Най-добрият електронен басейн за копаене

Не е лесна задача да се намери най-добрият пул за копаене на Electroneum. Това е факт и повечето от нас го знаят. Има обаче някои неща, които можете да вземете предвид, за да намерите най-добрия басейн Electroneum.

В следващите раздели ще споделим с вас цялата необходима информация, която трябва да имате, за да намерите най-добрия басейн Electroneum. Това включва разбиране какво е Eelectroneum (ETN), какво е крипто копаене, предимствата на ETN майнинг и също така списък на пул за майнинг Electroneum.

Какво е Electroneum?

Electroneum е криптовалута и блокчейн мрежа, която искове да бъдат създадени за банковите в света. Според официалния им сайт Electroneum е уникален и награждаван проект, който има за цел да овласти хората.

Те могат да го направят, като предлагат необходимите инструменти, от които хората се нуждаят, за да си изкарват прехраната от цифровата икономика. В същото време Electroneum предоставя широка гама от услуги, включително AnyTask, копаене на криптовалута и други.

Основната цел е да се предложат финансови услуги на небанкирали хора. По целия свят има общности без достъп до банкови решения. Финансовите услуги са достъпни само за малка част от населението. Electroneum обаче смята, че е възможно това да се промени.

Electroneum Solutions

Като използвате AnyTask.com услуга, фрийлансърите могат лесно да продават услугите си безплатно и без разходи. Това е чудесен начин да получите възнаграждение за малки задачи и работни места на свободна практика. Потребителите получават заплащане в токени ETN. Колкото по-голям е пазарът, толкова по-големи са възможностите за растеж на криптовалутата ETN.

Друга платформа е ETNDonate.com. Чрез него широка гама от благотворителни организации може да получава международни дарения, използвайки цифровия актив на ETN. Всичко без допълнителни разходи.

Поради увеличеното търсене на ETN за плащания, няколко потребители добиват ETN. Това е една от причините, поради които споделяме най-добрите пулове за копаене Electroneum, предлагани на пазара. Но преди да имаме ясна представа за какво става въпрос за копаенето на криптовалути.

Какво е майнинг на криптовалута?

Извличането на криптовалута е един от начините за включване в мрежа за криптовалута. Потребителите предоставят мощност за добив за обработка на транзакции и печелене на награди за работата си. Биткойн (BTC) мрежата позволява на биткойн миньорите да използват ASIC хардуер за обработка на транзакции.

биткойн крипто обединен майнинг

ASIC миньорите са много мощни, но и скъпи устройства за добив. По време на ранните дни на биткойн потребителите могат да добиват BTC, използвайки CPU или GPU мощност. В днешно време това е почти невъзможно.

Други виртуални валути обаче бяха пуснати на пазара. Някои от тях позволиха на потребителите да копаят с помощта на GPU или CPU. Electroneum е един от тях. Ето защо потребителите могат да започнат да добиват ETN, използвайки смартфон или компютър.


Копаенето на Electroneum може да бъде много просто и лесно. Освен това, ние също трябва да изберем най-добрия пул за копаене Electroneum, който ще ни позволи да се възползваме от по-голяма мрежа от миньори. Екипът зад тази криптовалута искаше да създаде лесен начин за потребителите да получат достъп до криптовалути.

Това е много различно от биткойните, които в днешно време е много трудно да се добиват у дома. Създавайки устойчив на ASIC цифров актив, потребителите могат лесно да започнат да добиват Electroneum, използвайки дори смартфон. Това ще бъде много лесно за хора, които искат да получат достъп до крипто пазара само с няколко кликвания.

Предимства на Electroneum Mining

Запалимост

Има различни предимства на добива на Electroneum. Този раздел ще бъде посветен на тези предимства. Първото нещо, което трябва да знаем, е, че виртуалната валута ETN е заменим знак. Докато Bitcoin или Litecoin (LTC) не са заменяеми символи (което означава, че могат да бъдат проследени), ETN предлага по-добра поверителност на потребителите.

По този начин потребителите могат лесно да изпращат и получават ETN, без да се притесняват, че ще бъдат изключени от общността Electroneum. Това означава, че никой не може да отхвърли вашите монети. Те са толкова ценни, колкото всеки друг ETN на пазара. Вместо това за биткойн мрежата новоизвлечените BTC са чисти от незаконни дейности или всякакви други транзакции.

Лесен за използване

Друго предимство на добива на Electroneum е свързано с това колко лесно е да започнете да копаете. Потребителите могат да започнат добив само за минути. Те не се нуждаят от друго устройство. В сравнение с биткойните, това със сигурност е предимство.

Използвайки смартфон или компютър, те вече могат да бъдат възнаградени за участие в мрежата. Намирането на най-добрия пул за добив на Electroneum също е нещо, което трябва да знаем.

Случаи за многократна употреба

Освен това потребителите, които получават възнаграждение с ETN токени, могат лесно да ги похарчат или да ги използват. Например, както споменахме по-рано, те могат да бъдат използвани за участие в услугата AnyTask.com или ETNDonate.com.

Тези две платформи вече са активни и са интегрирани в криптовалутата Electroneum. В допълнение към това, ETN монети могат да се търгуват в широк спектър от борси на крипто пазара. По този начин цялата ETN общност може да се възползва от предимствата на ETN копаенето.

Предимства на Electroneum Mining Резюме

  • Запалимост
  • Лесен за използване
  • Не е трудно да се копае (можете да го направите със смартфон)
  • Тя позволява на уязвимите групи от населението да участват в мрежата
  • Не се изисква скъп хардуер
  • ETN жетоните са заменяеми
  • Има няколко случая на използване на ETN цифровия актив

Има много други предимства, които може да не са изброени тук. Участието в крипто пазара обаче е вълнуващо нещо. В бъдеще цялата общност на Electroneum може да продължи да расте и да се превърне в по-известен проект в тази индустрия.

Списък на най-добрите електронен басейн за копаене

Нека да влезем в най-добрия списък за майнинг на Electroneum. Както може би вече знаете, за да се увеличи ефективността на копаенето, е възможно да се копае с други хора, използвайки миньорски пул.

Какво е майнинг пул?

Пул за копаене е група от майстори на крипто, които работят заедно (използвайки хардуерното си оборудване), за да увеличат своите награди в блокчейн мрежите Proof-of-Work (PoW). Electroneum, Bitcoin и Litecoin са криптовалути, които могат да се добиват с помощта на майнинг пул.

Ако пулът за копаене намери блок с транзакции, той ще бъде възнаграден. Колкото по-голяма е мощността на добива, толкова по-големи са шансовете този майнинг пул да намери блок. След това наградите, получени от пула за копаене, се разпределят на миньорите според предоставената мощност за копаене.

Списък на пула за добив на Electroneum

Има различни пулове за копаене на цифровия актив на ETN. Целта е да се намери най-добрият пул за копаене Electroneum, наличен в момента. Това обаче е субективно. Ще откриете някои пулове за копаене, които са по-добри от други. Всичко ще зависи от вашите нужди. Ето защо трябва да направите необходимите изследвания за най-добрия пул за добив на Electroneum.

Един от най-добрите начини да откриете някои от най-добрите пулове за копаене Electroneum е чрез използване MiningPoolsList. Сайтът предоставя ценна информация за пуловете, които потребителите могат да използват, за да печелят ETN награди.

Вземете под внимание, че пуловете за добив имат такси. Повечето компании, предлагащи минни услуги в момента, начисляват между 1% и 3% такси. Освен това не всички пулове за копаене се намират близо до вас. Ето защо трябва да вземете предвид местоположението на сървърите на всяка компания за пул за добив.

В допълнение към това потребителите могат да използват пулове за копаене, ако нямат знания как да правят самостоятелно копаене. Нещо повече, те ще получат по-големи награди, като работят в група, извършваща самостоятелни копаещи дейности.

Пулин

Пулин е първият пул за копаене, който ще добавим към този списък. Това е един от най-големите пулове за копаене на Electroneum на пазара. Потребителите могат да започнат да работят с него и да печелят награди със своите ETN токени, като просто участват в мрежата Electroneum.

Poolin може да се счита за най-добрия басейн за добив на електронум

Тази компания е базирана в Китай и позволява на потребителите да добиват ETN срещу 2% такса върху печалбата. Освен това Poolin обикновено споделя с потребителите някои промоции за добив, които потребителите могат да следват. Например на всеки няколко месеца те предлагат без нула добив за някои цифрови активи.

Тази платформа също изисква от потребителите да създадат акаунт, за да започнат да копаят ETN. В същото време те предлагат на потребителите възможност да копаят други цифрови валути. Това е положително за много крипто ентусиасти, които искат да имат достъп до крипто пазара.

F2Pool

F2Pool е един от най-добрите Electroneum Mining pool предлагани на пазара. Този пул беше един от най-големите по отношение на хеш-скоростта и позволи на потребителите да получат достъп до мрежата ETN. Освен това те начисляват такса от 3% за приходите на потребителите.

F2Pool се счита за един от най-добрите пулове за добив на електронум

В допълнение към това, ако искате да използвате F2Pool, ще трябва да се регистрирате в тяхната платформа. Това е строго необходимо, ако искате да добиете ETN. Едно от предимствата на тази компания е свързано с голям брой монети, които потребителите могат да добиват в момента. Освен това компанията твърди, че е един от малкото географски разпределени пулове за добив в света.

ThorsHammer Mining Pool

ThorsHammer Mining pool може да се счита и за един от най-добрите пулове за копаене на Electroneum, предлагани на пазара. Тази платформа е една от любимите на ETN общността и може да се използва само с няколко прости стъпки.

Това е един от най-добрите пулове за копаене на Electroneum

Потребителите, които искат да добиват с помощта на този пул, вече могат да го правят и да печелят ETN награди. Според официалния им сайт те извършват 24-часово плащане, което вече е разрешено за потребителите. Някои други пулове могат да изчакат няколко дни, преди да обработят плащанията за потребители.

И накрая, този пул за копаене има група Telegram. Екипът зад тази платформа ще бъде готов да ви помогне и да ви предложи необходимите решения на вашите проблеми. Ако имате съмнения, общността Electroneum е готова винаги да помогне.

Други басейни Electroneum

Избраният от вас басейн ще окаже влияние върху вашите награди. Всичко ще зависи от производителността, която има, броя на потребителите, копаещи едновременно (скорост на хеширане) и други. На пазара има много други пулове, но повечето от тях не предлагат поддръжка на ETN.

Всъщност е важно винаги да проверяваме дали ETN е достъпен за добив или не. В бъдеще към криптовалутата могат да се добавят нови функции. Това в крайна сметка може да увеличи или намали наградите, които потребителите могат да получат, като използват смартфоните си за добив.

Mining Electroneum със смартфон

Вместо да се присъедините към Electroneum GPU Mining Pool, можете също да използвате вашия смартфон. Това би ви позволило да получите достъп до мрежата Electroneum и да започнете да участвате в нея.

За да започнете копаенето на Electroneum със смартфон, трябва да изтеглите приложение на мобилния си телефон. Това ще бъде първата стъпка от целия процес на добив. След това можете да влезете в приложението и да настроите цялата информация, поискана от приложението.

Няма други неща, които трябва да правите. Всъщност просто сега трябва да започнете да копаете. За целта трябва да отидете в раздела „Майнер“ и да започнете да копаете вашите ETN токени. Това е може би най-добрият начин да започнете да печелите ETN токени, вместо да се присъедините към Electroneum Mining Pool.

Вземете под внимание, че потребителите могат да добиват ETN на стойност $ 3 USD на месец. Въпреки че това не е много, може да бъде много полезно за онези потребители, които нямат достъп до финансови услуги или които работят за минималната заплата в своите страни.

Както вече обяснихме, потребителите след това могат да похарчат тези средства на различни платформи, включително на AnyTask или ETNDonate. По този начин, увеличение от $ 3 на месец може да бъде много полезно за потребителите. Това може да направи разликата за много хора, които може да се затруднят да получат храна в края на месеца.

С тези решения потребителите на Electroneum могат да получат достъп до един от най-бързо развиващите се цифрови активи на пазара. Екипът зад Electroneum работи, за да предложи повече услуги на клиенти от цял ​​свят. И накрая, извличането на ETN може да бъде първият опит, който много потребители имат с крипто пазара. Всичко може да бъде настроено по бърз и лесен начин.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map