Какво е Nexo (NEXO) – Всичко, което трябва да знаете

Nexo Въведение

Nexo е базирана на блокчейн система за овърдрафт, която позволява на потребителите да правят незабавни криптозаеми. В момента няма друг начин, по който собствениците на крипто да използват своите активи, освен да ги продават и купуват. Nexo излиза с много доходоносен бизнес модел, където позволява на собствениците на крипто да използват своите притежания като обезпечение, след което теглят пари. Потребителите поддържат 100% достъп до своята криптовалута, докато имат незабавен достъп до пари в брой. В същото време те могат да получат достъп до стойността на своите крипто активи.

nexo

Nexo е създаден от Кредисимо, водеща FinTech група, която обслужва милиони потребители от цяла Европа повече от десетилетие. Тази компания е отпуснала заеми на стойност 120 милиона щатски долара от основаването си, като натрупа 155 милиона долара в брой.

Компанията се счита за лидер на пазара в индустрията за онлайн потребителско кредитиране в много европейски страни. Досега те са обработили 1 милион + заявления за заем и са предоставили 79 000 заеми през 2017 г. 78% от трафика му се генерира от периодичните клиенти.

Как действа Nexo?

Nexo обединява незабавни заеми с блокчейн технология, което води до първата в света система за незабавни криптозаеми. Иновативният бизнес модел на Nexo е създаден, за да предостави на клиентите незабавни криптозаеми, като „автоматично, гъвкаво и икономично средство за получаване на ликвидност, което е обезпечено със стойността на цифровите активи на клиента“.

Целият процес на получаване на заеми е прост и може да бъде направен само за няколко минути. Основните ползи от използването на Nexo включват: без скрити такси, без данъци върху капиталовата печалба и без проверки на кредита.

Гарантира се високо ниво на прозрачност, тъй като платформата използва блокчейн технология, интелигентни договори и алгоритмични процедури, всички от които се изпълняват в родния модул Nexo Oracle.

nexo

Първо, клиентът трябва да прехвърли криптовалутите си в портфейла си Nexo. След това прехвърлените от тях криптовалути ще бъдат потвърдени от блокчейна, след което Nexo oracle автоматично изчислява подробности, свързани с индивидуалните лимити на заема и след това установява заема за потребителя.

След това на клиента се дава исканата му сума за заем или в щатски долари, или в евро. Лимитът на кредита е на разположение незабавно чрез банков превод или чрез безплатната кредитна карта Nexo. Клиентите могат също така да изберат най-подходящия начин да използват парите си, както и в какви валути биха искали да получат заема.

Лимитът на кредита обаче зависи от пазарната цена на криптовалутата в портфейла Nexo. Следователно, ако стойността на използваната валута трябваше да се повиши, оракулът Nexo автоматично ще повиши лимита на заема.

И накрая, клиентите имат няколко възможности, при които могат да изплатят заемите си, включително:

  • банков трансфер
  • Физически обмен на средства с помощта на фиат или крипто активи
  • Специални отстъпки от лихвените проценти се дават за тези, които извършват плащания с NEXO жетони.

Характеристика


Потребителите на Nexo се възползват от високо ниво на ликвидност на активите, което е доста необичайно в крипто сектора. Въпреки че тегленето на по-големи суми от физически капитали все още е трудно, компанията предлага безплатна кредитна карта на своите клиенти на дребно, която може да се използва за извършване на ежедневни транзакции. Заслужава да се отбележи и фактът, че като използват услугата за незабавен крипто заем на Nexo, клиентите имат възможност да се възползват максимално от капиталовите си печалби и да се възползват напълно от други предимства.

nexo функции

Собствениците не са длъжни да плащат такси за транзакции, платформи или тегления, които повечето доставчици обикновено таксуват за своите услуги. Също така, допълнителни данъци, които биха се състоели до 39% от приходите на потребителя, могат да бъдат намалени, тъй като няма събитие за продажба. И накрая, Nexo не извършва никакви кредитни проверки, които биха могли да амортизират кредитните рейтинги на потребителя. Това е възможно благодарение на факта, че стойността на крипто активи, депозирани в Nexo Wallet, напълно осигуряват криптозаемите.

нексо визия

Освен това оригиналната собственост върху цифровите активи е защитена и гарантирана от прозрачни договори за интелигентен заем, които не могат да бъдат модифицирани по никакъв начин, след като бъдат записани в блокчейн книгата.

Екипът

Коста Канчев е съосновател на Credissimo, бизнеса, който управлява Nexo. Той е активен в европейската индустрия на FinTech повече от 10 години и според неговата онлайн биография е бил ранен потребител на биткойн криптовалутата. Той също така активно си сътрудничи в множество блокчейн проекти, които се фокусират върху възможността за глобално изплащане на заеми в криптовалути.

екип на nexo

Главният технически директор на Nexo е Васил Петров. Петров е натрупал повече от 16 години опит в нишови области, включително: системно администриране, back-end разработка, архитектурен дизайн на проекти с голям товар и пълен цикъл. Освен участието си в Nexo, Васил е и съосновател на американска многоканална видео и интернет услуга, която в момента има над 150 000 клиенти.

Жетонът Nexo

The NEXO жетон е съвместима с US-SEC, изплащаща дивиденти, валута на ценна книга, която е подкрепена от активите в заемния портфейл на Nexo Клиентите на Nexo имат достъп до моментални пари от цял ​​свят. Стартирала на крипто пазара само в началото на този месец, цената на един Nexo токен продължава да бъде доста стабилна. За повече информация относно Nexo дивиденти, може да искате да проверите това блог пост.

nexo жетон

По време на писането на валутата валутата се търгува на $ 0,189254 USD, като пазарната капитализация е $ 105 982 242 USD. Циркулационното захранване на NEXO жетони е 560 000 010 от общо предлагане на 1 000 000 000 NEXO.

Къде можете да си купите Nexo

Токенът NEXO може да бъде закупен на следните платформи за обмен:

  • IDEX– търговска двойка: NEXO / ETH;
  • DDEX– търговска двойка: NEXO / ETH;
  • Hotbit– търговски двойки: NEXO / BTC NEXO / ETH;
  • EtherDelta– търговска двойка NEXO / ETH;
  • Обмен на запаси –Търговска двойка: NEXO / BTC;

Nexo портфейли – кой е най-добрият Nexo портфейл

Монетата NEXO е токен, базиран на ERC20, така че може да се съхранява във всеки портфейл, съвместим с Ethereum. Но за да използвате платформата Nexo и системата за заем, трябва да изтеглите Nexo Wallet и да съхранявате другите си крипто в него.

Присъда

Като се има предвид, че Nexo предлага платформа за незабавно кредитиране, която следва стандартите за съответствие в крипто света, не би било изненадващо да видите, че тази услуга привлича голям брой потребители и инвеститори.

Допълнителна информация и контакти:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map