Най-добрите портфейли на Ethereum Classic (ETC) от 2019 г. | Кои са най-безопасните портфейли за съхранение и т.н.

Ethereum Classic е резултат от хард форк от оригиналния блокчейн Ethereum. Подобно на Ethereum, той също има естествен токен, наречен Ether, но с ETC тикер. Вижте повече информация за ETC тук.

Присъединете се към бъдещето на криптовалутата и търгувайте с любимите си монети Binance!

В момента той е сред 20-те най-добри криптовалути и макар да не разполага с толкова много възможности за съхранение като своя колега ETH, той има някои портфейли, които се предлагат на пазара. По-долу е нашият списък, който съдържа най-добрите ETC портфейли, които можете да използвате за съхранение на вашия Ethereum Classic.

Ledger Nano Ethereum Classic

Източник: tokenclub.co

1. Ledger Nano S

Уебсайт на портфейла:  https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Тип портфейл:  Хардуер, мултивалута, съвместим с Windows, MAC, Linux

Лесно използване:  Твърд

Сейф:  Повишена сигурност

Цена: Платен

Ledger Nano S е един от най-високо ценените хардуерни портфейли, тъй като разполага с най-добрите изпълнения за сигурност за съхранение на Ethereum Classic. Портфейлът може да се свърже с всяко устройство, което има USB порт и поддържа стотици криптовалути в допълнение към Ethereum Classic, като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

Устройството, подобно на USB, разполага с OLED екран, където можете да проверите данните за транзакцията, като натиснете бутоните.

Сигурността е това, което прави Ledger един от най-добрите портфейли на Ethereum Classic. Backup seed, 2-факторно удостоверяване, защитен ПИН код, са сред изпълненията, които правят това устройство изключително сигурно.

Trezor Ethereum Classic

Източник: toshitimes.com

2. Класически портфейл Guarda Ethereum

Уебсайт на Wallet Wallet:  https://guarda.co/

Тип портфейл: мобилен, настолен, уеб, разширение за Chrome

Лесно използване: Лесно

Безопасно: Безопасно

Цена: Безплатно

Guarda е портфейл за криптовалута, който не е попечител, който ще позволи на потребителите да държат, съхраняват, изпращат и получават цифрови валути. Потребителите на Ethereum Classic (ETC) ще могат да се справят с този цифров актив и да управляват широк спектър от други криптовалути. Някои от тях включват Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) и много други. 

Тъй като портфейлът Guarda предлага на потребителите на Ethereum Classic възможността да боравят с много монети чрез един и същ интерфейс, той също така предлага мултиплатформено решение за лица, които искат да търгуват с цифрови валути чрез редица платформи, включително уеб, десктоп, разширение за Google Chrome Подвижен. 

Guarda работи през последните години, за да предложи решения за инвеститори в криптовалута, които искат да управляват и управляват своите цифрови валути по бърз и лесен начин. По-конкретно, Guarda е посочен като официален портфейл за Android на уебсайта Ethereum Classic. 

Един от клиентите, J.J. Палмър, коментира за това:

„Аз съм потребител на ETC, разбрах приложението Guarda в официалната мрежа на т.н. Обичате интерфейса и идеята да останете частен ключ на устройството. “

Също така си струва да се посочи, че Guarda има около 84% от положителната репутация на Trustpilot. Лошите отзиви представляват само 9% от общия брой. Повечето потребители твърдят, че Guarda предлага не само мултиплатформен и мултиактивен портфейл за криптовалута, но и страхотна поддръжка на клиенти, която работи денонощно. 

3. Атомен портфейл

Атомен портфейл

Един от най-добрите варианти за съхраняване на вашия ETC може да бъде Атомен портфейл. Това е софтуерен портфейл без грижи с лесен за употреба интерфейс и поддръжка на над 40 отделни блок-вериги и 500 токена, включително всички ERC-20 токени. Основана през 2018 г., Atomic е спечелила голяма популярност сред своите 500 000 потребители във всички основни платформи за настолни компютри, Android и iOS, предлагайки отлично обслужване и широка гама от функции. 

На първо място, освен изпращането и получаването на вашите ETC, BTC, ETH, LTC, XRP, XMR, ZIL или друга криптовалута по ваш избор, можете лесно да обменяте, купувате и залагате цифрови активи в портфейла. Освен това, за всеки незабавен и анонимен обмен (над 60 крипто двойки) ще получите кешбек, присъединявайки се към програмата за членство на Atomic. 

Нещо повече, опцията за закупуване на крипто вече е достъпна за 19 топ цифрови активи с банкова карта от 17 местни фиатни валути, включително USD, EUR, GDP, RUB, AUD и др. Освен това Atomic предлага на своите потребители награди за децентрализирано залагане с 5 -23% ГПР за 10 PoS като XTZ, ATOM, ZIL, KMD и др., А скоро ICX, DOT и ADA.

И накрая, за да използвате Atomic Wallet, можете да останете анонимни, тъй като не са необходими потвърждение, създаване на акаунт и KYC. Гарантирано е, че вашият ETC и всички други активи са сигурни, защото никой освен вас не поема контрола върху вашите средства с частните ключове, кодирани само на вашето устройство. Не на последно място, ако някога срещнете някакви проблеми с приложението, обърнете се към отличната услуга за поддръжка, която е денонощна и е готова да осигури последователен и бърз отговор.

4. ТРЕЗОР  

Уебсайт на портфейла:  https://trezor.io/

Тип портфейл:  Хардуер, мултивалута, съвместим с Windows, MAC, Linux

Лесно използване:  Твърд

Сейф: Повишена сигурност

Цена: Платен

TREZOR е друг хардуерен портфейл, който се отличава с впечатляващи характеристики за сигурност и има съвместимост с голямо разнообразие от криптосистеми. Устройството изглежда различно от USB, но е малко, преносимо и има вграден екран и физически бутони за потвърждаване на транзакции.

В допълнение към ETC, можете също да съхранявате Ethereum, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH) и др. За да осъществите достъп до устройството, трябва да въведете ПИН код и при първото влизане в портфейла ви ще се генерира семе за възстановяване с 24 думи. Този портфейл на Ethereum Classic е една от най-добрите и най-сигурните опции за съхранение на пазара.

Приложенията, които могат да бъдат инсталирани в портфейла, са TREZOR Wallet, Mycelium и Multibit HD.

Портфейлът е съвместим с Windows (версия 7 и по-нова), OS X (версия 10.8 и по-нова), Linux и Android устройства.

image6 4

Източник: finder.com

5. Коиноми

Уебсайт на портфейла: https://www.coinomi.com/en/

Тип портфейл: Мултивалутна, съвместима с мобилна и настолна система

Лесно използване: интуитивен GUI

Сейф: Високо

Разходи: Безплатно

Портфейлът Coinomi е популярен мобилен портфейл, който позволява на потребителите да съхраняват много крипто на едно място. Приложението поддържа Ethereum Classic, Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash и още 200 токена. Пусната е и настолна версия.

Coinomi е HD портфейл, който използва специални алгоритми за генериране на лесна начална фраза, така че да архивирате акаунта си. HD портфейлите също генерират нови адреси за всяка транзакция, което затруднява проследяването на поредица от транзакции до един адрес. Сървърите на Coinomi също анонимизират IP адресите.

За процеса на регистрация не се изисква информация. Интегрирането на Shapeshift позволява на потребителите да извършват кръстосани плащания и да изпращат монети на други адреси от портфейла.

Доверете се на портфейла за Ethereum Classic

Източник: bitcoinexchangeguide.com

6. Доверете се на портфейла

Уебсайт на портфейла: https://trustwallet.com/

Тип портфейл: Мобилен портфейл, Android и iOS.

Лесно използване:  Удобен за потребителя

Сейф: Ниска

Цена: Безплатно

Портфейлът Trust е прост и удобен за използване портфейл за мобилни потребители. Този ETC крипто портфейл поддържа Ethereum Classic, Ethereum и Ethereum базирани ERC20 и ERC223 токени. Недостатъкът е, че не се поддържа биткойн. Приложението е съвместимо с устройства с Android и iOS.

В допълнение към Ethereum Classic (ETC) можете също да поддържате Callisto (CLO) и над 30 000 ERC20 токени, като OmiseGO, Qtum, Kyber Network, EOS, BAT, TenXPay и Augur.

Не е необходима регистрация или лична информация. Портфейлът позволява на потребителите на Android да купуват ETH чрез Coinbase, Shapeshift или Changelly.

Взаимодействията с dApps също могат да се извършват директно от приложението, а портфейлът може да служи като браузър Web3. В процеса на настройка се генерира резервно семе, което позволява на потребителите да възстановят портфейлите си за по-малко от 30 секунди.

image2 5

Източник: captainaltcoin.com

7. Изход за Ethereum Classic

Уебсайт на портфейла:  https://www.exodus.io/

Тип портфейл:  Настолен портфейл, мултивалутен, съвместим с Windows, Mac OS и Linux

Лесно използване:  Лесен интерфейс

Сейф:  Умерен

Разходи: Безплатно

Exodus е портфейл за криптовалута за настолни компютри, който поддържа ETC съхранение и управление. Освен това използва около 30 токена и алткойни, включително Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dash, Zcash и EOS.

Exodus е един от най-добрите портфейли на ETC за нови търговци, които търсят лесен за използване интерфейс, който включва добре проектирани функции и инструменти за графики. Той също така включва интеграция ShapeShift, която позволява криптообмен в портфейла.

Всички крипто активи се криптират и съхраняват директно на вашето устройство, което означава, че запазвате контрол върху средствата си. Налична е система за архивиране и ще бъде изпратен имейл със защитена връзка към реактивния портфейл в допълнение към семето. Връзката е защитена от семе и ключ от 12 думи.

Портфейл Guarda Ethereum Classic

Източник: coindoo.com

8. Guarda за Ethereum Classic

Уебсайт на портфейла:  https://guarda.co/

Тип портфейл:  Мултивалута, мултиплатформа

Лесно използване:  Интуитивен интерфейс

Сейф: Умерен

Разходи: Безплатно

Guarda е портфейл за криптовалута, който може да се използва чрез уеб, мобилно и настолно приложение на всички основни операционни системи (Android, iOS, Windows, Linux, macOS, разширение за Chrome). Този портфейл на Ethereum Classic също поддържа монети и символи като Bitcoin, Ethereum (и ERC20 жетони), Zcash, Ripple, DASH, EOS, Monero и други. Неговата надеждност и съвместимост с платформата е това, което прави този един от залозите Ethereum Classic портфейли за многостранни търговци.

Предимството на този портфейл е, че Guarda не записва никаква чувствителна лична информация, лични ключове или данни от портфейла. Частните ключове се съхраняват в паметта на устройството и когато излезете от портфейла, той се изтрива автоматично.

Потребителите могат да изпращат и получават валути, да използват вградена борса, да проверяват историята на транзакциите, да правят покупки с фиатна валута, както и да импортират и експортират частни ключове. Предлага се и функция за архивиране.

Не се изискват регистрация, лимити или сложни процедури за проверка. Потребителският му интерфейс е лесен за използване на всички платформи, които се отличават с всичките му функционалности.

Обобщение

Въпреки че няма толкова много портфейли, които поддържат Ethereum Classic в сравнение с Ethereum, има много опции, които можете да намерите. В зависимост от вашите търговски нужди, съвместимост на системата, мерки за сигурност и използваемост на интерфейса, има различни ETC портфейли, които са идеални за съхранение на тази монета.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me