Най-добрите онтологични (ONT) портфейли през 2019 г. | Как да залагате ONT, като същевременно го поддържате в безопасност

Онтологията е базирана на блокчейн мрежа, която поддържа няколко езика за програмиране и инструменти за разработка, за да създаде децентрализирано приложение. На блокчейна Ontology могат да работят няколко блокчейн системи, тъй като рамката може да персонализира публични блокчейн за разработване на приложения. Освен това ONT улеснява сътрудничеството между различни верижни мрежи чрез групи протоколи. Ако държите ONT жетони, не забравяйте да ги осигурите в най-добрите Ontology портфейли.

С най-добрите функции, като VBFT и Sharding, Ontology се стреми да засили развитието на блокчейн приложения за милиони потребители на блокчейн по целия свят. Имайки това предвид, децентрализираната онтологична мрежа иска да създаде стандартизирана платформа за различни приложения в удобна за потребителя, интерактивна и управлявана от блокчейн среда. По-долу са най-добрите портфейли на Ontologys, които са идеални за получаване, изпращане и съхранение на виртуални монети.

ONTO Wallet | Портфейли за онтология

САМО Уебсайт на портфейла: https://onto.app/

САМО Тип портфейл: Подвижен

Лесно използване: Лесен за използване

Безопасно: Безопасно

Разходи: Безплатно

Приложението ONTO е всеобхватен, децентрализиран портфейл за онтология, който осигурява достъп до мрежата на Ontology. Това приложение е идеално за изграждане на лична цифрова идентичност, съхранение на цифрови активи и много други. Освен това предоставя частни, сигурни транзакции, подкрепени от криптографски алгоритми.

Една от най-добрите характеристики на ONTO Wallet е, че не запазва вашите данни. Цялата информация, която предоставяте дали за упълномощаване или удостоверяване, остава на телефона ви. Това означава, че никой друг няма достъп до вашата информация, освен ако не сте я упълномощили.

Освен това ONT ID, който ви помага да управлявате вашата самоличност и свързаното с това удостоверяване и упълномощаване, няма никаква връзка с портфейла. Както портфейлът, така и идентификаторът принадлежат към различни функционални модули. Мобилният крипто портфейл ви помага главно да управлявате вашите цифрови активи, тъй като идентификаторът се грижи за самоличността, удостоверяването и упълномощаването.

Друго нещо, което трябва да обърнете внимание на портфейла ONTO, са неговите ограничения за транзакции. Като начало всички транзакции, извършени от портфейла, трябва да са цяло число. Мрежата Ontology използва модел с двоен токен, който включва ONT (монетата) и ONG (помощният токен за услуги по веригата). В тази връзка минималната ONT транзакция е 1 ONT, докато минималната ONG транзакция е 0,0000000001.

Портфейли за онтология

Източник: Medium.com


OWallet

Уебсайт на OWallet: https://github.com/ontio/OWallet/releases

OWallet Тип: Работен плот

Лесно използване: Не е съвсем лесно за начинаещи

Безопасно: Безопасно

Разходи: Безплатно

OWallet е един от най-добрите портфейли за онтология и поддържа операционни системи Windows, Mac и Linux. Официалният портфейл за криптовалута за настолни компютри поддържа както монета ONT, така и ONG токен. Този портфейл е толкова изчерпателен, че можете да го използвате както за стандартно, така и за споделено управление на портфейли, базирани на технологията с много подписи. В допълнение, той може да се свърже с различни хардуерни портфейли, като Ledger, Trezor и други.

В следващата си фаза OWallet възнамерява да включи повече приложения в своята система, което ще позволи на разработчиците да предлагат цялостни услуги, включително интелигентно извикване на договор и компилация.

OWallet ви дава три възможности за изследване според вашия избор. Можете да го използвате като индивидуален портфейл, споделен портфейл или портфейл за хардуерна поддръжка на книга. Както беше отбелязано по-рано, той поддържа Windows и MacOS устройства.

Въз основа на опциите, които предлага, изтеглянето на OWallet може да е малко предизвикателно за начинаещи. Индивидуалният портфейл се предлага с различни функции, като например избиране на пътя на файла Keystone, избор на имейл и парола и създаване на портфейла. След като индивидуалният портфейл изтече, началната страница ще ви даде подробности относно адреса на портфейла, публичния ключ, баланса на активите ONT и ONG, цената на баланса ONT в щатски долари и други.

поставено изображение 0 6

Източник: chrome.google.com (приложение)

Портфейл Guarda

Уебсайт на Wallet Wallet: https://guarda.co/

Тип портфейл Guarda: Мобилни, настолни, уеб

Лесно използване: Лесен за използване

Сейф: Безопасно

Цена: Безплатно

Guarda е един от най-удобните и лесни за използване портфейли за съхранение на ONT жетони. Инвеститорите биха открили, че много от функциите, предлагани от този портфейл, са много привлекателни. Всъщност портфейлът предлага мултивалутна поддръжка за над 40 различни цифрови валути в бранша, включително Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), XRP, Binance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH) и Bitcoin Gold (BTG), наред с други. 

В същото време Guarda предлага много различни платформи за потребителите да се справят с техните ONT монети с лекота. Потребителите могат да изтеглят портфейл за настолни компютри, мобилна версия на портфейла Guarda или просто да изтеглят разширение, което ще се отвори в браузърите на потребителите. 

Въпреки че борсите подобряват сигурността си с течение на времето, те остават силно опасни за хората да държат виртуалните си валути. Ето защо портфейлите като Guarda са се фокусирали върху сигурността и простотата на потребителите си да се чувстват в безопасност и комфорт, докато се занимават с валутите си ONT. 

Освен това на силно конкурентен пазар потребителите имат разнообразни портфейли. Инвеститорите не притежават само една виртуална валута, но като цяло притежават повече от една. Guarda би бил добър избор за хора, които искат да имат своите цифрови активи на едно и също място, без да се налага непрекъснато да сменят портфейлите и приложенията си. 

Освен това, Guarda се счита за един от най-престижните портфейли в крипто индустрията. Всъщност Чангпенг Джао смяташе Guarda Wallet за проект, който от самото начало поддържаше Binance Decentralized Exchange (DEX).. 

Специален #FF, портфейли, поддържащи @Binance_DEX от самото начало:

@MithioOfficial

@Enjin

@Ledger

@coolwallet

@CoinomiWallet

@atomicwallet

@Zel_Core

@InfinitoWallet

@Mathwallet

@cryptocom

@GuardaWallet

@SpendCard

@TrustWalletApp https://t.co/pgmQfXqdkO

– CZ Binance (@cz_binance) 19 април 2019 г.

Атомен портфейл

Атомен портфейл

Атомен портфейл е софтуерно приложение, което не е попечителско и се счита за едно от най-популярните решения за управление на онтологията. Основана през 2018 г. от съоснователя на борсата Changelly & бивш главен изпълнителен директор Константин Гладич, Atomic е увеличил своята потребителска база до 500 000 души на всички поддържани платформи, включително основните настолни ОС, iOS и Android. 

Портфейлът предлага на притежателите на крипто не само основни функции като изпращане и получаване на ONT, BTC, ETH, LTC, XMR, BNB и други 40+ отделни блок-вериги и над 500 токена, но също така и закупуване, обмен и залагане на цифрови активи в един , сигурен, лесен за употреба интерфейс. Освен това можете да получите кешбек за използване на неговия незабавен анонимен обмен (над 60 крипто двойки), участващ в програмата за членство на Atomic. В случай, че искате да закупите крипто, има 19 най-добри активи, които могат да бъдат закупени с банкова карта USD, EUR, БВП и други 14 местни фиатни валути по целия свят. Освен това може да бъдете привлечени от залагането на портфейла. Той е децентрализиран, което означава, че получавате награди с 5-23% ГПР директно от валидатори и поддържате децентрализацията на мрежата. Понастоящем има 10 PoS активи, включително XTZ, ATOM, ZIL, KMD и AWC, Atomic ’native token. 

И накрая, за да започнете да използвате Atomic Wallet, не е необходимо да създавате акаунт, да преминете потвърждение или KYC, следователно оставате анонимни. Междувременно средствата ви са под ваш контрол, тъй като частните ключове са криптирани на вашето устройство и никой няма достъп до тях, освен вас. Не на последно място, ако някога имате някакъв проблем с вашия Atomic, обърнете се към службата за поддръжка, която с удоволствие ще ви даде последователен и бърз отговор в рамките на приблизително 10-25 минути 24/7.

Cyano Wallet | Портфейли за онтология

Уебсайт на Cyano Wallet: https://github.com/OntologyCommunityDevelopers/cyano-wallet/

Циано Тип портфейл: Web

Лесно използване: Лесно

Безопасно: Безопасно

Разходи: Безплатно

Cyano е уеб разширение за мрежата Ontology, което поддържа браузъри Chrome и Firefox. Разширението ви позволява да създадете портфейл с мнемонична фраза, напълно криптиран с частен ключ. Можете да влезете във вашия уеб портфейл, използвайки фразата мнемоника, съхранен акаунт или частен ключ.

Все пак, когато използвате Cyano, трябва да бъдете внимателни и да вземете предвид важни съвети за сигурност, като разделяне на активите ви между студени и горещи портфейли, редовна проверка на балансите ви и използване на крипто хардуерен портфейл за вашето хладилно съхранение. Освен това избягвайте да използвате белия списък с интелигентни договори на вашия студен портфейл. Портфейлът се свързва лесно с двата основни хардуерни портфейла – Ledger и Trezor.

Cyano портфейлът е съвместим с всички мрежи ONT, което ви позволява да превключвате между тях от Test към Main и Private чрез TLS. Cyanoalso идва с поддръжка на ONT ID, поддръжка на dAPI за мрежата Ontology, както и поддръжка на NEO и ONT адреси, които можете да използвате както за нормални акаунти, така и за Ledger.

С разширението Cyano можете да постигнете следното:

· Създайте портфейл с мнемотехническа фраза

· Шифроване на частен ключ

· Експортирайте или импортирайте портфейл

· Влезте с помощта на мнемонична фраза, частен ключ или съхранен акаунт

· Поддръжка на Ledger и Trezor

· Поддръжка на OEP-4 Tokens и много други

поставено изображение 0 9

Източник: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Уебсайт на портфейла: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Тип портфейл: Хардуер

Лесно използване: Лесно

Безопасно: Напълно безопасно и сигурно

Разходи: Платено

Портфейлът Ledger Nano S предлага най-високото ниво на сигурност на акаунта, което го прави един от най-добрите портфейли за крипто хардуер на Ontology. С него можете безопасно да изпращате, получавате и съхранявате вашите ONT монети и ONG токени. Освен това, той приема множество валути, включително монетата ONT и ONG Token. Препоръчително е да потвърдите цената на портфейла Nano S от официалния им уебсайт, за да избегнете всякакъв шанс да платите по-високо.

Ако сигурността на вашите средства е вашият основен приоритет, тогава трябва да помислите за Ledger Nano S Wallet. Функционалността на хардуера гарантира, че винаги контролирате средствата си.

Освен това Nano S е малък, преносим и съвместим с USB. Въпреки че се свързва с вашето устройство чрез USB порта, той не събира вашия частен ключ. Частният ключ винаги остава в офлайн хранилище, което е защитено и защитено с ПИН. Една от забележителните характеристики на портфейла Nano S е лекотата на използване. Хардуерният портфейл за криптовалута има вграден OLED дисплей с бутони отстрани, което улеснява работата дори за начинаещи. Важното е, че портфейлът Nano S ви позволява да проверявате транзакциите ръчно, което означава, че можете да проверите състоянието на вашите средства по всяко време.

поставено изображение 0 8

Източник: Infinitowallet.io

Портфейл Infinito | Портфейли за онтология

Infinito Уебсайт на портфейла: https://www.infinitowallet.io/

Infinito Тип портфейл: Подвижен

Лесно използване: Лесно

Безопасно: Напълно безопасно и сигурно

Разходи: Безплатно

Infinito е друг страхотен онтологичен портфейл, идеален за съхранение и на други криптовалути. Мулти-валутният мобилен портфейл поддържа всички основни цифрови активи, като Bitcoin, Ethereum, BCH, DASH и много други. Той също така поддържа всички ERC20 токени в мрежата Ethereum и NEP5 токени в NEO blockchain.

Портфейлът е удобен за мобилни устройства, което го прави идеалният избор за потребители в движение. Понастоящем е налице както за iOS, така и за Android устройства на Apple. Освен това платформата е многоезична, с 12 поддържани езика и повече. Infinito възприема технологията touch ID, която е една от най-новите функции за мобилни портфейли. Някои от акцентите на този портфейл включват:

· Защита от най-високо ниво, доставена чрез комбинация от парола, парола и ID на докосване.

· Многоезична платформа, побираща 12 езика

· Няма централизирани сървъри

Това обаче не е всичко; Infinito се предлага с чисто съвършенство, което е рядкост в повечето мобилни портфейли. Например портфейлът е предназначен за ежедневна употреба. Като такъв той има функция за управление на контакти, която позволява на потребителите да съхраняват всички свои контакти в един лесен за използване списък, точно по същия начин, по който номерата на мобилни телефони са налични в един списък. Това в крайна сметка подобрява функционалността на портфейла.

Друга важна характеристика на този портфейл е оптимизацията на цените. Тази технология позволява особено на новите потребители да избират най-добрите такси, когато извършват транзакция. В крайна сметка транзакциите се завършват по-бързо, без никой да харчи твърде много пари.

поставено изображение 0 3

Източник: play.google.com

О3 Портфейл | Портфейли за онтология

О3 Уебсайт на портфейла: https://o3.network/

О3 Тип портфейл: Мобилни и настолни

Лесно използване: Лесно

Безопасно: Безопасно

Разходи: Безплатно

Портфейлът O3 поддържа всички основни платформи, включително операционни системи Android, iOS, Windows и Mac. Тя ви позволява да проследявате всичките си ONT монети, ONG токени, както и други криптовалути на едно удобно място. Десктоп портфейлът за криптовалута предлага много страхотни функции. Например, той може да се интегрира директно с Switcheo Exchange, освен дистанционно наблюдение на баланса във вашите портфейли за студено съхранение. Да ви даде шанс да наблюдавате адреса си за хладилно съхранение е страхотна функция, която подобрява функционалността на портфейла. Ето защо трябва да помислите за това, ако търсите най-добрите Ontology портфейли на пазара днес.

Освен това повишава сигурността, защото никой няма да има достъп до портфейла за хладилно хранилище под вашия списък за гледане. Можете да изтеглите мобилния крипто портфейл от Apple App Store или Google Play Store. Приложението се използва по целия свят с положителни оценки от потребителите.

Как работи

След като инсталирате мобилното приложение за крипто портфейл, системата ви подканва или да създадете нов портфейл, или да импортирате частен ключ от вече съществуващ портфейл. Една от най-добрите характеристики на този портфейл е, че ви позволява да се свързвате с други страхотни приложения, без да споделяте поверителната си информация, като частния ключ с трети страни.

И накрая, способността му да се свързва с платформата за търговия Switcheo ви позволява да търгувате директно от портфейла. Освен това ви позволява да купувате с помощта на големи криптовалути – първа в блокчейн ONT. Платформата планира да въведе покупки чрез кредитни карти.

Финални мисли

Блокчейнът ONT се разраства и привлича повече потребители. Тъй като светът преминава към ерата на приемане на криптовалута, е време да приемем достатъчно мерки за съхранение на крипто. С портфейлите, споменати в това парче, можете да можете да изпращате, получавате и съхранявате вашите средства за ОНТ.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-ontology-ont/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map