Най-добрите портфейли на Zcash (ZEC) през 2019 г. | Портфейли за iOS и Android ZEC

Zcash е един от популярните алткойни, който се фокусира върху неприкосновеността на личния живот и анонимността. След като получите няколко монети ZEC, имате нужда от сигурен портфейл, за да ги държите. Цифровите портфейли са избраните съоръжения за съхранение на криптовалута. Те пазят вашите монети в безопасност, безопасност и под ваш контрол.

Binance е (все още) нашата препоръчителна борса за закупуване на ZCash. Научете как да закупите ZEC тук!

За монети ZEC е препоръчително да използвате най-добрия портфейл Zcash, за да сте сигурни, че те остават в безопасност през цялото време. Освен това намирането на най-добрия портфейл не се отнася само до криптовалутата. Трябва да имате предвид лекотата на използване, цената и устройствата, които поддържа. Едва тогава можете да изберете най-добрия портфейл на Zcash.

С различни цифрови портфейли на пазара изборът на най-добрия може да бъде малко по-объркващ. Това ръководство внимателно преглежда редица портфейли на Zcash, които можете да помислите за изпращане, получаване и съхранение на вашите ZEC монети.

image4 4

Източник: tokenclub.io

Ledger Nano S

Уебсайт на портфейла: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Тип портфейл: Хардуер; Мултивалутна поддръжка

Лесно използване: Лесно; поддържа Windows, Linux и Chrome OS

Безопасно: Много безопасно

Разходи: Платено

Ledger Nano S е най-популярният хардуерен портфейл на пазара. Той предлага високо ниво на сигурност, лесен е за настройка и използване и съхранява множество криптовалути, включително Zcash. Единственият недостатък на този портфейл е, че е скъп – макар и на конкурентни цени. Също така е важно да се отбележи, че не е съвместим с мобилни устройства.

Този портфейл е най-подходящ за потребители, които първо вземат предвид сигурността на своите средства. Хардуерните портфейли като Ledger Nano S осигуряват офлайн съхранение на вашите средства, така че да можете да контролирате вашите средства по всяко време.

Портфейлът е малък, преносим и може да се свърже с вашия компютър чрез USB порта. С този портфейл вашият личен ключ остава в защитено с ПИН, защитено, офлайн хранилище. Портфейлът Nano S се предлага с вграден OLED дисплей с два бутона от всяка страна на устройството. С този портфейл можете ръчно да проверите транзакциите си. В допълнение, този портфейл може да побере повече от 1000 крипто монети и токени, включително ZEC.


image6 3

Източник: unhashed.com

Портфейл Jaxx

Уебсайт на портфейла: https://jaxx.io/

Тип портфейл: Настолен / мобилен

Лесно използване: Лесно; поддържа Windows, Linux и Chrome OS

Безопасно: Не точно

Разходи: Безплатно

Jaxx е най-подходящ за потребители, които са загрижени главно за лекотата на използване и достъп. Портфейлът украсява удобен за потребителя интерфейс, до който има лесен достъп. Потребителите могат да имат достъп до него на различни платформи, включително разширения на браузъра, мобилни телефони за Android и iOS и таблети, Windows, OS X, както и настолни компютри на Linux. Широкото ниво на съвместимост заедно с удобното за потребителя изживяване го прави един от най-добрите портфейли на Zcash.

С този портфейл можете да съхранявате множество цифрови активи и с неговата интеграция ShapeShift е лесно да получавате и прехвърляте различни активи под един покрив. Основните покрити криптовалути включват Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Zcash, Dash и много други. Портфейлът се предлага с главна семена от 12 думи, с която потребителите могат да управляват личните си ключове.

Недостатъкът е, че Jaxx е склонен към хакерска атака, което се потвърждава от по-ранни случаи на уязвимост, при която сигурността му е била нарушена.

Портфейлът обаче е въвел адекватни мерки за сигурност, за да гарантира, че средствата на потребителите остават в безопасност. Такива мерки включват въвеждането на Jaxx Liberty, който е нов портфейл с подобрен потребителски интерфейс и функции за сигурност.

По-важното е, че потребителите трябва да разберат, че сигурността на портфейла не е единствената отговорност на компанията. Потребителите също трябва да възприемат най-добрите практики, особено с горещи портфейли като Jaxx.

5

Източник: cryptocoinzone.com

Портфейл Guarda

Уебсайт на портфейла: https://guarda.co/

Тип портфейл: Настолни, мобилни, уебсайтове

Лесно използване: Лесно

Сейф: Безопасно

Цена: Безплатно

Guarda е един от най-добрите портфейли на пазара за съхранение на Zcash (ZEC). Този портфейл е разработен, мислейки за това как да предложи на потребителите възможността да се справят с голям брой криптовалути чрез много различни платформи. В момента се поддържат над 40 различни цифрови активи, включително монети ERC-20. 

Освен ZEC, някои от монетите, поддържани от Guarda, включват Waves (WAVES), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Qtum (QTUM), Tron (TRX), XRP, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Binance Монета (БНБ) и много други. 

Потребителите могат да купуват, изпращат, получават, обменят и държат виртуални валути, използвайки Guarda, чрез неговия продукт, който не е попечител. Една от основните характеристики на този портфейл е, че той поддържа много различни платформи, включително настолни, уеб и мобилни. 

В същото време този портфейл е признат от различни фондации на пазара на криптовалути и е получил подкрепата на популярни фигури в бранша. Например по отношение на Zcash, Guarda разработи мобилен портфейл Zcash за Android, който ще бъде пригоден за Zcash в UX и възможности. 

Changpeng Zhao, главен изпълнителен директор и основател на борсата за криптовалута Binance, спомена, че този портфейл поддържа BNB от самото начало. 

По този начин този портфейл предоставя гъвкави услуги на физически лица и инвеститори, които искат да съхраняват или обработват своите криптовалути Zcash. Въпреки че този портфейл не е хардуерно устройство, той е безплатен за потребителите и може да се използва в много различни платформи и устройства. 

Атомен портфейл

Атомен портфейл

Atomic е децентрализиран Портфейл Zcash , основана през 2018 г. Вече е едно от популярните решения за управление на ZCash, Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Litecoin и над 500+ токена. Портфейлът има повече от 500 000 изтегляния във всички основни поддържани настолни ОС, Android & iOS. Характеристиките на портфейла правят Atomic един от водещите софтуерни портфейли на пазара. 

На първо място, Atomic е мулти-валутен портфейл, който ви позволява да управлявате, обменяте, залагате и купувате всички най-добри криптовалути сред 500+ токена само в един защитен интерфейс. Освен това, разменете анонимно 60+ двойки крипто и получете кешбек, регистрирайки се в програмата за членство в Atomic Wallet. 

Освен това не е нужно да рискувате да търгувате с цифрови активи на борсите, тъй като Atomic ви предлага безопасна вградена опция за купуване на крипто. Той поддържа банкова карта с над 17 местни фиатни валути по целия свят. Не само това, но можете също така да заложите 10 (и броене) криптовалути с ATOM, XTZ, ZIL и други с 5-23% APR, получавайки наградите директно от валидатори и подкрепяйки децентрализацията на мрежата. 

И накрая, никой освен вас не контролира вашите средства, тъй като частните ключове от портфейла са криптирани на вашето устройство и никога не го напускат. Освен това можете да останете напълно анонимни, защото не е необходимо да създавате акаунт, за да използвате Atomic или да предавате който и да е KYC за основните функции на портфейла. Ако някога сте объркани, отличното обслужване на клиентите е готово да ви помогне с ефективната и бърза реакция 24/7.

Портфейл Cryptonator 

Уебсайт на портфейла: https://www.cryptonator.com

Тип портфейл: Web / Mobile

Лесно използване: Лесно

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Cryptonator е уеб портфейл, който предлага сигурност на ниво банка, както и защита на акаунта на най-високо ниво. Той се предлага с надеждни IP адреси, криптирана SSL връзка и двуфакторно удостоверяване. Тези функции и други го правят чудесен портфейл на Zcash както за нови, така и за ветерани любители на Zcash. Портфейлът поддържа транзакции на ZEC, както и други криптовалути.

С вградените функции, които позволяват незабавен криптообмен, потребителите на Cryptonator могат да конвертират, съхраняват и прехвърлят своите ZEC монети с лекота. Неговата банкова степен на сигурност и криптирана SSL връзка, заедно с двуетапното удостоверяване, дават на потребителите спокойствие, знаейки, че имат работа с надеждно и надеждно устройство.

Освен това акаунтите в Cryptonator са безплатни и достъпни 24/7 на различни платформи, включително настолни компютри, лаптопи и мобилни устройства. Това го прави един от най-добрите портфейли на Zcash за използване в движение. Способността му да приема множество виртуални валути го прави още по-добър, позволявайки на потребителите да управляват активите си в един акаунт. С портфейла Cryptonator те могат да съхраняват, изпращат и получават следните криптовалути:

  • Zcash
  • Тире
  • Биткойн
  • Биткойн Кеш
  • Ethereum
  • Litecoin и много други

Тъй като идва с вградени функции за обмен, портфейлът осигурява сигурно съхранение, лесни транзакции и незабавен обмен на различни криптовалути, които поддържа – всичко това в един личен акаунт. Освен транзакции от човек на човек, с този портфейл е възможно също да плащате фактури, да заявявате или изпращате плащания по имейл.image2 2

Източник: finder.com

Официален клиент на Zcash 

Уебсайт на портфейла: https://z.cash/download

Тип портфейл: Официален настолен клиент

Лесно използване: Не е лесно за начинаещи

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Официалният клиент на Zcash е десктоп GUI портфейл, който е най-подходящ за опитни потребители, особено тези, които се фокусират върху добива на ZEC. Портфейлът е предназначен за операционни системи Linux, но потребителите могат също да получат версиите за Mac и Windows от Zcash общност. Този портфейл позволява на всеки да стартира клиента на пари на компютър и изисква пълен мрежов възел. При изтегляне на клиента потребителите могат да изпращат средства на ZEC на частни адреси. Този портфейл обаче изисква минимум 2 GB RAM за улесняване на екранирана транзакция. Следователно този портфейл не може да се счита за полезен без достатъчно място на твърдия диск.

За да се осигури оптимална поверителност на транзакциите, на потребителите се препоръчва да използват прозрачни адреси, които са съвместими с Bitcoin и лесни за използване. Те също трябва да използват екранирани адреси, които използват стандартна такса за избор според портфейла. Тези адреси са идеални и за по-добра поверителност.

Zcash има и двата типа адреси. Прозрачните адреси започват с „t“, докато екранираните адреси започват с „z“. Прозрачните адреси се виждат в блокчейна и не предлагат силна поверителност.

image3 3

iBITcome портфейл

Уебсайт на портфейла: https://www.ibitcome.com/

Тип портфейл: Подвижен

Лесно използване: Лесен за използване

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

iBitcome е платформа на едно гише, която интегрира съхранение на маркери, търговия, dApp и информационни емисии на пазара. Платформата се фокусира върху осигуряване на сигурни и удобни транзакции и носи ново измерение в екосистемата за мобилна търговия, обхващайки най-сигурните и лесни за ползване функции.

Портфейлът iBitcome е устройство с няколко валути, което поддържа биткойн и алткойни. Той също така поддържа всички токени ERC-20, които работят върху блокчейна Ethereum. Основните характеристики включват следното:

  • Безопасност: осигурена с алгоритъм за криптиране AES-128-CTR;
  • Поверителност: децентрализирано и не съдържа частния ключ на потребителите;
  • MPORT: потребителите могат да импортират начални фрази, частни ключове и хранилище на ключове.

Освен това портфейлът обхваща местна децентрализирана борса (DEX), която позволява на потребителите да уреждат транзакциите си в блокчейна, правейки ги сигурни и прозрачни. Опитът за мобилна търговия се подобрява, като позволява на потребителите да имат достъп до борсата директно от портфейла. iBitcome също така включва механизъм Replayed-On-Chain (ROC), който създава незабавни транзакции.

С dApp браузър този портфейл позволява на потребителите да имат достъп до любимите си dApp на една ръка разстояние. За създателите на приложения те могат да използват dApp SDK, за да създадат един по техен избор.

Финални мисли

Zcash използва технология на високо ниво, която го прави по-далеч от други цифрови активи. Потребителите могат да контролират информацията, която споделят. С портфейлите, споменати в това парче, потребителите могат да намерят най-добрите опции за портфейли Zcash, за да защитят своите ZEC монети.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map