Най-добрите портфейли за криптовалута DASH през 2019 г. | Как да запазите DASH в безопасност

Dash е една от популярните цифрови мрежи с функции, които приличат на тези на Bitcoin, но те са по-напреднали. Предлага децентрализирано управление, незабавни и частни транзакции. Dash дава на потребителите свободата да прехвърлят парите в своите портфейли на Dash, както искат. Ако искате да вземете чаша кафе, да платите телефонната си сметка или да разделите чек, просто влезте в портфейла на Dash и можете да направите това по всяко време и навсякъде по света.

Присъединете се към бъдещето на криптовалутата и търгувайте с любимите си монети като DASH Binance!

Най-доброто от всичко е, че DASH услугите са евтини, но с добро качество. Той се радва на световно признание, използвано от физически лица и фирми. Някои от изключителните атрибути, които го правят предпочитан начин на плащане, са ниските такси и моментното време за транзакция. Това ръководство е за най-добрите портфейли на Dash, които можете да използвате, за да съхранявате вашите монети.

image3 4

Източник: docs.dash.org

Dash Core (препоръчително сред портфейлите DASH)

Уебсайт на DASH Wallet: https://www.dash.org/

DASH Портфейл тип: Работен плот

Лесно използване: Лесен за използване

Безопасно: Много безопасно

Разходи: Безплатно

Ако търсите страхотен портфейл на Dash, Dash Core е една от опциите, които трябва да обмислите. Този портфейл е пълнофункционален, P2P клиент, с функции като InstantSend, PrivateSend, както и управление и управление на мастерноди. Dash Core позволява на потребителите да имат пълен контрол над своите монети Dash и лесно да проверяват изходния код и двоичните файлове. Важното е, че се предлага с пълна проверка, без да е необходимо да се вярва дали транзакциите са преминали ефективно. Dash Core е най-сигурният портфейл за настолни компютри, но изисква много дисково пространство.

Dash е проектиран да отстрани проблемите, които са имали други криптовалути, като по-високи такси за транзакции или по-дълго време за обработка. Портфейлът е интуитивен и сигурен, което дава на потребителите пълен контрол над своите цифрови пари. Той се свързва директно с мрежата Dash, така че това означава много сигурен начин за изпращане, получаване и съхранение на монети Dash. Изключителните характеристики включват:

  • Изпращане и получаване на Dash плащания за секунди, както онлайн, така и офлайн;
  • Бързо плащане с разпознаване на Face ID;
  • Проста фраза за възстановяване, която може да помогне за възстановяване на средства при отсъствие на устройството;
  • Вградено хардуерно криптиране за безопасно и сигурно съхранение.

Като цяло портфейлът на Dash Core е с отворен код и безплатен, което означава, че потребителите не носят допълнителни такси или разходи за използването му.

image4 4


Източник: finder.com

Портфейл DASH Guarda 

Уебсайт на Wallet Wallet: https://guarda.co/

Тип портфейл Guarda: Desktop, Mobile, Web Google Chrome Extension

Лесно използване: Лесен за използване

Безопасно: Безопасно

Разходи: Безплатно

Потребителите на DASH, които искат да поставят средствата си на пазара на криптовалути, могат да го направят, знаейки, че техните активи могат да бъдат защитени правилно срещу хакове и атаки. Използвайки портфейла на Guarda DASH, потребителите ще могат да съхраняват, обменят, изпращат и получават монети DASH по бърз и лесен начин. 

Guarda е признат мулти-крипто, мултиплатформен портфейл и портфейл без попечителство, който позволява на потребителите да се справят с техните виртуални валути. В момента този портфейл поддържа не само DASH, но и много други цифрови активи, включително Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) и Bitcoin Gold (BTG) ), наред с други. На тази платформа има над 40 различни активи. 

Портфейлът може да се използва и в широк спектър от платформи. Това е много положително, защото помага на потребителите да се справят със своите цифрови активи чрез всяко устройство. Портфейлът Guarda може да се използва чрез уебсайт, мобилно приложение, разширение на Google Chrome или настолен компютър. 

Борсите са засегнати от голям брой атаки и хакове, които са навредили на репутацията им през последните няколко години. Най-доброто нещо, което трябва да направят за потребителите на DASH, е да преместят своите монети далеч от крипто борсите. Guarda ще им позволи не само да управляват средствата си, но и да боравят с повечето си крипто активи само в една платформа. 

Атомен портфейл

Атомен портфейл

Стартирала през 2018 г., Atomic се превърна в популярна Портфейл за тире предлагащ широка гама от функции, отлична услуга за поддръжка и достъпност от всички основни ОС, включително iOS и Android. 

Atomic е децентрализиран мултивалутен портфейл, който ви позволява да управлявате като DASH като BTC, ETH, XMR, LTC, XRP и други топ криптовалути с 500+ токена. Можете да ги купувате, обменяте и залагате, без да напускате приложението, следователно по лесен и сигурен начин. Също така, някои функции като обмен ви дават кешбек за всеки анонимно заменен актив, ако се присъедините към програмата за лоялност на портфейла. 

За да разширите своя DASH или други портфейли, можете просто да си купите крипто в портфейла. Той поддържа банкови карти от 17 местни фиатни валути с щатски долари, БВП, EUR, RUB, JPN и други по света. За да спечелите пасивен крипто доход, можете да проверите децентрализирания залог, който вече има 10 популярни PoS активи. ГПР е 5-23% в зависимост от всеки актив. 

И накрая, Atomic Wallet е сигурно и надеждно приложение, което се оценява от повече от 500 000 потребители по целия свят. Вашите частни ключове са криптирани на вашето устройство и само вие имате пълен контрол върху тях и вашите средства. Освен това е анонимен, тъй като не е необходимо потвърждение, KYC или създаване на акаунт, за да започнете да използвате портфейла с основните му функции. В края на краищата, обслужването на клиенти на Atomic винаги е на разположение за вас, като сте готови да предоставите полезен и бърз отговор 24/7.

Портфейл Coinomi DASH

Уебсайт на DASH Wallet: https://coinomi.com/

DASH Портфейл тип: Подвижен

Лесно използване: Лесен за използване

Безопасно: Среден

Разходи: Безплатно

Coinomi е един от най-добрите портфейли на Dash, идеален за мултивалутно съхранение. Портфейлът се предлага без бюрокрация на KYC, което означава, че можете да получите достъп до средствата си по всяко време без никакви ограничения. Няма IP асоциация, няма проследяване на транзакции и няма свързване на идентичност.

Скривайки своите IP адреси, сървърите на портфейла правят заявките на потребителите анонимни, за да могат да извършват транзакции без притеснения. Освен това потребителите имат възможност да извършат кръстосано конвертиране на алткойн незабавно и частно в портфейла. Това е възможно чрез интеграцията на стратегически партньори за обмен като Changelly и ShapeShift.

Що се отнася до сигурността, портфейлът използва протокола за йерархичен детерминиран портфейл (BIP44), който му позволява да поддържа всичко достъпно и защитено, с една силна парола, която изисква само еднократно архивиране.

Все пак портфейлът не се свързва директно с мрежата Dash, така че потребителите трябва да се доверят на сървъра на доставчика, за да гарантират, че плащанията са изпратени или получени. Препоръчително е също така потребителите да се уверят, че портфейлът не съдържа злонамерен код по време на изтеглянето, което може да наруши целостта на устройството. Важно е да се отбележи, че Coinomi винаги прави нововъведения и портфейлът е идеален както за начинаещи, така и за опитни крипто потребители.

image6 6

Източник: unhashed.com

Портфейл Jaxx Liberty DASH

Уебсайт на DASH Wallet: https://jaxx.io/support.html

DASH Портфейл тип: Настолен / мобилен

Лесно използване: Лесен за използване

Безопасно: Много безопасно

Разходи: Безплатно

Jaxx е един от страхотните портфейли на Dash, идеален за крипто потребители, които биха искали устройство с множество монети, което обслужва както настолни, така и мобилни приложения. Портфейлът Jaxx Liberty е продукт на Децентрално, канадска фирма. В момента той побира повече от десет криптовалути и списъкът продължава да се разраства. С този портфейл притежателите на монети Dash могат лесно да възстановят средствата си, като използват резервен семенен ключ от 12 думи.

Най-хубавото е, че Jaxx позволява на потребителите да контролират своите лични ключове и да експортират или импортират ключове по всяко време. Портфейлът идва с активна общност от разработчици, която му дава лесен за използване интерфейс. С интеграцията на ShapeShift потребителите могат лесно да конвертират криптовалути в портфейла.

Въпреки че Jaxx не поддържа функцията DASH InstantSend или PrivateSend, той работи добре с различни операционни системи както за настолни, така и за мобилни устройства. Потребителите на Linux, Windows и Mac могат да използват портфейла точно както тези, които използват устройства с Android и iOS. За потребителите на разширения на браузъра портфейлът е съвместим както с Chrome, така и с Firefox.

Този портфейл обаче има два основни недостатъка; трябва да се доверите на сървъра на доставчика за изпращане или получаване на плащания. Също така трябва да сте сигурни, че портфейлът не идва със злонамерен код по време на изтеглянето.

image1 8

Източник: toshitimes.com

ТРЕЗОР

Уебсайт на DASH Wallet: https://trezor.io/

DASH Портфейл тип: Хардуер

Лесно използване: Среден

Безопасно: Много безопасно

Разходи: Платено

Trezor е призната компания, която разработва хардуерни портфейли с отворен код, с директен достъп до P2P мрежа. Архитектурата на портфейла му позволява да съхранява криптографски частни ключове и да извършва сигурни транзакции, без да разкрива частните ключове на потребителите. Следователно потребителите имат пълен контрол върху своите DASH монети. Той предлага проста проверка на плащането, което означава, че потребителите могат да потвърдят с минимално доверие дали плащанията са изпратени или получени.

Разработен през 2013 г. от базираната в Чехия SatoshiLabs, портфейлът Trezor е преносимо устройство с пластмасов и алуминиев корпус, който е здрав и издръжлив. За естетически вариации портфейлът се предлага в три цвята – черен, бял и сив. Освен това, неговият OLED екран позволява на потребителите да виждат ясно както 9-цифрения код, така и паролата за 24 думи. Следователно потребителите могат да пазят средствата си в безопасност и в офлайн среда.

Trezor е мулти-валутен портфейл и поддържа различни масови криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, DASH, Litecoin и Zcash. Въпреки че не поддържа функцията InstantSend или PrivateSend, портфейлът на Trezor е с голяма репутация, което го прави един от най-добрите портфейли на DASH за разглеждане.

image5 1

Източник: tokenclub.co

Ledger Nano S

Уебсайт на DASH Wallet: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

DASH Портфейл тип: Хардуер

Лесно използване: Лесно

Безопасно: Много безопасно

Разходи: Платено

Освен портфейла Trezor, друг хардуерен портфейл, който трябва да се вземе предвид, е Ledger Nano S, който е най-популярният хардуерен портфейл на пазара. Този портфейл е подходящ за потребители, които се занимават с огромни количества монети DASH. Това им позволява да съхраняват своите DASH монети безопасно заедно с други цифрови монети и жетони. Nano S е мултивалутен портфейл.

За да започнете, портфейлът предоставя на потребителите за първи път парафраза, която те използват за създаване на индивидуални частни ключове. Тъй като потребителите притежават личните си ключове, портфейлът е толкова сигурен, че дори може да го използва на хакнато устройство. За да използват портфейла за изпращане на DASH на други адреси, потребителите трябва да свържат портфейла към уеб версия на портфейла на дневника.

С малкия си OLED екран той позволява на потребителите да контролират своите транзакции. Като цяло той е доста лесен за използване дори за начинаещи, а портфейлът е с висока репутация и съвместим с мрежата. Той има само два бутона за лесно управление. Настройката е лесна и отнема приблизително 3 минути. След като портфейлът е настроен, потребителите трябва да инсталират Ledger Live – настолното приложение, което позволява на потребителите да се свързват с устройството, за да изпращат или получават плащания.

image2 6

Източник: captainaltcoin.com

ИЗХОД

Уебсайт на портфейла: https://www.exodus.io/

Тип портфейл: Работен плот

Лесно използване: Лесно

Безопасно: Много безопасно

Разходи: Безплатно

Exodus е подходящ портфейл с много монети с вградени функции за обмен. Портфейлът осигурява пълно криптиране на вашите данни за транзакции и частни ключове, така че вие ​​сте единственият човек с достъп до вашите средства. Няма акаунти, няма споделяне на информация и няма сървъри на трети страни. Това настолно устройство е съвместимо с операционни системи Windows, Linux и Mac, което го прави привлекателна опция сред портфейлите на Dash.

Първото нещо, което много хора харесват в портфейла Exodus е, че е изключително лесен за използване. За потребител, който тепърва започва и може да изпраща или получава за първи път, е важно да овладее основните стъпки. Това изисква устройство с потребителски интерфейс, който е лесен за разбиране и навигация.

Exodus идва с красив потребителски интерфейс, който дава на потребителите пълни подробности за тяхното портфолио. Най-хубавото е, че потребителите не трябва да се разделят с пари, за да получат портфейла – той е напълно безплатен и лесно достъпен за изтегляне по всяко време. В допълнение към DASH, портфейлът поддържа други основни криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, Litecoin и др. Exodus беше първият портфейл, който интегрира ShapeShift за лесен обмен на криптовалути в устройството. Тази функция позволява на потребителите да конвертират своите монети една в друга сигурно в рамките на секунди.

Финални мисли

Крипто пространството се развива и много фактори влияят върху избора на цифров портфейл. За щастие DASH вече е зрял и потребителите имат достатъчно възможности, когато става въпрос за избор между портфейлите на Dash. Хардуерните портфейли като Trezor или Ledger Nano S са идеални за потребители, които биха искали да съхраняват големи количества DASH за дълго време. Хардуерните портфейли, макар и малко скъпи, осигуряват безопасно и сигурно съхранение.

За притежатели на малки количества DASH само за кратък период от време, мобилни портфейли като Coinomi биха били идеял. Такива портфейли са сигурни и безопасни, но могат да създадат предизвикателства, ако случайно повредите или загубите телефона си.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map