедините към частни форуми, за да се актуализирате по време на събития.

Можете да закупите ZEN от Обмен на Binance, една от най-добрите криптовалутни борси, налични през 2018 г..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map