Най-добри портфейли с основен знак за внимание (BAT) | Най-сигурните BAT портфейли през 2019 г.

Търсите някои от най-добрите портфейли на Basic Attention Token, за да държите вашата криптовалута Basic Attention Token? Basic Attention Token (BAT) е базиран на блокчейн проект, който има за цел да подобри радикално ефективността на индустрията за дигитална реклама. Той работи върху блокчейна Ethereum и е заменяем между издатели, рекламодатели и потребители.

Разработчиците на BAT вярват, че издателите губят голяма част от приходите си поради предизвикателствата, които постоянно нарушават индустрията. Например само през последното десетилетие индустрията е загубила близо 66% от приходите си, коригирани спрямо инфлацията. Имайки това предвид, издателите продължават да са изправени пред спадащи приходи, тъй като потребителите се чувстват все по-нарушени. Следователно способността на рекламодателите да оценяват ефективността на услугите намалява.

Основният знак за внимание (BAT) е решението на тези проблеми. Токенът предлага децентрализиран, прозрачен, дигитален обмен на реклами, който работи на Blockchain. BAT си сътрудничи с Brave, който е бърз, с отворен код, фокусиран върху поверителността браузър, който предотвратява реклами и тракери на трети страни, и създава система счетоводна книга, която измерва вниманието на потребителите за възнаграждение на издателите въз основа на техния принос. Нека да разгледаме кой портфейл на Basic Attention Token отговаря на вашата криптовалута.

Brave използва НДНТ, за да компенсира вниманието на потребителите на браузъра, като същевременно защитава тяхната поверителност. След като спечелите малко НДНТ, имате нужда от портфейл, за да ги запазите в безопасност. Това ръководство предоставя най-добрите портфейли на Basic Attention Token, които можете да вземете предвид за сигурността и съхраняването на вашите средства за НДНТ.

Смел портфейл Портфейли с основно внимание

Източник: basicattentiontoken.com

Смел портфейл | Портфейли с основно внимание

Уебсайт на Brave Wallet:https://brave.com/download

Смел Тип портфейл: Разширение за уеб / Chrome

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Разработено от общността Brave, Brave Wallet е официалният и най-добрият крипто уеб портфейл за BAT. За да започнете, можете да изтеглите браузъра Brave и да го добавите като разширение. След като изтеглите браузъра Brave, можете просто да добавите BAT жетони. Brave си сътрудничи с проверени издатели, за да помогне на потребителите да спечелят повече приходи, отколкото с настоящата счупена екосистема за рекламни технологии.

Важното е, че не се нуждаете от регистрация, за да финансирате портфейла си за BAT. Като собственик можете просто да добавяте средства с Bitcoin, Litecoin, Ethereum или BAT чрез превод на съответния адрес на портфейла. Важно е да се отбележи, че Brave портфейлът автоматично преобразува средства, които не са НДНТ, изпратени в портфейла, и баланса, държан в BAT. Ако искате да конвертирате фиатната валута в НДНТ, можете да използвате Поддържам функция или други борси. Въпреки това, когато използвате други борси, трябва да платите за мрежата и всяка такса за размяна, която може да бъде приложена. Важно е да се отбележи, че Смелият портфейл е еднопосочен. Като такива не можете да изтеглите средствата си от НДНТ от него. Основната цел на портфейла е да обработва наградите за издатели, които се присъединяват към програмата Brave Rewards.

Портфейл Ledger Nano S Портфейли с основно внимание

Източник: tokenclub.co

Ledger Nano S

Портфейл Ledger Nano S уебсайт: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Портфейл Тип: Хардуер

Лесно използване: Много лесен за използване

Безопасно: Силно безопасно

Разходи: Платено

Ledger Nano S е портфейл за крипто хардуер, който до момента е най-добрият на пазара по отношение на сигурността. Ако търсите един от най-добрите портфейли Basic Attention Toke, за да защитите вашите криптовалутни активи, тогава можете да помислите за този първи и единствен на пазара независим сертифициран портфейл. Портфейлът Ledger Nano S работи със защитен чип, който осигурява максимална сигурност.

Следните функции го превръщат в един от най-добрите портфейли на BAT, който трябва да вземете предвид:

 • Защита от най-високо ниво: Като начало този портфейл за криптовалута никога не излага вашия частен ключ. Ключът остава в защитен с ПИН защитен чип, подобен на този, използван в паспортите. Освен това портфейлът Nano S се радва на пълно сертифициране от ANSSI, френската агенция за киберсигурност.
 • Простота: Освен това устройството е много лесно за използване, само с два бутона за работа. Всички действия, които извършвате, се потвърждават на дисплея. Той също така идва с Ledger Live приложение, което ви позволява лесно да управлявате всичките си транзакции с криптовалута.
 • Архивиране и възстановяване: Важно е, че средствата ви остават в безопасност, дори ако загубите устройството. Това е възможно с опция за възстановяване, която служи като резервно копие за вашето устройство, която можете да използвате, за да възстановите акаунта си на която и да е платформа на Ledger.

Портфейл Trezor

Източник: toshitimes.com

Атомна BAT портфейл

Атомен портфейл

Едно от популярните решения за управление на Basic внимание Token на пазара е Атомна BAT портфейл. Atomic е мултивалуен портфейл, който не поддържа депозит, който поддържа BAT и други топ активи като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Polkadot с над 500 токена. Той е достъпен за всички основни ОС, iOS и Android и има набор от функции, които вече са привлекли повече от 500 000 потребители в приложението. 

Както вече споменахме, можете да управлявате не само НДНТ, но и всички най-добри криптовалути и 500+ токена, като добавите, че можете да ги купувате, залагате и обменяте в един защитен интерфейс.

За да закупите любимите си криптовалути, можете да използвате банкова карта със 17 местни фиатни валути, приемливи по целия свят. Ако искате да използвате незабавен обмен, ще получите кешбек за размяна на над 60 крипто двойки анонимно всеки път, когато го направите, просто не забравяйте да се присъедините към програмата за членство в Atomic Wallet. Също така портфейлът предлага една от най-хипнотичните функции на 2020 г., която е децентрализирано залагане. Можете да получите награди с 5-23% API за залагане на XTZ, ADA, ATOM и други популярни PoS, като ги получавате директно от валидатори и подкрепяте децентрализацията на мрежата.

Освен това Atomic никога не съхранява нито вашите лични данни, нито вашите средства. Вашите лични ключове са криптирани на вашето устройство и само вие имате пълен контрол върху крипто, което притежавате. Също така можете да останете анонимни, тъй като не са необходими KYC, проверка, създаване на акаунт, за да започнете да използвате приложението. В случай че имате някакви въпроси, не забравяйте да попитате за тях от изключителния екип за поддръжка, който е на разположение за вас 24/7.

Портфейл Trezor | Портфейли с основно внимание

Портфейл Trezor уебсайт: https://trezor.io/

Трезор Портфейл Тип: Хардуер

Лесно използване: Много лесен за ползване

Безопасно: Да

Разходи: Платено

Trezor е относително по-евтина версия на крипто хардуерен портфейл, но има почти същите функции като Ledger Nano S. Позволява ви да останете в пълен контрол над вашата паролна фраза и частния ключ, което го прави изключително сигурен и един от най-добрите Basic Внимание Token портфейли.

С паролата за посев, която придружава портфейла, можете да изтеглите средствата си, дори ако загубите устройството. Trezor е лесен за използване, добре изглеждащ и има функции, които дори начинаещите могат лесно да разберат.

Разработчиците на Trezor вярват, че информацията, съхранявана онлайн, е склонна към различни манипулации на трети страни; например, някой може лесно да го копира и открадне. Освен това онлайн борсите за криптовалути са преживели поредица от хакове, които ги правят доста ненадеждни.

Можете да избегнете тези проблеми, като излезете офлайн с портфейла Trezor, тъй като той е измислен, за да даде на потребителите цифрова свобода, като осигури активите им по много ясен начин. Основните характеристики включват:

Топ характеристики на Trezor:

 • Прозрачна сигурност: Изследователите по сигурността, както се потвърждава от записа на постиженията на портфейла, извършват одит на портфейла Trezor.
 • 5-звездна поддръжка на клиенти: Експертите са готови да ви помогнат по всяко време.
 • Интуитивен и удобен потребителски интерфейс: портфейлът е предназначен за доверието и спокойствието на потребителя.

MyEtherWallet Основни портфейли за маркери за внимание

Източник: chrome.google.com (приложение)

MyEtherWallet (MEW)

MyEtherWallet уебсайт:https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet Тип: Хардуер

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Myetherwallet е идеален за съхранение на токени ERC20. Уеб базираният портфейл за криптовалута с отворен код съхранява данните в браузъра на вашето устройство, където те остават в безопасност. Освен това MEW работи с други хардуерни портфейли, като Trezor и Ledger Nano S, което улеснява потребителите, които искат да имат по-голяма област на работа.

Този крипто хардуерен портфейл поставя блокчейн Ethereum на една ръка разстояние. Проектиран от екип от ентусиасти на криптовалутите, той носи най-сигурния и интуитивен начин за управление и съхранение на вашите ETH монети и ERC20 токени. За всяка тревога, която може да имате като потребител, екипът винаги е на разположение, за да ви помогне.

Топ характеристики на MEW:

 • Поддръжка на хардуерен портфейл: MEW поддържа всички основни хардуерни портфейли, като Ledger Nano S, Trezor и други.
 • Размяна: В партньорство с Bity, Kyber Network, Changelly и Simplex, MEW ви позволява да превключвате между фиатната валута и криптовалутата, ETH и BTC, ETH и ERC20 токени.
 • MEWconnect: Това придружаващо приложение дава сигурност на хардуерния портфейл на вашия смартфон с Android или iOS.

Портфейли с основно внимание на Metamask Wallet

Източник: techllog.com

Портфейл Metamask

Портфейл Metamask уебсайт: https://metamask.io/

Портфейл Metamask Тип: Разширение за уеб / браузър

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Подобно на Brave портфейла, Metamask е друго разширение на браузъра, което можете да помислите за съхраняване на вашите BAT средства. Той поддържа основно ERC20 жетони и ви позволява да стартирате децентрализирани приложения директно във вашия браузър. Освен това не е нужно да изпълнявате пълен възел на блокчейна Ethereum.

Metamask е наличен за всички браузъри, включително Google Chrome, Opera и Mozilla. Просто казано, разширението е мост, който ви позволява да видите разпределената мрежа от утрешния ден в браузъра си днес.

Основни характеристики на Metamask:

 • Отворен код: уеб портфейлът е лесно достъпен онлайн и е свободен за достъп. Тази функция също така позволява на разработчиците да прегледат софтуера и да го актуализират съответно.
 • HD настройки: Metamask се предлага с йерархични детерминирани настройки, които ви позволяват да архивирате акаунта си. С тази функция имате начална фраза, която можете да използвате за повторно изпращане на загубена информация за акаунта.
 • Покупка на вградени монети: Metamask ви дава директна връзка с две борси, където можете да закупите криптовалути. Можете да изберете да използвате Coinbase, за да закупите Ether или ShapeShift, за да купите както Ether, така и ERC20 токени.

Други изключителни характеристики на Metamask включват първокласно обслужване на клиентите, опростен потребителски интерфейс, локално съхранение на ключове и оживена общност.

Доверете се на портфейла

Източник: usethebitcoin.com

Доверете се на портфейла | Портфейли с основно внимание

Доверете се на портфейла уебсайт: https://trustwallet.com

Доверие Портфейл Тип: Подвижен

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Trust е водещ портфейл на Ethereum, който поддържа ETH, новите токени ERC223 и над 30 000 токена ERC20, включително BAT; стана още по-популярен, след като Binance го придоби.

С Trust Wallet вашите частни ключове остават локално съхранявани, което означава, че вие ​​сте единственият попечител на вашите средства за НДНТ. Също така имате възможност да взаимодействате с блокчейн Ethereum и да стартирате децентрализирани приложения (dApps).

Топ характеристики на Trust Wallet:

 • Просто и интуитивно: Имате унифициран адрес за мобилен крипто портфейл, който можете да използвате за управление на Ethereum и всички токени. Със същия адрес можете да участвате в ICO или airdrops. Можете също да изпращате и получавате Ethereum.
 • Сигурно и сигурно: Портфейлът за доверие гарантира, че транзакциите ви остават анонимни през цялото време. Вашата анонимност е на първо място, управлявана от следните принципи:

· Сървърна среда, която напълно локализира всяко инсталирано приложение

· Клиентска инфраструктура, която гарантира, че всичките ви ключове остават локално на вашето устройство

· Банкова стандартна защита, която защитава вашите цифрови активи от потенциални заплахи

· Система за удостоверяване на ниво приложение, която забранява всеки неоторизиран достъп чрез отключено устройство

Финални мисли

Платформата за основно внимание (BAT) вече работи и първата фаза, която включва браузъра Brave, вече е завършена. Brave предлага на борда система за счетоводна книга, която измерва вниманието на потребителите и възнаграждава издателите точно. За да постигнете това ефективно, има нужда от звездни портфейли Basic внимателно жетон, за да се гарантира, че средствата остават сигурни и в безопасност, и можете да изберете такъв, който най-добре отговаря на вашите нужди от това ръководство.

Можете да си купите BAT жетони на Binance (препоръчителната борса за UTB търговци).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner