Най-добрите икони (ICX) портфейли за съхраняване на ICX през 2019 г.

ICON е символ, който се стреми да хипер-свързва целия свят чрез създаване на децентрализирана мрежа, в която различните блок-вериги могат да си взаимодействат, подобно на това как съвременните смартфони взаимодействат помежду си чрез интернет. Мрежата ICON се състои от голямо разнообразие от институции, като застрахователни компании, болници, университети, финансови институции и много други.

Използвайте Binance, за да купувате или търгувате за ICON ICX днес!

Въпреки че ICON все още е нов на крипто пазара, той несъмнено е революционен, тъй като в момента се нарежда сред топ 30 на криптовалутите в света според размера на пазара.

За да закупите ICX, имате нужда от безопасен и лесен за използване портфейл, за да съхранявате сигурно жетоните. Изборът на подходящ портфейл обаче може да бъде предизвикателна задача, особено за нови крипто потребители.

Това ръководство съдържа най-добрите ICON портфейли въз основа на техните характеристики, които можете да използвате специално за съхранение на ICX.

Източник: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Уебсайт: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Тип портфейл: Хардуер

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Платено

Ledger Nano S е хардуерен портфейл, който поставя огромен акцент върху сигурността. Крипто хардуерният портфейл е проектиран като USB устройство, което може да бъде свързано към USB порта на компютър. Това означава, че криптовалутите се съхраняват офлайн, където хакери или неоторизирани трети страни нямат достъп до тях.

Ledger Nano S е снабден с дисплей за лесно проверяване на чувствителните операции. Извършването на транзакции с криптовалута с помощта на портфейла не изисква никакъв технически опит или познания, тъй като всички операции на устройството се управляват ръчно само с два бутона.


Като допълнителна мярка за сигурност Ledger Nano S използва защитен чип, за да потвърди целостта на устройството всеки път, когато е свързано към USB порт; това елиминира необходимостта от поставяне на стикер против фалшифициране, за да защитите портфейла. Сигурният чип е проектиран да устои на всякакви атаки, като безопасно изолира всички частни ключове в устройството.

Портфейлът се захранва от уникалната операционна система BOLOS, разработена от Ledger. Основната функция на BOLOS е да поставя щитове на всяко приложение на устройството на потребителя, за да гарантира, че няма достъп до чувствителната информация на портфейла.

Освен това, Ledger Nano S поддържа множество криптовалути, включително ICON, което позволява на потребителите да управляват различни монети с помощта на един портфейл.

Портфейли с икони

Източник: chrome.google.com (приложение)

Портфейли ICONex ICON

ICONex Уебсайт: https://icon.foundation/

ICONex Тип портфейл: Разширение за Chrome / мобилни устройства

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Платен: Безплатно

Стартирал през февруари 2018 г., портфейлът ICONex е официалният портфейл на ICON и е достъпен чрез разширение за хром, както и мобилно приложение, съвместимо с iOS и Android устройства. Освен ICON, портфейлът за разширение за хром и мобилният крипто портфейл поддържа голямо разнообразие от криптовалути, като Ether и други базирани на Ethereum ERC20 жетони.

С ICONex можете да създадете множество портфейли, които са разделени по име и съдържат индивидуални адреси за изпращане и получаване на средства. След като създадете портфейл ICONex, ще получите хранилище на ключове за съхранение, което ще бъде архивният файл на портфейла за случаи, когато портфейлът е компрометиран.

След това ще получите произволен частен ключ, който ще бъде под вашия пълен контрол. Освен това, за да предотвратите неоторизиран достъп до портфейла, можете да го настроите с помощта на шестцифрен ПИН код, който ще е необходим всеки път, когато отворите портфейла. Ако искате да прехвърлите токени ERC20 в монети в основната мрежа, можете да използвате усъвършенстваната функция за размяна на токени.

Допълнителните функции на ICONex включват удобен за потребителя интерфейс. Напълно функционалният портфейл има само няколко раздела за превключване между тях и потребителите могат да експортират всичките си портфейли за лесно кръстосано прехвърляне на криптовалути.

Източник: chrome.google.com (приложение)

MyEtherWallet ICON портфейли

MyEtherWallet Уебсайт: https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet Тип: Web

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

MyEtherWallet е портфейл с криптовалута с отворен код и портфейл, който е на страната на клиента, който позволява на потребителите да взаимодействат с Ethereum Blockchain, като същевременно гарантират, че те остават в пълен контрол над своите лични ключове. Важно е обаче да се отбележи, че дори ако можете да създадете портфейли в уеб браузър с MEW, това не е онлайн портфейл, тъй като всички потребителски данни и средства се съхраняват сигурно на компютъра на потребителя, а не на техните сървъри.

Процесът на настройка на MyEtherWallet е сравнително прост, тъй като не се изискват лични данни, което е плюс за потребителите, които дават приоритет на анонимността и поверителността. Портфейлът е готов за употреба, след като го изтеглите.

Освен това уеб портфейлът поддържа голямо разнообразие от базирани на Ethereum маркери, като ETH, ETC, EOS и ERC20 токени чрез един интерфейс. Също така е съвместим с други крипто хардуерни портфейли, като Geth, Mist, MetaMask, Jaxx Wallet, Ledger Nano S портфейл и портфейла TREZOR.

MEW предоставя на потребителите възможност да създават портфейли за криптовалута и да инициират офлайн транзакции, което е по-сигурно от използването на уеб браузър. На техния уебсайт има множество насоки и селекция от често задавани въпроси, които могат да предоставят допълнителна информация на потребители, които може да не са запознати с начина на работа на MyEtherWallet.

Портфейли с икони

Източник: steemit.com

Портфейл Eidoo

Портфейл Eidoo Уебсайт: https://eidoo.io/

Eidoo Тип портфейл: Настолни и мобилни

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Eidoo е едновременно настолен портфейл за криптовалута и мобилен крипто портфейл, който е съвместим с устройства с Android и iOS. Освен че е един от най-добрите портфейли на ICON, Eidoo позволява на потребителите ефективно да управляват други видове криптовалути, като BTC, ETH, ERC20 и ERC223 токени.

Eidoo не е портфейл на попечител, което означава, че не запазва собствеността върху частните ключове, тъй като те са криптирани в приложението, където единственият собственик може да го дешифрира. За да използват мултикрипто портфейла, собствениците не са длъжни да предоставят лична информация. Това също е йерархичен детерминиран портфейл, където потребителите могат да съхраняват своите токени с помощта на една парола.

Eidoo е интегриран с хибридна крипто борса, която се отличава с безопасен и лесен за използване интерфейс и интуитивна книга за поръчки за плавна кръстосана търговия между ETH и други различни ERC20 активи.

Освен това Eidoo има често актуализиран списък с избрани ICO. Списъкът съдържа информация за всяка ICO и потребителите могат да участват в ICO директно от приложението. Всички изброени ICO са в съответствие с местните разпоредби.

Други характеристики на Eidoo включват възможността за обработка на адресите на Ethereum и Bitcoin на контактите на потребителя по прост и стандартен начин, автоматично разпознаване на всички символи, поддържани от Ethereum Blockchain, и ясна история на транзакциите за Ether, BTC и всеки друг потребител други жетони.

Портфейли с икони

Източник: trustwallet.com

Доверете се на мобилния портфейл

Доверете се на мобилния портфейл Уебсайт: https://trustwallet.com/

Доверете се на Mobile Тип портфейл: Подвижен

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Trust е мобилен портфейл за криптовалута, който съхранява ICON, както и ERC20 и ERC223 токени. Интерфейсът Trust е лесен за използване и предоставя на собствениците достъп до вграден dApp браузър, съхранение на монети и разширени настройки. Всички частни ключове се съхраняват локално в Trust и уебсайтът ги защитава с помощта на водещи в индустрията функции за сигурност, подобни на това, което се намира в съвременните смартфони.

Мобилният крипто портфейл е въвел разширени мерки за сигурност, за да гарантира, че всички съхранени активи са възможно най-сигурни. Например Trust има поддръжка на пръстови отпечатъци и ПИН код, който предотвратява неоторизиран достъп до портфейла. Приложението също така уведомява потребителя всеки път, когато се използва адресът. В допълнение към тези мерки, Trust използва ключ за възстановяване, който подобрява сигурността на средствата.

Доверието е удобно за потребителя, тъй като потребителите могат лесно да маневрират между различните функции на приложението, като използват разделите. Важно е, че от собствениците не се изисква да предоставят лична информация, за да започнат да използват портфейла за криптовалута. Това прави Trust един от най-добрите портфейли на ICON на пазара.

В портфейла има пазар на dApp, където децентрализираните разработчици на приложения могат да изпращат своите проекти веднага щом бъдат проверени. Портфейлът използва символ като начин за насърчаване на здрава общност на пазара.

Финални мисли

Това е нашият списък с най-добрите портфейли на ICON. Не забравяйте, че за да гарантирате сигурността на вашите ICX токени, трябва да изтеглите тези портфейли от техните официални източници, след като извършите подробни проучвания относно портфейла по отношение на доставчика му, всички предишни нарушения на сигурността и независими прегледи от други потребители. Трябва също така да се уверите, че сте внедрили съществуващите функции за защита, като настройване на ПИН номер в акаунта и активиране на 2-факторно удостоверяване.

Освен това е важно всички устройства, които ще се използват за достъп до крипто портфейлите, да имат актуализирана антивирусна защита. Също така никога не трябва да споделяте личните си ключове с никого и да гарантирате, че избраният от вас портфейл ви позволява да запазите пълен контрол над вашите лични ключове.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map